SMOOTHS HISTORIE

Stifteren bag SMOOTH

SMOOTH er grundlagt i 2020 af Selima, som så et behov, der manglede at blive taget hånd om. Selima er en helt almindelig kvinde med et helt almindeligt problem, som hun ønsker at hjælpe andre med. Hun var træt af at bruge mange timer på barbering uden at få et holdbart resultat. De bløde ben var stikkende igen allerede samme aften, og det var tydeligt for Selima, at hun ikke var den eneste som var træt af røde knopper, hudirritationer og uønsket hår. Selima mente, og mener stadig i dag, at kvinder har mange bedre ting at bruge sin tid på end at stå en ekstra halv time med skraberen i badet hver eneste morgen. Som mor og forretningsejer kender Selima alt til en travl hverdag, hvor hver time prioriteres nøje. Selima er uddannet kosmetolog, og har altid gået op i beauty, velvære og kvinders udfordringer. Selimas ønske har altid været at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

“Jeg er uddannet kosmetolog, og i mit arbejde stødte jeg også på mange med tør og trist hud, der var fyldt med stubbe og ujævnheder. Jeg har derfor brugt mange år på at researche og afprøve forskellige behandlinger til at blive hårfri på en sikker og smertefri måde. Jeg så netop et hul i markedet, som på daværende tidspunkt bestod af klinikker med alt for høje priser og teknologi, der ikke fungerede optimalt. Samtidig oplevede jeg som kunde dårlig information fra behandlere, samt en mangel på ærlighed i forløbet. Løsningen på dette blev SMOOTH, hvor vi arbejder med den nyeste og mest innovative teknologi på markedet til en pris, hvor alle kan være med, og hvor vi vægter ærlighed og ekspertise højt! Jeg glæder mig til at give dig et lettere og mere ukompliceret liv, hvor du altid kan føle dig tilpas i din krop!” – Selima

Laserhårfjerning for alle

Løsningen på dette blev SMOOTH. Et koncept, hvor du kan få professionelle behandlinger af grundigt trænede og certificerede medarbejdere, men op til 30% billigere end hos andre klinikker med samme udgangspunkt. Selima afprøvede selv det Københavnske marked for permanent hårfjerning til bunds og var ikke tilfreds med resultaterne. Hun så, at de var alt for højt prissat, hvor almindelige kvinder ikke havde en chance for at få være med og ofte kom ud med et utilfredsstillende resultat på grund af en outdated teknologi. Desuden oplevede hun, at der ikke var nok viden, ærlighed og vejledning fra klinikker til deres kunder. Selima så netop et behov for behandlinger, som var mere effektive end dem, der var i andre klinikker, men til en pris hvor alle kunne være med og med en mindre klinisk og mere hyggelig atmosfære bygget på ærlighed, tryghed og grundig vejledning. På den måde blev SMOOTH Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning, som er tilgængelig for alle, der har lyst til det.

SMOOTH startede som en lille klinik på Østerbro og er nu et koncept, der går meget længere end permanent hårfjerning. SMOOTH er et community og et livsstilsbrand. SMOOTH en følelse af velvære og selvtillid.

I dag er SMOOTH Danmarks hurtigst voksende beautykæde med 4 klinikker i Danmark og flere på vej! Vi arbejder hele tiden på at udvide samt kvalitetssikre, så alle kan opleve følelsen af at være SMOOTH.

Læs mere om SMOOTH teamet her