Godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

+ 10.000 Tilfredse forløb

Telefon: +45 28117373 

HVORFOR SUGARING?

Sugaring er en ældgammel hårfjerningsteknik, som har været praktiseret i århundreder af kvinder fra blandt andet Mellemøsten.

Sugaring er blidere mod huden end voks og gør derfor heller ikke nær så ondt. Behandlingen er 100% naturlig, da massen, der bruges til at fjerne hårene, kun består af sukker, citron og vand, og den giver derfor heller ingen anledning til allergiske reaktioner. Selve behandlingen foregår ved, at sukkermassen masseres ind i huden ved lunken temperatur. Da sukkermassen bruges ved en lunken temperatur, omkring 35 grader, kan den derfor heller ikke brænde på huden og derved efterlade sår og ar, som man kan opleve ved fejlagtig brug af voks.

Med sugaring fjernes hårene med roden og du vil opleve at metoden og resultatet er bedre end med almindelig voks. Med denne gamle mellemøstlige metode vil du mærke meget mindre ubehag, samt et bedre og længerevarende resultat der kan vare op til 6 uger. Med denne sugaring teknikken vil du også opleve, at der vil være mindre risiko for indgroet hår og når dine hår vokser ud, er de også blødere og lysere end før din behandling. De efterfølgende behandlinger vil være endnu mere effektive og skånsomme mod din hud, og du kan efter din behandling fortsætte din dag ubesværet, da behandlingen hverken giver klistrende ben eller kræver, at du skal hjem og i bad.

FØR

- Vi anbefaler altid, at du inden din første behandling lader dine hår gro ud i 2 uger.

- Sørg for at eksfoliere huden grundigt én uge op til din behandling. Vil du eksfoliere på selve dagen, så sørg for enten at eksfoliere med en tørbørste eller en luffa svamp. Du må ikke bruge en eksfoliering med olie, eller anvende cremer 24 timer før din behandling, da det kan hæmme virkningen af sugaring.

- Har du en meget lav smertetærskel, eller er du måske nervøs for en Brasil behandling med sugaring første gang, så kan du vælge at anvende Emla-creme på området 1 time inden behandlingen. Husk dog at omsvøb området med madfilm. Det vil bedøve området og gøre behandlingen behageligere for dig.

Efter

- Nogen oplever, at huden kan være rød og plettet nogle timer efter. Det skal du ikke være bekymret for, da det er helt naturligt og vil forsvinde hurtigt igen.

- Indgroet hår kan altid forekomme ved hårfjerning. Vi anbefaler, at du eksfolierer området 3 gange om ugen.

- Det bedste resultat og formindsket hårvækst vil forekomme ved en behandling hver 4. uge.

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 10-12 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00

Kan variere fra klinik til klinik