+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

5 gode grunde til at få permanent hårfjerning om sommeren hos SMOOTH

Vidste du at man hos SMOOTH godt kan få permanent hårfjerning om sommeren? Vi bruger nemlig den nyeste og mest innovative teknologi, som er næsten dobbelt så stærk som andre maskiner på markedet. Denne maskine arbejder i en kombination af tre forskellige bølgelængder mellem 755 og 1065nm, der i synergi skaber markedets mest effektive behandling til permanent hårfjerning. Maskinerne har et medicinsk og maskinelt CE-mærke, så sikkerheden er i top. Lægerne hos SMOOTH er med over de forskellige procedurer, tilsikrer høj kvalitet og godkender personale, hvilket er med til at give dig den sikreste behandling. Denne banebrydende teknologi giver mulighed for, at alle hud- og hårfarver kan behandles effektivt. Hos SMOOTH kan du derfor nemt blive hair free and care free, også om sommeren. 

Vi vil komme med vores 5 bedste bud på, hvorfor du sagtens kan fortsætte eller starte dit laserforløb hos SMOOTH hen over sommeren:

#1 Få hurtige resultater og en hårreduceret sommer!

60-70% af vores kunder oplever resultater allerede efter første behandling. Pssst..for lyshåret kan det godt kræve 2-3 behandlinger, før du kan se resultater, da lyse hår er lidt længere om at reagere på behandlingen, men har du mørkt hår, vil du oftest kunne se resultater efter første behandling. Så selvom du ikke er færdig med dit forløb, så vil du altså alligevel kunne nyde en sommer med mindre hårvækst – og mindre hårvækst, betyder mindre brugt tid på barbering! What’s not to like?

#2 Ingen pause i dit laserforløb i solskinnet

Mange tror at man skal sætte sit laserforløb på pause hen over sommeren, men det er ikke tilfældet hos SMOOTH. Vi anbefaler blot at du ikke solbader på de områder der skal behandles én uge op til din behandling og 24 timer efter – og så anbefaler vi selvfølgelig altid, at du bruger solcreme med høj faktor (minimum faktor 30) på de områder, du får behandlet. Det vil altså sige at du sagtens kan opholde dig i solen mellem dine behandlinger, så længe du overholder vores retningslinjer. Dette er for at undgå at din hud bliver solbrændt, da din hud derfor vil være sart og af den grund vil behandlerne ikke kunne skrue op for laseren, hvilket vil give en mindre effektiv behandling. 

#3 Sommerferie + selvforkælelse = laserbehandling hos SMOOTH!

Kender du til de dejlige sommerdage, hvor du har masser af fritid og ikke helt ved, hvad du skal fylde den med? Sommerferien giver meget ekstra tid til at nyde og udforske, og det er den helt perfekte lejlighed til at forkæle sig selv lidt ekstra. Så hvorfor ikke udnytte tiden til at forkæle dig selv med en laserbehandling? En af de mange fordele ved at få behandling i ferien er, at du har større chance for at sikre dig de perfekte tidspunkter, der passer til netop dine behov. I stedet for at vente på ledige aften- eller weekendtider kan du få muligheden for at vælge de tidspunkter, der passer ind i dine ferieplaner. Så grib muligheden og lad ferien blive din tid til selvpleje og skønhedsforkælelse. Udnyt det ekstra tidsrum og lad os hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater, mens du nyder din velfortjente ferie. Lad os sammen skabe et smooth og selvforkælende ferieminde, der varer ved!

#4 Tilrettelæg dit forløb efter dine behov

Selvom det sagtens kan lade sig gøre at få laser hen over sommeren hos SMOOTH, så er der dog nogle områder vi anbefaler at vente med eller skubbe til sommeren er forbi. Vi anbefaler ikke at få behandlet ansigtet om sommeren, da det er næsten tæt på umuligt at holde ens ansigt ude af solen en hel uge op til behandlingen. Det kan for nogen også være svært at holde arme og ben ude af solen, særligt hvis man ønsker at tilbringe tid på stranden sammen med veninder! Derfor når det kommer til behandling af ben og arme, er det vigtigt at gøre op med sig selv, om man ønsker at vente med behandlingen til sommeren, er forbi, eller om man foretrækker at holde sig lidt væk fra solen én uge op til ens behandling og dermed opnå en hurtigere hårfri effekt. Husk, at du sagtens kan opholde dig i solen (også ugen op til din behandling), det er bare vigtigt at din hud ikke bliver solbrændt!

#5 Sol er den største årsag til rynker og tidlig ældning

Det er utroligt vigtigt at beskytte din hud mod solens skadelige stråler, især når du går igennem en laserbehandling. Så her kommer en ekstra undskyldning for at bruge din trofaste faktor 50 solcreme og give din hud den beskyttelse, den fortjener! Vi kender det alle sammen – det kan være let at glemme at påføre solcreme i en travl hverdag, men lad os være ærlige, det er noget, vi bør være bedre til. For vidste du også, at den allerstørste årsag til rynker og tidlig ældning af huden skyldes solens skadelige UV-stråler? So, take care Babe!

Når du får laserbehandlinger, er det vigtigt at holde din hud beskyttet mod solen, da man kan risikere at blive solbrændt og derfor kan ikke få sin behandling. Derfor anbefaler vi vores laserbabes, at du sørger for at anvende en solcreme med høj faktor, som kan beskytte din hud effektivt. Så lad solcremen blive en fast del af din rutine! Når du beskytter din hud mod solen, tager du et vigtigt skridt mod at bevare din huds sundhed og sikre, at din laserbehandling kan udføres med optimale resultater. Så sørg for at have solcremen klar, og påfør den generøst på de områder, der bliver behandlet. 

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!