SMOOTH X CAMILLA FREDERIKKE

THE SMOOTH EXPERIENCE

Mød Camilla Frederikke! Hun er influencer og ny LaserBabe hos SMOOTH. Hun har valgt permanent hårfjerning hos SMOOTH, fordi hun er træt af at bruge mange timer med skraberen blot for at have stikkende ben samme aften. Hun glæder sig særligt til at få glatte, lækre ben og armhuler.

Vil du også nyde følelsen af at være SMOOTH året rundt, vinke farvel til uønsket hår og gener som røde knopper og indgroede hår? SMOOTH går ikke på kompromis med kvalitet, derfor arbejder vi med den nyeste og mest innovative teknologi på markedet, som gør det muligt for os at behandle alle hud- og hårtyper. At være SMOOTH er en følelse af at slippe bekymringerne, få øget selvtillid og stråle i verden som sit bedste selv.

Gør det ondt at få laser?

“Det føles faktisk helt okay. Jeg var bange for, at det ville gøre sådan virkelig virkelig ondt, men det føles bare sådan varmt og lidt prikkende” 

– Camilla Frederikke  

Du har lyse hår, kan du stadig få laser?

“SMOOTH arbejder med den nyeste teknologi på markedet, og vores maskine arbejder i 3 bølgelængder, hvilket gør det muligt at behandle alle hud- og hårfarver. På den måde kan laseren altså også behandle lyse hår.”