Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

+ 10.000 Tilfredse forløb

Telefon: +45 28117373 

HEJ!

Mit navn er Selima og jeg er indehaver af SMOOTH

Jeg er uddannet kosmetolog og kender derfor alt til trist og tør hud, der både er fyldt med stubbe og ujævnheder. Jeg har brugt de sidste mange år på at researche og afprøve forskellige behandlinger til at blive hårfri på den bedste måde. Det kan være rigtig svært at opnå en glat hud med en naturlig smuk glød, men nu har jeg fundet løsningen. Min fornemmeste opgave er at dele den med dig!

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

 - Selima, ejer af SMOOTH

HVORDAN BLEV IDEEN TIL?

Vi sender skraberen, voks, røde knopper og indgroet hår væk for altid!

Hos SMOOTH syntes vi, at skønhedsbranchen trængte til et frisk pust, og det var sådan ideen og konceptet omkring SMOOTH opstod.

Ideen blev til en vision om at udfordre status quo indenfor permanent hårfjerning. Tilbage i 2019 tilbød mange klinikker permanent hårfjerning, men i vores opfattelse til skyhøje priser og med en outdated teknologi, som krævede utallige behandlinger for at få et tilfredsstillende resultat. Vi ønskede at kunne tilbyde behandlinger, der holder, hvad de lover og hvor vi er ærlige omkring, hvad du kan forvente.

Vi startede derfor med at undersøge markedets nyeste teknologi indenfor hårfjerning med laser, og i vores søgen har vi fundet de bedste løsninger til dig. Vi har siden da revolutioneret branchen med avanceret laserteknologi, der arbejder målrettet og dybt inde i huden for permanent at slippe af med uønskede hår. Endnu bedre? Vores lasere kan behandle ALLE hudtyper og alle farver hår, så vores behandling er bogstaveligt talt for alle.

Som ledende specialister indenfor hårfjerning med laser og glat hud, er du i trygge hænder hele vejen igennem dit forløb. Vi følger alle vores kunder individuelt og gennemgår dine resultater fra gang til gang for at være sikker på, at du får de mest optimale resultater. Af den grund har vi også valgt at fokusere udelukkende på få, udvalgte behandlinger for netop at være specialister og kunne tilbyde dig den højeste kvalitet og de bedste resultater.

En følelse af Smooth

Du genkender sikkert følelsen af at sidde på sofaen, tage fat i dine ben og kun mærke blødhed langs benene. Eller følelsen, når du smører creme på en blød krop efter et dejligt, varmt bad. Følelsen, når du kryber ind til din kæreste i sengen om natten, fletter dine ben ind i hans, velvidende at din hud er blød og glat. Eller et skinny-dip på stranden, lige præcis når du vil – uden bekymringer om hår de forkerte steder: Selvsikkerheden! Vi kender den alle sammen – følelsen af at være Smooth og ubekymret. En følelse, vi ville ønske, var der hvert minut af hver dag.

Den mest effektive behandling mod knopper og indgroet hår

Permanent hårfjerning betyder, at du aldrig behøver at tænke på disse gener igen. Faktisk er det den eneste hårfjerningsbehandling, hvor du kan opnå en helt jævn, blød og glat hud – ikke kun i nogle uger ad gangen, men permanent. Når hårene forsvinder, så gør irritationer, knopper og indgroet hår nemlig også.

Men er det ikke dyrt?

Prøv at lave et lille regnestykke med dig selv. Tæl alle de mange gange, du har gået til hårfjerningsbehandling eller køb hårfjerningsprodukter, cremer og mirakelmidler til at fjerne indgroede hår. Dyrt, ikke? Jo – og vi har alle sammen været der – og mange af os, har gjort det i mange år. Det er blevet en dyr fornøjelse i jagten mod den glatte, bløde hud.

Vælger du derimod at tage skridtet mod permanent hårfjerning, så gør du ikke kun dig selv – men også din pengepung lykkelig. Behandlingerne er måske dyrere end produkterne, du køber, men til gengæld så er behandlingerne ikke for evigt. Når du har været til behandling mellem 4-6 gange, skal du ikke længere bekymre dig.

Det er en investering i dig selv – og lad os være ærlige – du har fortjent det efter alle de år med skraber og hårfjerningsprodukter. Har du ikke?

VI ØNSKER AT ALLE SKAL HAVE MULIGHED FOR AT BLIVE FRI FOR UØNSKET HÅR, TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

Hos SMOOTH er vi er specialister i hårfjerning. Vi kan med sikkerhed garantere dig markedets bedste produkter og branchens nyeste og mest innovative teknologier til permanet hårfjerning. Ved at investere et enkelt besøg om måneden, i en periode over 4-6 måneder, slipper du for at bruge utallige timer på barbering i badet. 

Vidste du f.eks. at den gennemsnitlige kvinde bruger 1.723 timer i løbet af sit liv på at barbere sig? Det vil vi gerne ændre på!

VI FOKUSERER PÅ DE TING, SOM SKABER VÆRDI

Vi bruger ikke ressourcer på dyre lokaler, receptionister og andre høje udgifter. Sammenligner vi vores prissætning med de store klinikker, ligger vi faktisk hele 30% under gennemsnittet, hvilket vi bl.a. gør fordi, at vi prioriterer at være tæt på vores kunder.

Vi ved, at det kan være et intimt anliggende at få fjernet hårvækst, og det er derfor rigtig vigtigt for os at skabe trygge og rolige omgivelser for alle vores kunder, samt opretholde den tætte og tillidsfulde relation. Af samme grund har vi også skåret alle mellemled i vores klinik fra og derfor møder du aldrig værtinder eller receptionister, når du besøger os.

SMOOTH'S MISSION

Vores mission hos SMOOTH er at hjælpe alle, uanset køn, med at blive fri for uønsket hår og med at opnå en naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 10-12 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00

Kan variere fra klinik til klinik