+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

DELTIDSSTILLING

Flere jobstillinger

SMOOTH søger SMOOTHIE til Frederiksberg klinik

Deltid

📍 Frederiksberg

16/5 – 2023

Bliv den næste stjerne i SMOOTH

Vil du gerne være SMOOTHIE og være med til at give vores kunder en helt exceptionel oplevelse?

Har du interesse for beauty branchen, og ønsker du at arbejde med flere spændende behandlinger og salg af produkter? 

SMOOTH er i rivende udvikling, og derfor søger lige nu proaktive og passionerede SMOOTHIES til vores klinik på Frederiksberg – til at arbejde mellem 5-20 timer om ugen.

Vi klæder dig på til opgaven

Som SMOOTHIE skal du i først og fremmest, og vigtigst af alt; behandle vores kunder med permanent hårfjerning med laser, Em-Sculptning samt kommende nye behandlinger. Med din positive, åbne og direkte personlighed skal du sikre, at dine kunder får en helt igennem ekstraordinær oplevelse hver gang.

SMOOTH har til mål at altid give en exceptionel kundeservice. Det betyder, at vi vil være de bedste og mest specialiserede til de behandlinger, vi tilbyder. Vores kunder skal altid kunne føle trygge og se resultater af, at de bliver behandlet af vores fagligt kompetente behandlere. Vores mission at gøre vores kunder hårfri og give dem selvtillid, så de kan gå ud i verden og stråle som deres bedste selv. Du gennemgår derfor en struktureret oplæring, bliver certificeret som behandler af vores tilknyttede læge og registreres ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Fast grundløn
 • Attraktiv provisionsmodel
 • Vi sikrer dig oplæring/certificering varetaget af vores tilknyttet læge samt registrering i Styrelsen for Patientsikkerhed til kosmetisk behandling i forbindelse med permanent hårfjerning med laser
 • Muligheder for karriereudvikling
 • Et godt stærkt kollegaskab
 • Højt til loftet og involvering

Dine arbejdsopgaver og ansvar er bl.a.:

 • At sikre at alle kunder får en exceptionel kundeservice som ingen andre, hver gang.
 • At sikre klinikken er salgsklar, og fremstår 100% skarp, ren og indbydende, hver dag
 • At anvende sociale medier for at fremme bookinger og tiltrække kunder

Det er vigtigt, at du:

 • Har interesse og passion beauty og de behandlinger vi tilbyder, og brænder for vores koncept
 • Er proaktiv, energisk og har med et glimt i øjet, og har ”ja hatten” på.
 • Kan arbejde selvstændigt med vores behandlinger på et højt fagligt niveau
 • Er med til at sikre godt kollegaskab, kammeratskab og sammenhold.
 • Kan du levere high performance, har du høj energi, en oprigtig interesse for mennesker
 • Kan du arbejde professionelt og er du detaljeorienteret

Du vil blive en del af et nyt, men gennemtestet koncept og en ambitiøs virksomhed, hvor vi vil være de bedste til det vi gør! Vil du gerne være med til at skabe en succes i en ny, snart landsdækkende kæde? Så er SMOOTH lige noget for dig. Vær med på rejsen om at gøre Danmark mere SMOOTH!

Det praktiske:

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når den rette er fundet til stillingen. Ansøgning samt cv sendes til:  jobs@smooth.dk og meget gerne i PDF-format. I emnefeltet bedes du skrive ”Vedr. stilling som SMOOTHIE Frederiksberg”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til jobs@smooth.dk – hvorefter du vil blive kontaktet eller ringet til OP-manager Mette Fuglsang på tlf. 20 733 943

Om SMOOTH

SMOOTH blev etableret i 2019 af Selima, som er en helt almindelig kvinde, der havde et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. At være SMOOTH er dog ikke bare at slippe af med uønskede hår, knopper og indgroede hår – Det er en følelse af at slippe for bekymringer og udstråle selvtillid, så man kan gå ud i verden og stråle som sit bedste selv. Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet, hvorfor vi arbejder med den nyeste, innovative teknologi på markedet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation. SMOOTH er en virksomhed i vækst og har lige nu klinikker på Østerbro og Frederiksberg samt i Kongens Lyngby og i Århus. Vores virksomhed er bygget og skabt på Instagram, og vi har en aktiv tilstedeværelse på mange sociale og digitale medier, hvor vi sammen med vores LaserBabes skaber vores SMOOTH community.

Velkommen til SMOOTH – et ærligt, professionelt og passioneret team.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!