Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

+ 10.000 Tilfredse forløb

Telefon: +45 28117373 

PERMANENT HÅRFJERNING

- Verdens mest effektive permanente hårfjerning med laser!

Hos SMOOTH er vi specialister og uddannede til at udføre permanent hårfjerning med laser, og der findes nærmest ingen steder på kroppen, vi ikke kan behandle. Som de eneste på markedet, kan vi tilbyde to forskellige lasere. For første gang nogensinde, så kan vi med vores X-laser og Supreme Laser behandle alle hudtyper og alle farver af kropshår. Vi er selvfølgelig registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og gør vores yderste for at sørge for, at du får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Brug for mere overbevisning?

Reducerer permanent 70-90%
Forvent 4-6 behandlinger
Smertefri og 100% sikker behandling
Evidensbaseret teknologi
Blødgør og glatter din hud
Virker på alle hudtyper og alle farver hår
Op til 30% billigere end hos de store klinikker
Spar tid og penge (skraber / voks / vandforbrug)
Slip for røde knopper og indgroet hår
Mulighed for behandling om sommeren

*Resultater og patientoplevelse kan variere.

Vi tilbyder den banebrydende 2020-teknologi indenfor permanent hårfjerning med laser

X- laser og Supreme Laser som vi tilbyder hos SMOOTH, er de nyeste generation og mest innovative maskiner på markedet, som arbejder med en kombination af 3 forskellige bølgelængder mellem 755-1065nm. Det skaber en effektiv kombination, der i synergi skaber markedets mest effektive permanente hårfjerning. 

Denne banebrydende teknologi giver muligheden for, at alle hudtyper og hårfarver kan behandles effektivt. Det gælder også hvide dun i ansigtet, samt uønsket hår, der er forsaget af hormonelle forstyrrelser, fx graviditet, overgangsalder og PCOS.

Derudover skal du kun holde dig væk fra solen én uge op til din behandling, og én dag efter.

Vores maskiner leverer også stort på sikkerheden, og har et medicinsk- og maskinelt CE-mærke.  

DET KAN DU FORVENTE MED MARKEDET'S BEDSTE OG MEST INNOVATIVE MASKINER!

Din hudtype med vores maskiner er underordnet, da de med deres intelligente system automatisk indstiller sig til din hud, uanset om du er helt lys eller helt mørk. Effektiviteten af behandlingen påvirkes ikke af din hudtype, og du kan derfor stadig forvente 4-6 behandlinger, før du er 70-90% hårfri. Skal helt lyse hår behandles, skal der dog påregnes 1-2 ekstra behandlinger.

På grund af hårets naturlige vækstfaser er der kun ca. 20% af dine hår, der er aktive og synligt udvokset, det er også derfor, at ingen behandlinger kan være løst permanent på én behandling. Bemærk, at hormonelle hår aldrig kan fjernes permanent, men at de dog kan holdes permanent væk ved en opfyldende behandling årligt.

Hår kan nemlig komme igen hvis hårsækken har ligget i dvale, og dette kan forekomme uanset hvilken klinik, du bliver behandlet hos, og hvilket laser eller IPL-apparat, du behandles med. Derfor kan der være behov for opfølgende behandlinger & årlige touch ups.

De fleste behandlinger du kan finde på det danske marked, er med den ”gamle” IPL-maskine. Behandlingen er typisk forbundet med meget smerte, da der sendes store mængder energi ned i hårsækken, hvor disse opvarmes til en høj og ofte smertefuld temperatur på ca. 70 grader. Behandlingen er endvidere begrænset og kan ikke behandle lyse hår og mørk hud. Derudover kræves der med en IPL-maskine normalt op til 10-12 behandlinger for et optimalt og tilfredsstillende resultat.

En behandling kan vare alt fra et par minutter til en time afhængigt af størrelsen og antallet af behandlede områder. Behandlingstiden vil fremgå i bookingsystemet. Under behandlingen får du beskyttelsesbriller. Når behandlingen begynder, vil du føle en stikkende fornemmelse, når laseren bliver aktiv. Det sker fordi maskinen med sit intelligente system, automatisk indstiller sig til din hud.

Vil det gøre ondt? Det afhænger af din personlige smertetærskel såvel som din hårtæthed og tykkelse. De fleste af vores patienter beskriver det som en meget tålelig prikkende fornemmelse, og nogle føler overhovedet ingen eller minimale smerter.

Resultaterne med laser vil variere, fordi alles hår er forskelligt. Du skal forvente 4-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Nogen vil opleve forrygende resultater med blot et par behandlinger, hvor andre kræver flere behandlinger end de 4-6. Vi har alle forskellige hormoner og genetik, hvorfor alles laserforløb er unikke og dermed ikke kan sammenlignes. Hvad vi kan garantere er, at vores dygtige behandlere gør sit bedste for, at du forstår processen ved laserhårfjerning og hjælper dig til den hurtigste og sikreste vej til at blive hårfri med glat hud, uden røde knopper og indgroet hår.

Der er også et par ting, du skal gøre før og efter din aftale for at sikre din sikkerhed og effekten af behandlingen.

FØR 

- Du skal komme ind til en gratis og uforpligtende konsultation, ellers kan du booke en tid på vores hjemmeside og vi vil guide dig igennem forløbet ved første behandling.

- Du skal holde dig væk fra solen én uge op til din behandling og én dag efter.

- Det er vigtigt, at du barberer dine hår i behandlingsområdet på dagen, eller dagen før din behandling.

- Du må slet ikke vokse, sugar eller plukke dine hår, da det er vigtigt at selve hårroden stadig er i hårsækken, så vi kan ramme håret med bølgelængderne.

- Det er vigtigt, at du undgår make-up ved behandling af ansigt samt produkter som cremer og deodorant i et behandlingsområde lige op til en behandling

EFTER 

- Efter end forløb anbefaler vi, at du opfølger dit laserforløb med sugaring for at vedligeholde dit hårfrie resultat

- Et år efter dit afsluttede laserforløb anbefaler vi, at du kommer ind for at få en opfølgende behandling, da du vil opleve, at nogle af de dvælende hårsække aktiveres

- Du er velkommen til at barberer dig lige så meget du har lyst til, imellem behandlingerne.

- Når du er i gang med behandlingsforløbet, må du hverken vokse, få sugaring eller epilere hårene, da disse metoder fjerner hårsækkene

- Efter 10-18 dage efter behandling, vil de behandlede hårsække langsomt afstøde hårstrået

- Du skal behandles hver 4. uge for den optimale effekt. Hele forløbet varer ca. 4-6 måneder alt efter dit udgangspunkt.

- Lige efter behandlingen kan du være en smule rød, derfor er det vigtigt, at du ikke belaster huden yderligere. Derfor skal du 24 timer efter behandlingen undgå sol, træning og sauna for det bedste resultat.

- Du vil løbende under dit forløb bemærke, at hårene hurtigt bliver færre og finere, hvilket mindsker ubehaget ved barbering.

- Vores maskine er meget effektiv, med den nyeste 2020-teknologi er det muligt at fortsætte din behandling i sommerperioden – i sommerperioden er det vigtigt, at du altid husker at bruge en høj solfaktor.

EFTER DIT LASERFORLØB

- Vi anbefaler at du opfølger dit laserforløb med sugaring for at vedligeholde dit resultat

- Et år efter dit endte laserforløb anbefaler vi at du kommer ind for at få en opfølgende behandling. Da du vil opleve nogle af de dvælende hårsække aktiveres

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 10-12 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00

Kan variere fra klinik til klinik