HEJ!

Mit navn er Selima, og jeg er indehaver af SMOOTH

 Kender du følelsen af at være helt smooth? Det gør jeg, og jeg elsker den! Men sådan har det ikke altid været. Da jeg var teenager, oplevede jeg at få uønsket hårvækst flere steder på kroppen. Jeg var derfor flittig med skraberen, som så mange andre kvinder, men ofte gik der kun et par timer før, at min følelse af at være smooth blev erstattet med de mørke og stive stubbe.

Jeg er uddannet kosmetolog, så i mit arbejde stødte jeg også på mange med tør og trist hud, der var fyldt med stubbe og ujævnheder. Jeg har derfor brugt de sidste mange på at researche og afprøve forskellige behandlinger til at blive hårfri på en sikker og smertefri måde. Og nu har jeg endelig fundet løsningen! Jeg glæder mig til, at du skal prøve den, så du, ligesom jeg, får følelsen af altid at være helt smooth og kan sige farvel til skraberen.  

 - Selima, ejer af SMOOTH

Hvordan blev ideen til?

Vi sender skraberen, voks, røde knopper og indgroede hår væk for altid!

Hos SMOOTH syntes vi, at skønhedsbranchen trængte til et frisk pust, og det var sådan ideen og konceptet omkring SMOOTH opstod. Idéen blev til en vision om at udfordre status quo inden for permanent hårfjerning. Tilbage i 2019 tilbød mange klinikker permanent hårfjerning, men i vores opfattelse til skyhøje priser og med en outdated teknologi, som krævede utallige behandlinger for at få et tilfredsstillende resultat. Vi havde et ønske om at kunne tilbyde behandlinger, der holder, hvad de lover, og hvor vi er ærlige omkring, hvad du kan forvente.

Vi startede derfor med at undersøge markedets nyeste teknologi inden for hårfjerning med laser, så vi kunne tilbyde vores kunder den absolut bedste løsning. Hos SMOOTH har vi siden da revolutioneret branchen med avanceret laserteknologi, der arbejder målrettet og dybt inde i huden for permanent at slippe af med uønskede hår. Men det blev faktisk endnu bedre end det. For vores lasere kan behandle ALLE hudtyper og ALLE farver hår, så vores behandling ekskluderer ikke nogen.   

Hos SMOOTH er vi ledende specialister inden for hårfjerning med laser og glat hud, så du er i trygge hænder hele vejen igennem dit forløb. Vi følger alle vores kunder individuelt og gennemgår dine resultater fra gang til gang for at være sikker på, at du får de mest optimale resultater. Af den grund har vi også valgt at fokusere udelukkende på få, udvalgte behandlinger, som vi kan kalde os specialister i, så du altid er sikker på at få den højeste kvalitet og de bedste resultater hos os.

You do You!

Alle kroppe er smukke kroppe. Hos SMOOTH er der ikke noget, der hedder skønhedsfejl, og vi opfordrer dig til at elske dig selv, præcis som du er. Nogle gange er det lettere sagt end gjort, og det betyder ikke, at man ikke må ændre eller forbedre ting ved sig selv eller sin krop, hvis det er det, man har lyst til. Det er der absolut ingen skam i. You do you!

Vi har mange kunder, der nærmest er flove over at komme, fordi de tror, at de er de eneste, der f.eks. har mørke hår på ballerne eller i ansigtet. SMOOTH er stedet, hvor de oplever, at de bestemt ikke er alene. Det er nemlig helt normalt at opleve mørk hårvækst uønskede steder på kroppen. Der er jo en grund til, at jeg, Selima, har startet SMOOTH og i dag driver hele tre klinikker med flere på vej.

Hos SMOOTH er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at føle dig smooth, så du aldrig mere skal holde dig tilbage, men kan gå ud og stråle i verden som den bedste udgave af dig selv. 

En følelse af Smooth

Du genkender sikkert følelsen efter barbering, hvor din hud er helt glat og lækker. Følelsen når du smører din yndlingscreme på din bløde hud efter et dejligt, varmt bad. Følelsen når du putter dig ind til en sød fyr og fletter dine ben ind i hans velvidende, at de er helt smooth. Følelsen af at være spontan og tage et skinny-dip på stranden uden at skulle bekymre dig om uønskede hår. Følelsen af at være smooth!

Vi kender den alle. Følelsen, vi ville ønske, at vi kunne have altid. Men ved du hvad? Det kan du nu!

For vi har skabt den mest effektive behandling til permanent hårfjerning, så du altid kan have følelsen af at være smooth og aldrig mere skal sige nej til spontane eventyr, fordi du ikke lige har nået at fjerne dine uønskede hår. Og ikke nok med at dine hår forsvinder permanent, så gør irritationer, røde knopper og indgroede hår det også. Win, win, win!   

Ærligt og troværdigt

Hos SMOOTH er ærlighed en af vores vigtigste værdier, og vi lover derfor ikke noget, vi ikke kan holde. Når man snakker om permanent hårfjerning, er det vigtigt at understrege, at der IKKE er noget, der er 100 % permanent. Det er simpelthen ikke muligt. Så hvis du støder på andre klinikker, der lover, at du bliver 100 % hårfri permanent – så lyver de.

 Hos SMOOTH bruger vi den nyeste teknologi, der betyder, at vi kan gøre vores kunder 70-90 % hårfri. Men der er mange faktorer, der gør, at man aldrig vil kunne fjerne alle hårene 100 % permanent. Det er der flere årsager til, og dem kan du læse meget mere om her: om teknologien

Men er det ikke dyrt?

Hvis du har set priserne hos vores konkurrenter, forstår vi godt, at du synes, at det lyder dyrt. Det syntes vi nemlig. Med skyhøje priser ekskluderer man rigtig mange mennesker, og det vil vi gerne ændre på. Derfor har vi skruet vores priser så langt ned, som vi overhovedet kan uden at gå på kompromis med vores behandlinger, så alle har mulighed for at få lavet permanent hårfjerning.

Ikke helt overbevist? Så prøv at lave et lille regnestykke med dig selv. Tæl alle de gange du har fået fjernet dine hår med voks eller sugaring hos en professionel eller købt hårfjerningsprodukter, cremer og andre mirakelmidler der skulle gøre dig hårfri samt undgå røde knopper og indgroede hår. Det er blevet til ret mange penge over årene, ikke? For ikke at snakke om alle de timer, du har brugt ude i badet!      

Vi har lavet det samme regnestykke og kom hurtigt frem til, at det sagtens kan betale sig at investere i permanent hårfjerning – både økonomisk og tidsmæssigt. Vidste du, at en kvinde i gennemsnit bruger 1.723 timer i løbet af sit liv på at barbere sig? Når du investerer i én behandling om måneden i en periode over 4-6 måneder, sparer du altså både penge og tid på sigt.    

Men vigtigst af alt så er det en investering i dig selv. Og efter alle de år med dårlige skrabere, skrappe hårfjerningsprodukter og unødig smerte fra voksbehandlinger fortjener du det virkelig!  

Vi ønsker at alle skal have mulighed for at blive fri for uønsket hår, til en overkommelig pris

Hos SMOOTH er vi er specialister i hårfjerning. Vi kan med sikkerhed garantere dig markedets bedste produkter og branchens nyeste og mest innovative teknologier til permanet hårfjerning. Ved at investere et enkelt besøg om måneden, i en periode over 4-6 måneder, slipper du for at bruge utallige timer på barbering i badet. 

Vidste du f.eks. at den gennemsnitlige kvinde bruger 1.723 timer i løbet af sit liv på at barbere sig? Det vil vi gerne ændre på!

Vi fokuserer på de ting,
som skaber værdi

Hos SMOOTH er vores kunder den største prioritet. For ingen jer – ingen os!

 Vi har fokus på det, der skaber værdi, og vi bruger ikke ressourcer på unødvendige udgifter, da det er en stor prioritet at kunne tilbyde priser, som alle kan være med på. Vi har formået at fastsætte vores priser, så de er 30 % under gennemsnittet sammenlignet med vores konkurrenters.   

Som sagt er I – vores fantastiske kunder – det vigtigste for os. Vi ved, at det for mange kan være grænseoverskridende at få fjernet hårvækst, uanset om det er i ansigtet eller et intimt sted, så derfor gør vi vores ypperste for at skabe trygge og rolige omgivelser samt et topprofessionelt personale, der hver især opbygger en tæt og tillidsfuld relation med deres kunder.  

SMOOTH'S mission

Vores mission hos SMOOTH er at hjælpe alle, uanset køn, med at blive fri for uønsket hår og med at opnå en naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 8-16 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se vores klinikkerSe her

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00


Kan variere fra klinik til klinik