+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

Sådan vedligeholder du permanent hårfjerning i hjemmet

Permanent hårfjerning er den mest effektive metode til at komme af med uønsket hår permanent, og så er det også den eneste metode til at komme af med gener som røde knopper, indgroede hår og jordbærben. Overvejer du permanent hårfjerning, så læs med her for at finde ud af, hvordan du bedst vedligeholder dine resultater, og hvad du kan gøre derhjemme for at få de bedste resultater og blive hårfri med SMOOTH.

Når du kommer ind til behandling hos os, skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage og slappe af, mens vi zapper dine hår væk. Du kan nyde, at du ved, at du gør noget godt for dig selv, mens vi tager os af alt arbejdet. Det vigtigste for os er at give dig en god oplevelse, så du kan komme tættere på mål i forhold til at komme af med uønsket hår og udstråle fornyet selvtillid for hver behandling.

Vi vil altid gerne guide dig bedst muligt, så du kan få de bedste resultater og blive en Laser Babe uden bekymringer. Hos SMOOTH bliver du taget i hånden fra start til slut, og vores behandlere vil altid rådgive dig ud fra dig og din unikke genetik. Det er vigtigt at huske på, at alle er forskellige, og alles forløb med permanent hårfjerning er derfor helt forskellige og individuelle. Der er så mange faktorer, der spiller ind, når det gælder kroppen og hårvækst, så det er også klart, at vores behandlere må følge dit forløb og løbende forventningsafstemme. Dog er der ting, som altid er gode at vide for alle, som ønsker at få fjernet hår med permanent hårfjerning med laser.

Vi har ofte kunder, der spørger, om der er noget, de selv kan gøre eller skal være opmærksomme på for at få endnu bedre resultater eller vedligeholde deres resultater bedre. Derfor har vi samlet nogle gode huskeråd, så du kan blive så smooth som muligt!

Hvad du skal gøre for at få de bedste resultater og vedligeholde dem:

Noget, som vi nævner ofte, men som også er rigtig vigtigt at tage hensyn til, er at overholde vores solregime. Det vil sige, at du ikke må få sol på de områder, der skal behandles med laser, en uge op til behandling og 24 timer efter. Vi kan sagtens forstå, hvis du tænker, at det går nok, hvis du lige har fået lidt sol, men ikke er blevet rød, men det er faktisk virkelig vigtigt at overholde, da huden stadig har fået en mini skade. Det vil sige, at vi altså ikke kan skrue op for laseren og behandle med samme effekt som normalt, hvorfor dine resultater ikke vil blive lige så gode. Psst… husk at det samme gælder selvbruner! Så altså ingen brug af selvbruner derhjemme før og lige efter din laserbehandling.

Oplever du at få små røde prikker efter din laserbehandling? Bare rolig babe – det er helt normalt og faktisk et godt tegn på, at laseren har virket og fået fat i hårfolliklerne. Du kan dog sætte gang i helingsprocessen og afkøle din hud med noget aloe vera. Du må ikke påføre creme på områderne inden din behandling, men efter kan du sagtens smøre dig ind, og så giver det endda samtidig en afkølende effekt – skønt!

Husk ingen pluk, voks og epilering! Plukker du hår ud med en pincet eller bliver vokset mellem dine laserbehandlinger, vil vi ikke kunne ødelægge hårene med laseren, da det kræver, at der er et hår i hårsækken. Vi kender godt til, at man lige tager de mørke hår på hagen, ved navlen eller ved ens brystvorter med pincetten, men det er altså niks pille, hvis du får laser! Til gengæld må du gerne barbere dine hår væk mellem behandlinger. Så kan du ikke holde dig væk, så er det altså hellere frem med skraberen! Men bare rolig – den kan du også snart pensionere, når du har været gennem dit forløb med permanent hårfjerning hos SMOOTH.

Opfølgende behandlinger

Man kan jo ikke komme udenom, at du en gang imellem vil skulle have en opfølgende behandling, efter du har afsluttet dit laserforløb. De hår, som bliver destrueret med laseren, er væk for altid, men med alderen og særligt ved hormonelle forandringer i kroppen vil der med tiden komme nye hår. Bare rolig babe – dem kan vi nemt fjerne med en opfølgende behandling. Hvornår denne behandling bliver nødvendig, er helt individuelt. Nogle oplever at skulle have en opfølgende behandling efter 1 år, hvor der for andre måske går 3 eller 10 år, før det bliver nødvendigt. 

Fun Fact: Mænd har for det meste brug for hyppigere opfølgende behandlinger end kvinder, da den øgede mængde af hormon omkring hårvækst i deres kroppe påvirker deres hårvækst og hårcyklus.

Er du nysgerrig på at vide mere? Vi har samlet alt, hvad der er godt at vide, inden du starter dit laserforløb, og imens du er igang på vores underside laserguide her.

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!