+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

Kvinder behøver ikke at vælge mellem karriere og børn for at være succesfulde

Hvor godt kender du Selima? Selima er ejer af SMOOTH og mor til (snart) 2 piger. Kom helt tæt på hende, når hun deler ud af sine tanker om at være kvinde, mor og iværksætter!

Selima på Yacht

Hvordan startede SMOOTH?

Min største passion har altid være beauty, og der gik ikke langt tid, før jeg vidste, at dette på en eller anden måde skulle være min levevej.

At jeg skulle være selvstændig var aldrig noget, jeg tænkte særlig meget over. Mine bløde værdier og min passion for altid at sætte kunden først, var ikke ”alment” inden for iværksætterverden. 

Da jeg startede med at arbejde som kosmetolog, kunne jeg dog hurtigt se, at jeg selv gerne ville have muligheden for at bestemme, hvilke behandlinger jeg ville tilbyde, da det vigtigste for mig var at kunne stå 100% inde for de behandlinger, jeg tilbød mine kunder. Her prøvede jeg samtidig selv permanent hårfjerning for første gang, som var så livsændrende, at jeg blev nødt til at dele denne behandling med mine kunder. Her startede min selvstændige vej. I virkeligheden på det dårligste tidspunkt, man kunne starte op. Ikke nok med at jeg blev gravid, måneden inden jeg åbnede op, blev vi også ramt af covid-19 nogle måneder efter.

Mine behandlinger nåede dog at tage utrolig hurtigt fat, da det var tydeligt, at jeg ramte noget, som der var mangel på, på markedet. Her startede mit princip om, at jeg kun ville tilbyde effektive behandlinger, der virkelig gjorde en forskel for mine kunder.

At starte op igen efter covid-19, samtidig med at jeg var gravid var nok noget af det hårdeste, jeg længe har prøvet. Jeg mindes, hvordan jeg simpelthen haltede hjem efter de lange dage med behandlinger, samtidig med at skulle få en ny virksomhed op at køre – og med nye ansatte. 

Men her fandt jeg ud af, at vi kvinder kan, hvad vi vil.

Jeg besluttede, at jeg aldrig nogensinde behøvede at skulle vælge mellem karriere eller familie. For hvis jeg kunne starte en hel ny virksomhed op som gravid, under covid-19 og finde ud af, hvordan jeg skulle være førstegangsmor for en lille nyfødt, med helt nye ansatte, der havde brug for mig, vidste jeg, at så kunne jeg ALT, hvad jeg satte mig for. Derfor voksede min ambitioner fra at have en lille klinik, til at SMOOTH skulle være landsdækkende. For på denne måde kunne jeg indfri mine mål om at ændre kvinders liv til det bedre og at give dem en lettere hverdag, i hverdagens stress, hvor de føler sig godt tilpas i deres kroppe.

Hvorfor er det vigtigt, at vi kvinder står sammen!

Da jeg blev selvstændig, og især da jeg begyndte at få succes med SMOOTH, begyndte der at ske noget ret specielt. Jeg fik SÅ meget støtte fra kvinder, som jeg slet ikke kendte. Kvinder jeg kun lige havde mødt en gang eller som lige havde været i klinikken en enkelt gang, som valgte enten at skrive til mig eller på de sociale medier om, hvor imponerede de var over den virksomhed, der var blevet skabt. Det rørte mig så utrolig meget, for de havde absolut ingen grund til at gøre det – andet end ren og skær glæde for deres medsøster.

Det inspirerede mig utrolig meget. Og lige siden har det altid været så vigtigt for mig at støtte op omkring alle de kvinder, som jeg synes er så vanvittige seje til, hvad de gør. Det kan være, at de er iværksættere, der har stablet en virksomhed på benene, men det kan lige så godt være en kvinde, der har valgt, at det rigtige for hende var, at være hjemmegående med sine børn (hvilket jeg desuden ser som det hårdeste job i verden). 

Vi kvinder er begyndt at stå ved det rigtige valg for os, som kan se så forskellige ud. Mænd vælger tit en karriere, og så er de så heldige, at de får lov til at gå efter det hele deres liv, hvorfor de på den måde oftere kommer længere og hurtigere frem i deres karriere end os kvinder.

Omkring mig ser jeg hele tiden kvinder, der skal genopfinde sig selv og deres fremtid. Konstant afbrudt af graviditeter og barsler eller påvirket af selve stresset omkring valget om børn eller karriere. For ofte føler man desværre, at man som kvinde skal vælge det ene eller det andet.

Vi kvinder skal nå så meget i denne verden, og der er ingen andre end os, der forstår hinanden. For mig kommer det bedste kompliment fra en kvinde, og lige præcis derfor er det simpelthen så vigtigt, at vi står sammen.

De kvinder i denne verden, der inspirerer mig mest, er kvinder der simpelthen ser ud til, at de kan det hele. De er mødre, de er kærester, de plejer sig selv, de er veninder, de får trænet og de er bad ass forretningskvinder. For jeg tror på, at man kan det hele, hvis det er det, man vil. Det ene udelukker ikke det andet. Selvfølgelig vil ens fokus ligge forskellige steder og ikke på det hele på én gang, men vi kvinder burde ikke lade os nøjes. Det behøver ikke at være sådan, at man skal være en karrierekvinde, der kun fokuserer på arbejde, uden at have mand og børn, eller omvendt.

En forretningskvinde med bløde værdier

Det behøver ikke at være som Jesper Buch i Løvens Hule, hvor man skal tordne igennem med spidse albuer. Det er okay at være en iværksætter, der samtidige har bløde værdier og gerne vil hjælpe og løfte andre kvinder. Det er okay at være en iværksætter, der samtidig prioriterer at være mor først.

Det mest fantastiske ved denne tidsalder er, at der findes så mange fede kvinder, der alle har hver deres måder at være succesfulde på. Der findes ingen regler for, hvordan man skal være succesfuld i denne tidsalder, og det er noget af det, jeg bliver allermest inspireret af.

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!