Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

+ 10.000 Tilfredse forløb

Telefon: +45 28117373 

Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning

Se hvordan den revolutionerende teknologi arbejder, helt sikkert og uden smerte – den mest effektive maskine på markedet i dag!

DE BEDSTE RESULTATER, HVER GANG!

FØR

Vores klient var voldsomt generet af sine indgroede hår og knopper. Hun havde prøvet samtlige produkter mod indgroet hår og alverdens forskellige typer af hårfjerningsmetoder. Alle uden særligt stor effekt. Vi oplever rigtig mange af vores klienter kæmper med er irriteret og ujævn hud, røde knopper og indgroet hår, og vi elsker at gøre vores klienter lykkelige, ved aldrig at skulle tænke på disse gener igen.

Efter
Før

EFTER

Dette flotte resultat er opnået efter kun 6 behandlinger. De indgroede hår er forsvundet, den irriterede hud er væk – og vigtigst af alt: vores klient skal aldrig mere bekymre sig om at skulle fjerne hår. Undersøgelser viser at permanent hårfjerning faktisk er den mest effektive behandling mod irriteret og ujævn hud, røde knopper og indgroet hår, og faktisk den eneste hårfjerningsbehandling hvor man kan opnå så jævn og glat hud.  Farvel hår, farvel problemer.

Book en gratis konsultation, allerede i dag.

MØD EJEREN AF SMOOTH

HEJ! 

Mit navn er Selima, og jeg er indehaver af SMOOTH. 

Kender du følelsen af at være helt smooth? Det gør jeg, og jeg elsker den! Men sådan har det ikke altid været. Da jeg var teenager, oplevede jeg at få uønsket hårvækst flere steder på kroppen. 

Jeg var derfor flittig med skraberen, som så mange andre kvinder, men ofte gik der kun et par timer før, at min følelse af at være SMOOTH blev erstattet med de mørke og stive stubbe.

Jeg er uddannet kosmetolog, så i mit arbejde stødte jeg også på mange med tør og trist hud, der var fyldt med stubbe og ujævnheder. Jeg har derfor brugt de sidste mange på at researche og afprøve forskellige behandlinger til at blive hårfri på en sikker og smertefri måde. 

Og nu har jeg endelig fundet løsningen! Jeg glæder mig til, at du skal prøve den, så du, ligesom jeg, får følelsen af altid at være helt SMOOTH og kan sige farvel til skraberen.  


SMOOTH's værdier

Ærligt og troværdigt 

For os er transparens vigtigt. Vores behandlinger er smertefri og sikre, men oplever du ikke de forventede resultater, tilbyder vi tilfredshedsgaranti. 

Tillidsfuldt og trygt 

Vi stræber efter at give dig den samme behandler, så du kan føle dig tryg, da det for nogle kan være grænseoverskridende at få lavet f.eks. en brazil.    

Pris og teknologi 

Alle fortjener at få følelsen af SMOOTH. Derfor bruger vi den nyeste teknologi, og så har vi nogle af landet bedste priser, så du sparer flere tusinde kroner i forhold til andre klinikker.

Hør hvorfor vi elsker Smooth:

Sara Bro

"Jeg er sindssygt glad for de laserbehandlinger, jeg har fået hos SMOOTH. Det er totalt smertefrit, og jeg har oplevet en kæmpe reduktion af hårene på min krop. Jeg behøver ikke længere at skulle bekymre mig om at barbere ben, og det er bare så fedt, når man har en virkelig travl hverdag"

Emilie Luna

 "Jeg kom egentlig hos SMOOTH for at skrive en artikel, men allerede efter 1. behandling så jeg fantastiske resultater, og så blev jeg bare bidt af det. Jeg har altid hadet min egen kropsbehåring, og det er bare så dejligt, ikke at skulle tænke over barbering længere" 

Sara You Blush

"Førhen var det altid sådan, at hvis jeg barberede mig om morgenen, føltes det som en kaktus på mine ben om aftenen Jeg tror at mine hår har vokset meget hurtigt, så nu er det bare virkelig dejligt, at jeg kan være helt glat, når jeg rører ved mine ben. Det er også virkelig skønt ikke at skulle tænke på røde knopper i binikilinjen længere"

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
previous arrow
next arrow

EN FØLELSE AF SMOOTH

Alle kroppe er smukke kroppe. Hos SMOOTH er der ikke noget, der hedder skønhedsfejl, og vi opfordrer dig til at elske dig selv, præcis som du er. Nogle gange er det lettere sagt end gjort, og det betyder ikke, at man ikke må ændre eller forbedre ting ved sig selv eller sin krop, hvis det er det, man har lyst til. Det er der absolut ingen skam i. You do you! 

Vi har mange kunder, der nærmest er flove over at komme, fordi de tror, at de er de eneste, der f.eks. har mørke hår på ballerne eller i ansigtet. SMOOTH er stedet, hvor de oplever, at de bestemt ikke er alene. Det er nemlig helt normalt at opleve mørk hårvækst uønskede steder på kroppen. Der er jo en grund til, at jeg, Selima, har startet SMOOTH og i dag driver hele tre klinikker med flere på vej. 

Hos SMOOTH er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at føle dig smooth, så du aldrig mere skal holde dig tilbage, men kan gå ud og stråle i verden som den bedste udgave af dig selv.


SMOOTH ER SET HOS

Hold dig opdateret med de seneste SMOOTH News

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 10-12 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00

Kan variere fra klinik til klinik