DERFOR SKAL DU VÆLGE SUGARING 

Sugaring er en gammel hårfjerningsteknik, som er blevet brugt i århundreder af kvinder fra blandet andet Mellemøsten. Behandlingen er 100 % naturlig, da selve massen, der bruges til at fjerne hårene, består af sukker, citron og vand, så der er ingen risiko for at opleve en allergisk reaktion.

Ved behandlingen masseres sukkermassen ind i huden ved en lunken temperatur på omkring 35 grader. Massen trækker blidt hårene ud med roden ligesom ved voks. Sugaring er dog meget blidere mod huden, så behandlingen gør ikke nær så ondt som voks. Pga. den lave temperatur brænder massen ikke huden og efterlader sår og ar, som det kan være tilfældet ved forkert brug af voks. 

Med sugaring får du et bedre og længerevarende resultat, der kan vare op til seks uger. Med den særlige teknig er der mindre risiko for indgroede hår, og når hårene vokser ud igen, vil de være blødere og lysere end før behandlingen. Behandlingen er let og hurtig, og efterfølgende kan du fortsætte din dag, som du ellers ville gøre. 

 

Før behandlingen

Inden din første behandling skal du lade dine hår gro ud i to uger, så de lange nok til, at massen kan få fat i dem og trække dem ud med roden.

- En uge op til behandlingen skal du eksfoliere huden grundigt for at undgå indgroede hår. Eksfoliere du huden på selve dagen, er det vigtigt, at du gør det med en tørbørste eller loofah svamp, da der ikke må være olie eller cremer på området i 24 timer før behandlingen, da det kan hæmme virkningen af sugaring. 

- Hvis du er nervøs for smerten f.eks. ved en brazil-behandling, kan det være en god idé at anvende Emla-creme på området en time inden behandlingen – husk at omsvøbe området med madfilm. Cremen bedøver området, så behandlingen bliver behageligere for dig.

Efter behandlingen

Nogle oplever at huden kan være rød og plettet nogle timer efter behandlingen. Det er helt normalt og vil forsvinde hurtigt igen.

Der er altid en risiko for indgroede hår ved hårfjerning. Vi anbefaler derfor, at du eksfolierer området tre gange om ugen imellem dine behandlinger.

Det bedste resultat og en reduceret hårvækst opnås ved en behandling hver 4. uge.


Book tid til konsultation 

Bestil til tid konsultation allerede idag & og start dit sugaring forløb. 

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 8-16 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se vores klinikkerSe her

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00


Kan variere fra klinik til klinik