EMSculpt

En hurtig og effektiv opstramning af kroppen. Eller markering af f.eks. maven eller ballerne. Det lyder ikke dårligt, vel? Og det er faktisk lige præcis, hvad du får med EMSculpting, der er en ny og innovativ teknologi, der er specialiseret i fedtforbrænding og øget muskelvækst.


Emsculpt er til dig der ønsker:

 At opnå en tonet og markeret krop
Øget muskelmasse
Reduceret fedtprocent

SÅDAN FUNGERER EN BEHANDLING MED EMSCULPT

EMSculpting virker ved at pulsgivende applikatorer genererer et elektromagnetisk felt, hvor impulser giver tusindvis af sammentrækninger i musklerne i det behandlede område på kort tid. Derved aktiveret mange flere muskelfibre, end det er muligt ved en normal træning. Udover at få en mere tonet og stærk krop, giver behandlingen også et vægttab, da aktiviteten i muskelfibrene øger fedtforbrændingen omkring de behandlede områder.   

Kliniske studier viser, at EMSculpt kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger. Ved en normal træning med vægte bruges musklen maksimalt op til 40 %, hvor en behandling med EMSculpt kræver 100 % af muskelfibrene. For at få energi til de mange muskelsammentrækninger nedbrydes de omkringliggende fedtceller ved hjælp af lipolyse. Kroppen vil efterfølgende skille sig helt naturligt af med de døde fedtceller.  

Ved en behandling opnås ca. 20.000 muskelsammentrækninger, hvilket svarer til 20.000 squats, hvis det er ballerne, der behandles eller 20.000 sit-ups, hvis det er maven! Der er ingen hvile imellem de mange muskelsammentrækninger, som der ville være under en normal træning, og det påvirker cellerne, så musklerne i endnu højere grad bliver større og stærkere. 

 Den perfekte løsning til dig med en travl hverdag, som ikke vil gå på kompromis med din krop! 

Før behandlingen

Inden din første behandling skal du måles og vejes samt have taget et billede af området, så vi kan følge udviklingen undervejs samt se den store forskel efter forløbet.

Ved behandlingen påføres en eller to applikatorer afhængigt af områdets størrelse.

Der er opsyn og kommunikation under hele behandlingen, da den for nogle kan føles lidt ubehagelig, men den må ikke være smertefuld. Oplever du det, skal du sige det til din behandler, der så vil skrue ned for energistyrken.  

Efter behandlingen

Har du en god grundform, vil du allerede se forbedringer efter en enkelt EMSculpt-behandling.

Efter de anbefalede fire behandlinger kan du se og mærke en øget muskelmasse samt en reduktion af fedt i det behandlede område.

Det endelige resultat af behandlingen vil først vise sig efter et par måneder, da musklerne skal bruge tid til at vokse samt nedbryde fedtcellerne.

Før/efter billeder

INFO

- Behandlingen varer 30 minutter

- EMSculpt er smertefrit, men kan føles lidt ubehageligt

EMSculpt kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger

- Reduceret talje 3,5 cm

- De bedste resultater opnås ved 4-6 behandlinger inden for 2-3 uger 

Her kan du få EMSculpt-behandling

Benyt EMSculpt til at opbygge muskelmasse og stramme op! Du kan få EMSculpt på kroppens store muskelgrupper: 

Mave, baller, lår & overarme. 

Du kan sagtens booke til flere områder ad gangen og kan også eksempelvis få behandlet mave og arme samtidig.

Bonus: EMSculpt hjælper på splittede mavemuskler

Splittede mavemuskler opstår helt naturligt i forbindelse med graviditet. Men det kan være så frustrerende, når man først har født og efterfølgende ikke kan kende sin krop eller føler sig tilpas i den.

Vi har mange kunder, der er så kede af netop dette, og som ikke kan komme problemet til livs, uanset hvordan de træner og spiser efterfølgende. Som den eneste ikke-kirurgiske behandling er EMSculpt effektivt til at behandle splittede mavemuskler, og vi er så glade for, at vi endelig kan hjælpe, da vi ved, hvor sårbart det kan føles.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved behandlingen, og at den ikke foretages for tidligt efter fødslen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan tilrettelægge det bedste forløb for dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå din drømmekrop! 


Book tid til en behandling

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 8-16 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se vores klinikkerSe her

Se Vores Privatlivspolitik

CVR: 40833161

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00


Kan variere fra klinik til klinik