PERMANENT HÅRFJERNING

- Verdens mest effektive permanente hårfjerning med laser!

Hos SMOOTH er vi specialister i at udføre permanent hårfjerning med laser, og der er nærmest ikke et sted på kroppen, som vi ikke kan behandle. 

Sig farvel til skraberen og byd følelsen af at være smooth velkommen. 

 Fordele ved permanent hårfjerning

Reducerer hårvæksten permanent med 70-90 %
Kun 4-6 behandlinger 
Smertefri og 100 % sikker behandling
Evidensbaseret teknologi
Slip for røde knopper og indgroede hår
Blødgør og glatter din hud
Spar tid og penge (skraber/voks/vandforbrug)
Op til 30 % billigere end hos de store klinikker
Virker på alle hudtyper og alle farver hår
Behandlingen kan udføres hele året rundt

*Resultater og patientoplevelser kan variere

Vi bruger den banebrydende 2020-teknologi
inden for permanent hårfjerning med laser

Hos SMOOTH bruger vi X-laser og Supreme Laser, der er den nyeste generation og de mest innovative maskiner på markedet. De arbejder med en kombination af tre forskellige bølgelængder mellem 755 og 1065nm, der i synergi skaber markedets mest effektive behandling til permanent hårfjerning. Maskinerne har et medicinsk og maskinelt CE-mærke, så sikkerheden er i top.    

Denne banebrydende teknologi giver mulighed for, at alle hud- og hårfarver kan behandles effektivt. Det gælder også de hvide dun i ansigtet samt uønsket hår, der er forårsaget af hormonelle forstyrrelser fra f.eks. graviditet, overgangsalder eller PCOS.

Det kan du forvente med markedet's bedste og mest innovative maskiner!


 Vores maskiners intelligente system indstiller sig automatisk til din hud, så det er underordnet, om den er lys eller mørk. Det påvirker heller ikke behandlingens effektivitet, så du skal som udgangspunkt forvente 4-6 behandlinger før, at du er 70-90 % hårfri. Kroppens helt lyse hår, f.eks. de hvide dun i ansigtet, skal have flere behandlinger.   

Grundet hårets naturlige vækstfaser er der kun 20 % af dine hår, der er aktive og synligt udvokset. Derfor vil én behandling aldrig være nok. Hår kan nemlig komme igen, hvis hårsækken har ligget i dvale, da området blev behandlet. Derfor anbefaler vi, at man får et årligt touch up, når man er færdig med sit forløb for at vedlige det flotte resultat. 

Hår der er forårsaget af hormonelle årsager vil aldrig kunne fjernes permanent. Man kan heldigvis godt holde dem nede permanent ved at få opfyldende behandlinger løbende. 

Selve behandlingen

En behandling kan vare alt fra et par minutter til en time alt efter størrelsen og antallet af behandlede områder, men den forventede behandlingstid vil fremgå i bookingsystemet. Under behandlingen får du et par beskyttelsesbriller på, da vi ikke tager nogle chancer, når vi arbejder med laser. Når laseren rammer huden, bliver den aktiv, hvilket giver en stikkende fornemmelse. Det er her, at maskinen automatisk indstiller sig til din hud- og hårtype. 

Mange er bekymrede for, om det gør ondt, og det afhænger selvfølgelig af den enkeltes smertetærskel samt hårenes tæthed og tykkelse. Nogle beskriver det som en stikkende fornemmelse, og andre kan slet ikke mærke noget. Behandlingen skal ikke være smertefuld, så hvis det er tilfældet, skruer vi ned for styrken på laseren.

 Af sikkerhedsmæssige årsager og for at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du følger nedenstående råd før og efter din behandling.

Før din behandling

- Inden din første behandling skal du komme ind til en gratis og uforpligtende konsultation, som du kan booke via vores hjemmeside. Her rådgiver og guider vi dig igennem forløbet.

Du skal holde det behandlede område væk fra solen i én uge op til behandlingen og én dag efter.

Området der skal behandles, skal være barberet senest dagen før din behandling. 

Det er vigtigt, at du ikke bruger voks, sugaring eller plukker hårene i 14 dage inden, da selve hårroden skal være i hårsækken, så laseren kan ramme den med bølgelængderne.

Der må ikke bruges makeup ved behandling af ansigtet samt produkter som cremer og deodorant i et behandlingsområde på dagen for behandlingen.

Efter din behandling

- Lige efter behandlingen kan du være en smule rød, så det er vigtigt, at huden ikke bliver belastet yderligere. Derfor skal du 24 timer efter behandlingen undgå sol, træning og sauna.

 Du skal have en behandling hver 4. uge for at opnå den mest optimale effekt. Hele forløbet varer 4-6 måneder alt efter udgangspunktet ved start.

Når du er i gang med behandlingsforløbet, må du ikke vokse, få sugaring, epilere eller plukke hårene, da det fjerner roden fra hårsækken.  

Du må barbere området alt det, du vil mellem hver behandling.  

 Efter 10-18 dage vil de behandlede hårsække langsomt frastøde hårstået, så du får en helt glat og hårfri hud indtil, at den næste fase af hår vokser ud.

 Under forløbet vil du mærke, at der vokser færre hår ud, og de hår der kommer, er helt fine, hvilket mindsker ubehaget ved barbering.

Vores maskiner er meget effektive, og den nyeste teknologi gør det muligt at fortsætte behandlingen om sommeren. Her er det dog vigtigt, at du bruger en høj SPF på området.

Efter dit laserforløb

Et år efter at du har afsluttet dit laserforløb, anbefaler vi, at du kommer ind og får en opfølgende behandling, da nogle af de hårsække, der var i dvale under forløbet, kan være aktiveret.

Smertefrit & sikkert

”Man må lide for skønheden”. Det har du sikkert hørt mange gange. Men ikke hvis du spørger os! Hos SMOOTH er det nemlig vigtigt, at vores behandlinger er sikre og smertefri. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor permanent hårfjerning, som kan justeres i niveau, så man kan modtage behandlingen smertefrit. Mange af vores kunder har prøvet permanent hårfjerning med en IPL-laser, der er enormt smertefuld, så de har ofte svært ved at tro på, at behandlingen kan udføres uden smerte. Men det kan den heldigvis og endda med endnu bedre resultater end de gamle maskiner. 

I Danmark er det lovpligtigt at have tilknyttet en læge samt kosmetiske sygeplejersker til hver klinik. Din sikkerhed er vigtig for os, så det har vi selvfølgelig hos SMOOTH. Derudover er vi også godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.

Det bedste forløb for alle

Inden en behandling giver vi altid en gratis og uforpligtende konsultation, så vi sammen kan fastlægge dit forløb. Hvis vores sygeplejersker vurderer, at en kunde ikke bør modtage en behandling f.eks. pga. graviditet, sygdom eller anden årsag, udfører vi ikke behandlingen.

 Vores maskiner er de nyeste på markedet, så de virker på de fleste hud- og hårtyper, men i sjældne tilfælde oplever en kunde ikke de resultater, som vi stræber efter at levere. I branchen for permanent hårfjerning vurderer man, at der er omkring 5 %, der ikke responderer på behandlingen, og det er uanset hvilken maskine, der bliver brugt. Præcis hvorfor, ved man endnu ikke, men det kan bl.a. skyldes den enkeltes genetik eller hormoner.

For at undersøge dette laver vi altid en kvalitetskontrol ved hver 4. behandling. Vurderer vi, at du er en af dem, der ikke får nok ud af behandlingen, stopper vi forløbet. Denne service får du ikke hos mange andre klinikker, der ofte lader kunder fortsætte forløbet med 12+ behandlinger, selvom resultaterne er utilfredsstillende.     

 Hos SMOOTH er glade og tilfredse kunder det vigtigste, så du går ud af klinikken med den bedste følelse velvidende, at din behandling har været hver en krone værd. Når en kunde kommer ind i vores klinik med et ønske om at få fjernet sine uønskede hår, er det vores fornemmeste opgave at få det til at ske. Hvis permanent hårfjerning ikke fungerer for dig, sørger vi for at rådgive dig, så du kan blive hårfri på anden vis. Her er sugaring ofte et rigtig godt alternativ, som mange er glade for.  


Book tid til konsultation 

Bestil til tid konsultation allerede idag & og start dit Smooth forløb. 

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 8-16 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se vores klinikkerSe her

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00


Kan variere fra klinik til klinik