EMSCULPTING

DELTE MAVEMUSKLER

  • Behandlingen varer 30 minutter

  • EMSculpt er smertefrit, men kan føles lidt ubehageligt for nogle

  • EMSculpt kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger

  • Reduceret talje 3,5 cm

  • De bedste resultater opnås ved 4-6 behandlinger inden for 2-3 uger

Har du også oplevet splittede mavemuskler efter graviditet?

Splittede mavemuskler opstår helt naturligt i forbindelse med graviditet. Men det kan være så frustrerende, når man først har født og efterfølgende ikke kan kende sin krop eller føler sig tilpas i den.

Vi har mange kunder, der er så kede af netop dette, og som ikke kan komme problemet til livs, uanset hvordan de træner og spiser efterfølgende. Som den eneste ikke-kirurgiske behandling er EMSculpt effektivt til at behandle splittede mavemuskler, og vi er så glade for, at vi endelig kan hjælpe, da vi ved, hvor sårbart det kan føles.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved behandlingen, og at den ikke foretages for tidligt efter fødslen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan tilrettelægge det bedste forløb for dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå din drømmekrop! 

Inden din første behandling skal du måles og vejes samt have taget et billede af området, så vi kan følge udviklingen undervejs samt se den store forskel efter forløbet.

Ved behandlingen påføres en eller to applikatorer afhængigt af områdets størrelse.

Der er opsyn og kommunikation under hele behandlingen, da den for nogle kan føles lidt ubehagelig, men den må ikke være smertefuld. Oplever du det, skal du sige det til din behandler, der så vil skrue ned for energistyrken. 

Har du en god grundform, vil du allerede se forbedringer efter en enkelt EMSculpt-behandling.

Efter de anbefalede fire behandlinger kan du se og mærke en øget muskelmasse samt en reduktion af fedt i det behandlede område.

Det endelige resultat af behandlingen vil først vise sig efter et par måneder, da musklerne skal bruge tid til at vokse samt nedbryde fedtcellerne.