+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

Hvor permanent er permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning er en populær metode til at fjerne uønsket hårvækst på kroppen. Mange mennesker ønsker at slippe for den tidskrævende og ofte smertefulde proces, der følger med voksbehandling og barbering. Derfor vælger mange at få foretaget en permanent hårfjerning, som giver langvarige resultater.

SMOOTH er en professionel klinik med afdelinger i hele Danmark, der tilbyder tryg og sikker behandling med permanent hårfjerning. Vores dygtige behandlere sørger for at give dig den bedste og mest effektive behandling, så du kan nyde et glat og flot resultat i længere tid.

Hos SMOOTH har vi klinikker på Frederiksberg, Østerbro, i Kgs. Lyngby og i Aarhus, så du kan nemt finde en klinik i nærheden af dig. Vi prioriterer altid personlige og trygge behandlinger, så du kan føle dig godt tilpas under hele behandlingsforløbet.

Hos SMOOTH går vi meget op i en ærlig kommunikation med vores kunder, hvorfor det er vigtigt at pointere, at permanent hårfjerning ikke betyder, at du bliver hårfri for evigt. 

Permanent hårfjerning virker ved at destruere håret i hårsækken, så håret ikke vokser tilbage. Behandlingen foregår ved at sende laserlys ned i hårsækkene, hvilket ødelægger håret. Laserbehandlingen er en effektiv metode, som er blevet meget populær de senere år.

Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, før du vælger at få foretaget en permanent hårfjerning. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at der ikke findes nogen behandling, der kan fjerne 100% af håret permanent. Du vil altid få nye hår med tiden, men dette kan holdes nede med opfølgende behandlinger. De fleste mennesker oplever et langvarigt resultat med permanent hårfjerning, hvor der går længe, før de får brug for en opfølgende behandling.

Inden for branchen er permanent hårfjerning defineret ved, at man opnår et resultat på 70-90% reducering af hår i det behandlede område. Dette kræver flere behandlinger, da laseren skal ramme hårene i deres aktive vækstfase, hvormed man kan ramme ca. 20% af de synlige hår ad gangen pr. behandling.

Vi mennesker har 5 mio. hårsække i kroppen, hvoraf kun 200.000 af dem er aktive ad gangen. Det vil sige, at der med tiden kan komme nye hår, da laseren kun kan dræbe håret i den aktive vækstfase.

Hormoner kan have en indvirkning på resultatet af en laserbehandling mod permanent hårfjerning. Hårvækst på kroppen kan være påvirket af hormonelle ændringer, og derfor kan det være, at resultatet af behandlingen ikke er så langvarigt, hvis du oplever hormonelle forandringer.

Der er især et hormon, der har en indvirkning på hårvæksten. Mænd har generelt mere af dette hormon end kvinder, hvilket kan føre til mere uønsket hårvækst på kroppen. Derfor kan det for mænd kræve flere opfølgende behandlinger, end det gør for kvinder.

Det er også vigtigt at huske på, at hormonelle ændringer kan forekomme hos både mænd og kvinder, f.eks. i forbindelse med graviditet, overgangsalder og ved brug af hormonelle præventionsmidler. Derfor kan det være en god idé at vente med at få foretaget en permanent hårfjerning, hvis du oplever hormonelle ændringer. Vi ser ofte nye vækstfaser i forbindelse med skift af prævention hos kvinder. For eksempel kan skiftet fra p-piller til en hormonspiral medføre nye vækstfaser grundet hormonelle forandringer i kroppen.

Se alt om permanent hårfjerning her.

Vores produktspecialist Rozelina
er uddannet sygeplejerske og har en del erfaring med kvinder og deres hormonelle cyklus, samt hvordan det påvirker deres laserforløb.
Har du spørgsmål til Rozelina eller forslag til vores næste blogpost?
Skriv det i kommentarfeltet nedenfor!

Det er altid en god idé at tale med en af vores sygeplejersker, før du vælger at få foretaget en laserbehandling mod permanent hårfjerning. På den måde kan du få en professionel vurdering af, om behandlingen er det rette valg for dig, og om der er nogle faktorer, du skal være opmærksom på i forhold til hormonpåvirkning.

Alt i alt er permanent hårfjerning den bedste metode til at komme af med uønsket hår og opnå langvarige resultater. Samtidig er det den eneste metode til at slippe af med røde knopper, indgroede hår og jordbærben! What’s not to like?

Hvis du ønsker at få foretaget en behandling, så kan SMOOTH hjælpe dig med tryg og sikker behandling på vores professionelle klinikker i hele Danmark. Vi har dygtige behandlere, der står klar til at give dig den bedste og mest effektive behandling, så du kan nyde et glat og flot resultat i lang tid.

Rozelina
Produktspecialist hos SMOOTH

Her får du de 5 mest stillede spørgsmål og svar omkring permanent hårfjerning med laser:

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning virker ved at sende laserlys ned i hårsækkene, hvilket ødelægger håret nede i hårsækken, så håret ikke kan vokse tilbage. Laserbehandling er en effektiv metode, som er blevet meget populær de senere år.

Er permanent hårfjerning smertefuldt?

Vi mener ikke, at permanent hårfjerning skal være smertefuldt. Hvor lidt eller meget, man mærker behandlingen, er helt individuelt fra person til person. De fleste af vores kunder beskriver det, som en prikkende og lidt varm fornemmelse.

Hvor langvarigt er resultatet af permanent hårfjerning?

Der findes ikke nogen behandling, der kan fjerne 100% af håret permanent, men de fleste mennesker oplever et langvarigt resultat med permanent hårfjerning. Det er dog vigtigt at huske på, at hårvækst er en naturlig proces, og derfor kan der altid vokse nye hår ud med tiden. Vi anbefaler derfor opfølgende behandlinger. Dette kan for nogle være nødvendigt 1 gang om året, hvor der for andre kan gå 10 år før de har brug for en opfølgende behandling. 

Kan alle få foretaget permanent hårfjerning?

De fleste mennesker kan få foretaget permanent hårfjerning, men det er en god idé at tale med en af vores sygeplejersker, før du vælger at få foretaget en behandling. Der kan være visse faktorer, såsom hormoner og medicin, der kan påvirke resultatet af behandlingen. Derfor er det altid en god idé at få en professionel vurdering, inden du vælger at få foretaget en permanent hårfjerning. Du skal være over 18 år for at få permanent hårfjerning hos SMOOTH, og af forsigtighedsprincip behandler vi ikke gravide og ammende. anbefaler derfor opfølgende behandlinger. Dette kan for nogle være nødvendigt 1 gang om året, hvor der for andre kan gå 10 år før de har brug for en opfølgende behandling. 

Er der nogle bivirkninger ved permanent hårfjerning?

De fleste mennesker oplever ingen bivirkninger efter permanent hårfjerning, men det kan forekomme, at huden bliver lidt rød og irriteret efter behandlingen. Dette er normalt og vil forsvinde efter nogle dage. Det er dog altid en god idé at tale med en behandler, hvis du oplever nogen bivirkninger efter behandlingen.

I alt er permanent hårfjerning en populær metode til at fjerne uønsket hårvækst på kroppen. Hvis du ønsker at få foretaget en behandling, så kan SMOOTH hjælpe dig med tryg og sikker behandling på vores professionelle klinikker i hele Danmark. Vi har dygtige behandlere, der står klar til at give dig den bedste og mest effektive behandling, så du kan nyde et glat og flot resultat i længere tid.

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!