+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

Klør det at have trusser på?

Hvorfor permanent hårfjerning?

Det er ingen hemmelighed, at kvinder går op i deres udseende, men oftest falder for billige og hurtige løsninger – som barbering. Det mange ikke ved, er at barbering faktisk er den skyldige synder for indgroede hår, knopper og generelle hudirritationer. Mange gange får man udslet af at barbere sensitive områder – hvem har ikke prøvet at have så meget kløe, at det var ubehageligt at have trusser på?

GAVEN AF SMOOTH HUD!

Er det virkelig svaret?

Vores kunder, de såkaldte LaserBabes, oplever tit at få lysere armhuler, markant reducering af knopper og slippe for irritationer allerede fra første behandling. Her har vi også haft kvinder (og mænd!) med indgroede hår, der nemt ligner akne og “jordbær ben” hvor laseren har været deres nye BFF! Det bedste ved permanent hårfjerning? Det giver dig et nemmere liv og en nemmere hverdag! Nu er barbering en fortidsbekymring. Ingen hår = ingen komplikationer!

Hvordan fungerer det rent faktisk?

Hos SMOOTH bliver man hårfri på cirka 6 behandlinger, som kan være dobbelt så hurtigt end hos andre klinikker.
Why? Med markedets stærkeste og mest innovative lasermaskiner, kan vi kalde os førende i Danmark. Vi har fra start investeret i den nyeste teknologi, udført oplæringer dobbelt så længe som industriens standard og fokuseret
på at have passioneret personale med viden fra den sund- hedsfaglige industri. Vi benytter os af 3-bølgede lasere, som kan behandle både lyse og mørke hår og -hud. Dette betyder også, at vores maskiner kan fange hår i forskellige dybder i huden, hvor man får en reduktion på op til 25% ad gangen!

BLIV EN LASERBABE MED EKSTRA FORDELE!

Hos SMOOTH er vores mission at være Danmarks foretrukne beautykæde!
Derfor tilbyder vi lækre rabatter og eksklusive gaver til vores members, 100% tilfredshedsgaranti og mange flere fordele end den almindelige hårfjerningsklinik! Og vi stopper ikke her!
Vi tilbyder nu også Danmarks bedste finansieringsløsning, hvor du kan få permanent hårfjerning på afbetaling – helt uden renter og gebyrer!

Hvorfor er permanent hårfjerning så betydningsfuldt for kvinder i dag?

Der er mange grunde til, hvorfor permanent hårfjerning kan spille en så stor rolle i kvinders liv i dag. Permanent hårfjerning hjælper dig af med gener og kan give dig et frisk pust af selvtillid, så du slipper for bekymringer. Vores bedste grunde til at få permanent hårfjerning kommer her:

Få mere tid til det, der er vigtigt for DIG

Vidste du, at kvinder i gennemsnit bruger 35 timer om året KUN på at barbere sig? Hos SMOOTH har vi godt nok en you-do-you attitude, MEN vi er sikre på, at der er mange bedre ting, du kan bruge din tid på end de mange ekstra timer i badet med skraberen. 👀 Vi kender det godt, og vi har selv stået i badet hver morgen og flittigt barberet, kun for at få stikkende hår senere samme dag. Med et forløb med permanent hårfjerning slipper du for de mange timer med barbering, og så kræver det endda kun få behandlinger – what’s not to like? 😍 Uanset om du er en travl business woman, hjemmegående mor til fem eller en travel nomade, så kan de timer helt sikkert benyttes til noget, der har mere betydning for netop dig.

Psst… Bonus info: Ved et forløb med permanent hårfjerning gør du ikke kun dig selv en tjeneste, men du hjælper faktisk også miljøet ved at sige farvel til skraberen og mindske dit plastikforbrug. You go, Green Babe!

Sig farvel til indgroede hår, røde knopper og jorbærben!

Som I allerede har fået en teaser på længere oppe, så kan permanent hårfjerning meget mere end at fjerne uønskede hår. ⚡️ Laser fjerner også røde knopper og irritationer allerede fra første behandling! For mange af vores Laser Babes er det netop dette, der gør hele forskellen for dem. Faktisk er laser den eneste metode til at komme af med indgroede hår, røde knopper og jordbærben. Permanent hårfjerning med laser giver huden en helt blød og lækker overflade, så du ikke behøver bekymre dig om rødme og ubehag.

Jordbærben kan gøre, at mange kvinder ikke føler sig tilpas ved at have bare ben om sommeren, og det går selvfølgelig ikke! Hos SMOOTH vil vi gerne hjælpe alle kvinder med at føle sig tilpas og udstråle selvtillid. Netop derfor gør permanent hårfjerning en kæmpe forskel for mange kvinders selvtillid og velvære.

Er du klar til at blive en Laser Babe og leve dit bedste liv?
SMOOTH er klar til at hjælpe dig på vej til at nemmere liv.

JOIN THE COMMUNITY

Hos SMOOTH kan alle blive en Laser Babe, og det mener vi helt bogstaveligt. Vi har markedets bedste lasermaskiner, som kan behandle alle hud- og hårfarver. Har du lyse hår eller er du mørk i huden? We got you. Hos SMOOTH er alle velkomne, og vi behandler både kvinder og mænd og alt derimellem. Bliv en del af vores SMOOTH univers og start din hårfri rejse hos os. Vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det!

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!