Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

+ 10.000 Tilfredse forløb

Telefon: +45 288 300 77

PERMANENT HÅRFJERNING

- Verdens mest effektive permanente hårfjerning med laser!

Hos SMOOTH er vi specialister og uddannede til at udføre permanent hårfjerning med laser, og der findes nærmest ingen steder på kroppen, vi ikke kan behandle. For første gang nogensinde, så kan vi med vores X-laser behandle alle hudtyper og alle farver af kropshår. Vi er selvfølgelig registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og gør vores yderste for at sørge for, at du får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Brug for mere overbevisning?

*Resultater og patientoplevelse kan variere.

Vi tilbyder den banebrydende 2020-teknologi indenfor permanent hårfjerning med laser

X- laser som vi tilbyder hos SMOOTH, er den nyeste generation og mest innovative maskine på markedet, som arbejder med en kombination af 3 forskellige bølgelængder mellem 755-1065nm. Det skaber en effektiv kombination, der i synergi skaber markedets mest effektive permanente hårfjerning. 

Denne banebrydende teknologi giver muligheden for, at alle hudtyper og hårfarver kan behandles effektivt. Det gælder også hvide dun i ansigtet, samt uønsket hår, der er forsaget af hormonelle forstyrrelser, fx graviditet, overgangsalder og PCOS.

Derudover skal du kun holde dig væk fra solen én uge op til din behandling, og én dag efter.

X-Laser leverer også stort på sikkerheden. Tyske ingeniører hos Toplite har håndbygget maskinen fra bunden, og har et medicinsk- og maskinelt CE-mærke

DET KAN DU FORVENTE MED MARKEDET'S BEDSTE OG MEST INNOVATIVE MASKINE!

Din hudtype med X-Laser er underordnet, da X-Laser med sit intelligente system automatisk indstiller sig til din hud, uanset om du er helt lys eller helt mørk. Effektiviteten af behandlingen påvirkes ikke af din hudtype, og du kan derfor stadig forvente 4-6 behandlinger, før du er 70-90% hårfri. Skal helt lyse hår behandles, skal der dog påregnes 1-2 ekstra behandlinger.

På grund af hårets naturlige vækstfaser er der kun ca. 20% af dine hår, der er aktive og synligt udvokset, det er også derfor, at ingen behandlinger kan være løst permanent på én behandling. Bemærk, at hormonelle hår aldrig kan fjernes permanent, men at de dog kan holdes permanent væk ved en opfyldende behandling årligt.

Hår kan nemlig komme igen hvis hårsækken har ligget i dvale, og dette kan forekomme uanset hvilken klinik, du bliver behandlet hos, og hvilket laser eller IPL-apparat, du behandles med. Derfor kan der være behov for opfølgende behandlinger & årlige touch ups.

De fleste behandlinger du kan finde på det danske marked, er med den ”gamle” IPL-maskine. Behandlingen er typisk forbundet med meget smerte, da der sendes store mængder energi ned i hårsækken, hvor disse opvarmes til en høj og ofte smertefuld temperatur på ca. 70 grader. Behandlingen er endvidere begrænset og kan ikke behandle lyse hår og mørk hud. Derudover kræves der med en IPL-maskine normalt op til 10-12 behandlinger for et optimalt og tilfredsstillende resultat.


En behandling kan vare alt fra et par minutter til en time afhængigt af størrelsen og antallet af behandlede områder. Behandlingstiden vil fremgå i bookingsystemet. Under behandlingen får du beskyttelsesbriller. Når behandlingen begynder, vil du føle en stikkende fornemmelse, når laseren bliver aktiv. Det sker fordi maskinen med sit intelligente system, automatisk indstiller sig til din hud.

Vil det gøre ondt? Det afhænger af din personlige smertetærskel såvel som din hårtæthed og tykkelse. De fleste af vores patienter beskriver det som en meget tålelig prikkende fornemmelse, og nogle føler overhovedet ingen eller minimale smerter.

Resultaterne med laser vil variere, fordi alles hår er forskelligt. Du skal forvente 4-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Nogen vil opleve forrygende resultater med blot et par behandlinger, hvor andre kræver flere behandlinger end de 4-6. Vi har alle forskellige hormoner og genetik, hvorfor alles laserforløb er unikke og dermed ikke kan sammenlignes. Hvad vi kan garantere er, at vores dygtige behandlere gør sit bedste for, at du forstår processen ved laserhårfjerning og hjælper dig til den hurtigste og sikreste vej til at blive hårfri med glat hud, uden røde knopper og indgroet hår.

Der er også et par ting, du skal gøre før og efter din aftale for at sikre din sikkerhed og effekten af behandlingen.

FØR 

- Du skal komme ind til en gratis og uforpligtende konsultation, ellers kan du booke en tid på vores hjemmeside og vi vil guide dig igennem forløbet ved første behandling.

- Du skal holde dig væk fra solen én uge op til din behandling og én dag efter.

- Det er vigtigt, at du barberer dine hår i behandlingsområdet på dagen, eller dagen før din behandling.

- Du må slet ikke vokse, sugar eller plukke dine hår, da det er vigtigt at selve hårroden stadig er i hårsækken, så vi kan ramme håret med bølgelængderne.

- Det er vigtigt, at du undgår make-up ved behandling af ansigt samt produkter som cremer og deodorant i et behandlingsområde lige op til en behandling

EFTER 

- Efter end forløb anbefaler vi, at du opfølger dit laserforløb med sugaring for at vedligeholde dit hårfrie resultat

- Et år efter dit afsluttede laserforløb anbefaler vi, at du kommer ind for at få en opfølgende behandling, da du vil opleve, at nogle af de dvælende hårsække aktiveres

- Du er velkommen til at barberer dig lige så meget du har lyst til, imellem behandlingerne.

- Når du er i gang med behandlingsforløbet, må du hverken vokse, få sugaring eller epilere hårene, da disse metoder fjerner hårsækkene

- Efter 10-18 dage efter behandling, vil de behandlede hårsække langsomt afstøde hårstrået

- Du skal behandles hver 4. uge for den optimale effekt. Hele forløbet varer ca. 4-6 måneder alt efter dit udgangspunkt.

- Lige efter behandlingen kan du være en smule rød, derfor er det vigtigt, at du ikke belaster huden yderligere. Derfor skal du 24 timer efter behandlingen undgå sol, træning og sauna for det bedste resultat.

- Du vil løbende under dit forløb bemærke, at hårene hurtigt bliver færre og finere, hvilket mindsker ubehaget ved barbering.

- Vores maskine er meget effektiv, med den nyeste 2020-teknologi er det muligt at fortsætte din behandling i sommerperioden – i sommerperioden er det vigtigt, at du altid husker at bruge en høj solfaktor.

EFTER DIT LASERFORLØB

- Vi anbefaler at du opfølger dit laserforløb med sugaring for at vedligeholde dit resultat

- Et år efter dit endte laserforløb anbefaler vi at du kommer ind for at få en opfølgende behandling. Da du vil opleve nogle af de dvælende hårsække aktiveres

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Vi oplever, at de fleste kunder er færdige med deres forløb efter 4-6 behandlinger. Det er dog et vejledende antal og kan variere fra kunde til kunde. Alle kommer ind med et forskelligt udgangspunkt i forhold til genetik og hormonel opbygning, og derfor kan man ikke forvente et ens behandlingsforløb.

2. HVORFOR KAN X-LASER FJERNE ALLE HÅRTYPER, INKLUSIV LYSE DUN? 

X-Laser (2020-teknologi) arbejder i tre dybder; 755, 808 og 1064nm, der sammen sikrer en effektiv behandling af hårsækkene. De forskellige bølgelængder giver den mest effektive permanente hårfjerning til dato, i modsætning til andre lasermaskiner, der kun går ned én bølgelængde.

3. HVORDAN FORSVINDER HÅRENE? 

Hårene i det behandlede område forsvinder gradvist efter ca. 10-18 dage efter behandling og efter 4 uger, er du klar til genbehandling med vores X-Laser. Permanent hårfjerning med laser kan kun behandle hår, der er i vækstfasen og det kan variere meget, hvor mange af dine hårsække, der er i vækstfasen hver måned, men oftest er det mellem 5-25%. Netop derfor kan der være forskel på, hvor mange hår, der forsvinder efter hver behandling og du kan derfor også opleve forskel på dine resultater fra gang til gang

4. KAN JEG BEHANDLES HVIS MIN HUDTONE ER MØRK

Ja! Vi behandler alle hudtyper- og toner. Vores maskine kan indstilles til et bredt spektrum af hudtoner, der sikrer det mest optimale resultat.

5. KAN JEG FÅ PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER HVIS JEG HAR TATOVERINGER?

Du kan godt få permanent hårfjerning med laser, selvom du er tatoveret. Dog kan du ikke få laser direkte på din tatoveringen, da laseren kan skade pigmentet. Har du et tatoveret område, hvor du ønsker hårfjerning, så anbefaler vi vores sugaring behandlinger.

Læs mere om vores sugaring behandlinger her (link til sugaring

6. HVORDAN BEHANDLES HÅRVÆKST FORSAGET AF HORMONELLE FORANDRINGER?

Det er ikke muligt at fjerne hormonbaseret hårvækst permanent. Du kan gennemføre et behandlingsforløb med vores laser som normalt, men hormonelle hår kræver oftest et ekstra antal behandlinger.

Derudover, så kræver hormonforsagede hår oftere en ‘genopfyldning’, hvorfor de fleste kan forvente flere touch ups. Efter behandling med laser, vil du stadig opleve en kraftig reduktion af hårvæksten og dermed få et bedre resultatet end dit udgangspunkt. Hos SMOOTH har vi rigtig god erfaring med behandling af hormonelle hår, der er opstået pga. PCO, overgangsalder eller øget testosteronproduktion

7. KAN JEG BLIVE BEHANDLET SOM GRAVID?

Af rent forsigtighedsprincip behandler vi ikke med permanent hårfjerning på gravide eller ammende, selvom der faktisk ikke findes nogen studier på, at det skulle være farligt eller skadeligt. Derudover, så anbefaler vi at vente med at blive behandlet med laser til, at din hormonelle balance er udjævnet igen, da det sikrer dig det bedste resultat.

8. KAN JEG BEHOLDE NOGLE HÅR VED MIN BRASIL BEHANDLING?

Ja! Vi skræddersyer altid vores Brasil behandlinger til den enkelte person. Ønsker du at beholde en stribe eller en trekant, er det helt op til dig. Du skal blot barbere de områder, hvor du ønsker hårene skal fjernes.

9. MÅ JEG BRUGE CREME ELLER DEODORANT EFTER MIN LASERBEHANDLING

Ja, brugen af creme eller deodorant vil ikke påvirke din behandling efterfølgende. Husk dog at hverken creme eller deodorant må påføres på de områder, der skal laserbehandles inden din behandling

10. KAN GRÅ HÅR BEHANDLES?

Grå hår kan som den eneste hårfarve ikke behandles med laser. X-laser kan dog stadig behandle blonde dun samt rødt hår.

11. JEG ØNSKER AT AFLYSE MIN TID – HVAD GØR JEG?

Alle kan naturligvis have behov for at aflyse eller ombooke en tid. I tilfælde af, at du er forhindret i at møde op, beder vi dig gøre os opmærksom på det minimum 24 timer inden behandlingens start. Du kan nemt afbestille eller ændre din tid på vores online bookingsystem ved at logge ind på din egen profil. Du er også velkommen til at ringe eller skrive en besked til vores telefonnummer 28 83 00 77.

Skulle du være forhindret, ønsker vi at kunne afgive tiden til anden side, så vi håber, at du vil overholde tiden for afbud. Ved for sent afbud opkræver vi et gebyr på 50% af behandlingens oprindelige pris op til 1000 DKK. Ved udeblivelse opkræver vi 100 % af behandlingens pris op til 1000 DKK.

12. HVORDAN FORHOLDER JEG MIG TIL SOL UNDER MIN LASERBEHANDLING?

Vi anbefaler, at du holder en pause fra solbadning en uge op til din behandling og 24 timer efter din behandling. Udover det, så er det vigtigt, at du bruger en høj solfaktor på de behandlede områder, når du er udenfor, under hele dit forløb.

Har du fået for meget sol, vil det ikke være muligt for os at skrue lige så højt op i styrke som ellers og dermed heller ikke opnå et lige så effektivt resultat

13. KAN X-LASER BEHANDLE LYSE OG RØDE HÅR EFFEKTIVT?

Ja! Vores lasermaskine behandler alle hud- og hårtyper. Dog skal du påregne nogle ekstra behandlinger, da røde og lyse hår tager langsommere imod behandlingen.

14. HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATERNE?

Det er meget individuelt, hvor længe behandlingerne holder. Nogle vil opleve, at det holder i op til 10 år, hvor andre kan have brug opfølgende behandlinger oftere, men fælles er, at man altid vil opleve en kraftig reduktion af hårvæksten på det behandlede område

15. GØR DET ONDT AT BLIVE BEHANDLET MED LASER

Vi mener ikke, at det skal være smertefuldt at få foretaget laser og det skal være en god oplevelse for dig som kunde - derfor indstiller vi altid maskinen, så det passer til din smertetærskel og skruer blot ned for styrken, hvis du ønsker det.

90% af vores kunder oplever, at det slet ikke gør ondt, men at det giver en prikkende fornemmelse. Smertetærskler er dog forskellige, og der vil altid være enkelte kunder, der kan mærke mere end andre.

Intime steder på kroppen er altid mere sarte, da huden er finere og du vil derfor opleve en smule mere ubehag på de område

16. HVORFOR ER X-LASER MERE EFFEKTIV END SHR?

SHR er en ny teknologi, der fokuserer på minimal opvarmning af huden under behandling. Derudover, så virker SHR ved at ødelægge stamcellerne i hvert enkelt hårstrå, for at afbryde forbindelsen til hårsækken. Dette resulterer dog oftere i, at hårene går i dvaletilstand fremfor, at de forsvinder helt. Derfor kan man også forvente flere behandlinger og touch-ups med SHR. Med X-laser arbejder vi helt nede i hårsækken med 3 forskellige bølgelængder på én gang. Det betyder, at X-laser destruere hårvæksten helt nede i hårsækken, og du vil derfor opnå et mere smooth resultat

17. HVAD SKER DER, HVIS JEG HOLDER PAUSE I MIT FORLØB, ELLER HVIS DER GÅR MERE/MINDRE END 4 UGER MELLEM HVER BEHANDLING?

For at forstå, hvordan laserhårfjerning beskadiger et hårstrå, skal man ind og kigge på hårets vækstfaser. Hår vokser nemlig i forskellige faser, helt forskudt af hinanden. En gennemsnitlig person har ca. 5 millioner hår fordelt på hele kroppen. Dvs. at der ALTID vil være aktive hår på kroppen, vi kan ramme med laseren. Disse hår vokser i 3 forskellige faser - fra aktiv - til udstødning og til hvilefase.

Når man får laserhårfjerning, kan man kun destruere et hår optimalt, hvis det er i den aktive vækstfase (Anagen fase). Da alle hår ikke er aktive på samme tid, kan max udbyttet af din laserbehandling være en reduktion på op imod 25%. per session.

Når man venter x antal uger ekstra, kan man derfor nedsætte sine resultater en smule, men selvfølgelig ikke drastisk, da der stadig vil være aktive hår. Det er vigtigt at pointere at alle hår, der er døde og afstødt ikke kommer tilbage. 

Forhør dig altid med din behandler, da han/hun altid vil kunne vejlede, hvad der netop er bedst for dig og dine hår.

KONTAKT

Email: kontakt@smoothness.dk

Telefon: +45 28830077

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 10:00 – 15:00​

Søndag 10:00 – 15:00