Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

+ 10.000 Tilfredse forløb

Telefon: +45 28117373 

PERSONALE

Hos SMOOTH er vi en lille badass laser-familie på 10, aka Smooth Operators der deler én fælles passion: Mere glat og blød hud, meget mindre barbering. Vi ønsker at gøre vores klienter glade og bekymringsfrie ved at give dem en lækker, glat hud. Mener vi det? Ja, det gør vi – for vi tror på, at indgroede hår, irriteret hud og trælse seancer i badet med skraberen er kilden til rigtig mange øv-dage for både kvinder og mænd rundt omkring i Danmark. Det vil vi lave om på.

Vi bruger det meste af vores vågne tid sammen, og vi tror på, at vores fællesskab smitter af på jer, så føler I jer hjemme, når I kommer på vores klinikker.

Hos os vil I altid blive mødt med en uformel stemning, masser af smil og en kærlighed til glatte ben. Vi ønsker, at vores klienter går fra vores behandlinger med lidt ekstra på selv-kærlighedskontoen og et selvtillidssmil på læben.

Vi sætter en ære i høj professionel faglighed, og vores klinikker er superviserede af vores læge med speciale i dermatologi, og vores behandlinger er udført af sygeplejersker og kosmetologer.

Læs mere om vores dygtige medarbejdere her:

ØSTERBRO

Julie

Julie har en stor passion for at gøre en forskel for den enkelte klient. Hun har et øje for mennesket bag, og hun ser sine klienters behov før de selv gør. Hun er uddannet kosmetisk sygeplejerske, er datter af en læge, men lad jer ikke snyde af hendes uskyldige ydre

Steven

Steven er vores tekniske beauty-nørd . Han har 7 års erfaring inden for beauty-branchen og er uddannet kosmetolog. Steven er et omvandrende leksikon indenfor skønhed og produkter. Der er ikke det, Steven ikke ved om skønhedsprodukter (og alt andet) – prøv selv at teste ham. Vi lover, at han kan svare. Steven er i øvrigt poledanser by night – og en dygtig én af slagsen.

Zarima

Zarima er lægemedhjælper og har en passion for at gøre livet nemmere og skønnere for alle vores klienter. Hun har været ved SMOOTH i 2 år, og giver hver klient en grundig og tryg behandling. Hun er desuden uddannet psykoterapeut, så her får du altså en beauty- og terapi-session in one

Caroline

Mere info er på vej.

FREDERIKSBERG

Randi

Randi har arbejdet i beauty-branchen de sidste 7 år og er en vaskeægte beauty-elsker. Hun er ekspert i sugaring, er uddannet kosmetolog og har en stor erfaring inden for hårfjerning. Randi er mor til en lille pige - og er også vores ”mor” på klinikken. Hun er i øvrigt astrologiekspert, har vanvittigt flotte negle og er erklæret selvbruner-misbruger

Camilla

Mere info er på vej.

Cecilia

Mere info er på vej.

Tamara

Mere info er på vej.

KONGENS LYNGBY

Sasha

Mere info er på vej.

Sara

Mere info er på vej.

Selima Ejer/Direktør


Selima er uddannet kosmetolog og kender derfor alt til trist og tør hud, der både er fyldt med stubbe og ujævnheder. Hun har brugt de sidste mange år på at researche og afprøve forskellige behandlinger til at blive hårfri på den bedste måde. Det kan være rigtig svært at opnå en glat hud med en naturlig smuk glød, men nu har hun og teamet fundet løsningen. 

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 10-12 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00

Kan variere fra klinik til klinik