- Priserne nedenunder er pr. behandling

Husk at det er vigtigt at du har barberet det ønskede behandlingsområde grundigt indenfor 24 timer før din behandling, ellers kan vi ikke give behandlingen. Mangler du mindre områder, opkræves et fee på 200,-

- Betaling foregår med MobilePay

Se vores priser til permanent hårfjerning med laser. Kig forbi til en gratis konsultation, og vi vil dele vores ekspertise om alt fra hårsække, til røde knopper, indgroet hår og selve behandlingsforløbet. Det er muligt at booke et enkelt behandlingsområde, eller områder, eller vælge en kombination af vores pakker med tilhørende mulig for speciel rabat via add-ons. Her kan du med fordel sparer op til hele 30% på vores i forvejen attraktive priser.

Konsultation

Book en gratis og uforpligtende konsultation. Bemærk det er muligt at booke en konsultation og i direkte forlængelse booke til behandling.

[wptb id=417]

Mest populære ydelser

Her kan du se vores mest populære behandlingsområder. Alle områderne er en del af vores listepriser, men vi har gjort det nemt og overskueligt, at finde det som 90% af vores behandlingsforløb er sammensat om. Du kan også finde dem i kombinationer via pakker og med mulighed for tilkøb af add-ons til en speciel nedsat pris.

[wptb id=418]

Listepriser

Her er en oversigt af vores samlede listepris med alle behandlingsområder (sammen med mest populære områder).

[wptb id=419]

Pakker

Vi oplever at pakkerne som er sammensat ud fra vores mest populære behandlingsområder, er vores kunders favorit. Her er det muligt at få en større besparelse. Du kan ydermere tilkøbe add-ons til pakkerne som fremgår i næste sektion.

[wptb id=420]

Add-ons til pakker

Add-on’s er nedsat med helt op til 100% i forhold til listepriserne. De kan tilkøbes ved køb af en pakke. 

[wptb id=421]

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 8-16 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se vores klinikkerSe her

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00


Kan variere fra klinik til klinik