+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

Permanent hårfjerning og menstruation

Langt størstedelen af SMOOTHs kunder og ansatte er kvinder, hvorfor menstruation selvfølgelig også er en naturlig del af vores hverdag. For mange af vores kunder kan der opstå nogle spørgsmål heromkring, som må man blive behandlet, når man har menstruation, og hvordan skal man forholde sig til det i forhold til ens laserbehandlinger? Hvordan påvirker menstruation ens forløb?

Vi behandler mange kvinder hver eneste dag, og det er selvfølgelig helt naturligt at ens laserbehandling nogle gange kolliderer med den tid på måneden. Ved permanent hårfjerning anbefaler vi, at man får behandling hver 4.-6. uge, så det kan selvfølgelig ske, at man lige rammer ens menstruation i planlægningen af behandlinger. Det kan specielt være noget, vores kunder tænker over, når de skal ind og have lavet en brasilbehandling. Brasil er faktisk vores aller mest populære behandling, så vores behandlere er også vandt til, at der nogle gange kommer kvinder, som har menstruation, som skal have lavet en brasilbehandling. But don’t you worry babe! Du kan sagtens tage en tampon i og stadig få behandling. Vores behandlere er vandt til at se lidt af hvert, og det er derfor på ingen måde noget, du skal tænke over, når du kommer ind. Vi er her for at hjælpe dig og give dig en god oplevelse hele vejen igennem.

Dog kan det for nogle være smart at planlægge deres laserbehandlinger udenom deres menstruation – ikke for vores skyld, men for deres egen!

Mange kvinder er ikke klar over, at deres cyklus faktisk netop kan have en påvirkning på deres laserbehandlinger, og hvordan vi kan behandle. Hvor du er i din cyklus, har nemlig betydning for, hvor sensitiv din krop er og dermed også, hvordan laseren føles på din hud. Og dette gælder ikke kun ved behandling af brasil, men faktisk ved behandlinger med permanent hårfjerning på hele kroppen.

Op til og under din menstruation vil din smertetærskel nemlig være helt anderledes end normalt, hvor din krop vil reagere anderledes på, hvordan forskellige behandlinger føles. Det betyder i mange tilfælde, at vores behandlere er nødt til at skrue meget ned i styrke på lasermaskinen. På den måde kan du typisk ikke få den styrke, som du plejer, men får en lavere styrke end ved dine tidligere behandlinger. Det skal selvfølgelig altid være en god oplevelse for dig, og det er netop også derfor, at vores behandlere kan skrue op og ned på vores maskiner helt efter dit behov. Med permanent hårfjerning er det helt individuelt, hvordan behandlingen føles fra person til person. Vi stræber dog altid efter, at man kan føle en prikken og lidt varme, og oftest er det jo sådan, at jo højere styrke, jo bedre resultater, da laseren så kan få fat i de aktive hårsække bedre. For mange kan det derfor godt betale sig at planlægge ens laserforløb udenom ens menstruation!

Kan man så ikke blive behandlet, hvis man har menstruation?

Jo, du må gerne blive behandlet, når du har menstruation – også ved brasil, så længe du har en tampon i. Men det er dog ikke noget, vores behandlere anbefaler til alle, da vi altid stræber efter at give dig de bedste resultater muligt, og det for nogle vil være en helt anden oplevelse end normalt, hvor laseren vil føles anderledes og gøre mere ondt på dem end normalt. Som skrevet er oplevelsen med permanent hårfjerning helt individuel fra person til person, og derfor vil laseren altid føles forskellig på forskellige personer og kroppe. Lyt derfor altid til dig selv og mærk efter, hvordan behandlingen føles. Du kan altid lade din behandler vide, hvis laseren føles smertefuld. Det skal den nemlig bestemt ikke! Og i de tilfælde er det bedre at vente med behandlingen til et andet tidspunkt.

Hvad hvis man ikke får menstruation?

Nogle kvinder får af den ene eller den anden årsag ikke menstruation. På den måde kan det være svært at planlægge ud fra dette. Hvis du eksempelvis har en hormonspiral og ikke får menstruation, vil du stadig have en cyklus og derved også have et tidspunkt på måneden, hvor du er ekstra sensitiv. Her kan du måske fornemme, at du har specifikke cravings eller er ekstra følsom. Det betegner man som, at du har ”usynlig menstruation”, hvor du altså stadig er i den menstruelle fase i din cyklus, men du bløder ikke, som du naturligt ville gøre, hvis du ikke var på noget hormonel prævention. Du kan derfor på samme måde, som når andre kvinder har menstruation, opleve at blive ekstra sensitiv over for laseren og ikke kunne tage samme styrke, som du plejer.

Ladies husk, you do you!

Hvis du ikke er komfortabel i forhold til at komme med menstruation eller måske ikke kan lide at have en tampon i, så skal du selvfølgelig ikke det! Hvis du bare gerne vil beholde din tid og komme med tampon i, så gør du det! Vi er her kun for at forkæle dig og hjælpe dig med at gøre noget godt for dig selv. Vi vil gerne hjælpe dig og være med på hele din hårfjerningsrejse, så du kan få fornyet selvtillid og stråle som dit bedste selv. Med eller uden menstruation!

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!