+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

TILMELDING TIL SMOOTH FREDAGSBAR HOS SMYKBARIT'S A WRAP! Vi er nu allerede fyldt op til vores event hos SmykBar. Nåede du ikke at få en plads, så frygt ej! Vi planlægger allerede det næste event, så følg med på vores sociale medier, hvor vi vil annoncere næste gang, du skal sidde klar på tasterne 

Hey laser babes!
Fredag d. 2 Juni inviterer vi dig og en veninde/ven til smykkedesign og fredagsbar hos SmykBar. Her vil i både blive introduceret til vores nye community, hvor vi løbende vil afholde events, give unikke rabatter og give jer muligheden for at møde andre fra vores SMOOTH community. 

Eventet starter klokken 17.30 med en kort introduktion af SmykBar. Efterfølgende vil der være mulighed for at designe dit eget smykke. Du kan vælge mellem en halskæde, armbånd eller øreringe samt unikke perler for en værdi af 100 kr. 
Løbende vil der være muligt at få lidt koldt at drikke og en lille snack. 

Alt dette er selvfølgelig GRATIS. 

Da der plejer at være rift om pladserne, er det først til mølle, og I vil få en bekræftelse på mail, hvis i får en plads, indenfor 24 timer
Tilmelding er for dig plus en veninde/ven.
 
Ved afmelding bedes det ske 72 timer inden eventet på email: jn@smooth.dk
 
Sted: SmykBar
Dato: 2 Juni 2023
Tid: 17.30
Adr.: Østerbrogade 88, 2100 København Ø
Pris: GRATIS
 

Se herover videoen fra vores events i samarbejde med Barry’s.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!