BANEBRYDENDE NY LASER-TEKNOLOGI

Hos SMOOTH tilbyder vi den nyeste og banebrydende 2020-teknologi indenfor permanent hårfjerning med laser. Med markedets nyeste og mest innovative maskine sikrer vi dig en behagelig rejse til en glat og problemfri hud, og et permanent farvel til stikkende stubbe. Vi kan behandle alle hud og - hårtyper uden risiko og vi gør det tilmed helt smertefrit! Med vores maskiner behøver du kun 4-6 behandlinger for at blive permanent hårfri, så du aldrig mere skal bruge tid, energi eller penge på skraberen igen

SUGARING

Med en sugaring behandling hos SMOOTH får du en sikker behandling med naturlige ingredienser. Med sugaring fjernes hårene med roden og du vil opleve, at metoden og resultatet er bedre end med almindelig voks. Derudover, så slipper du for allergiske reaktioner, da massen vi bruger er 100% naturlig og kun indeholder sukker, citron og vand. Med denne gamle mellemøstlige metode vil du mærke meget mindre ubehag, samt et bedre og længerevarende resultat, der kan vare op til 6 uger. Når dine hår vokser ud er de også blødere og lysere end før, og de følgende behandlinger vil være endnu mere effektive og skånsomme mod din hud

DE BEDSTE RESULTATER, HVER GANG!

FØR

Vores klient var voldsomt generet af sine indgroede hår og knopper. Hun havde prøvet samtlige produkter mod indgroet hår og alverdens forskellige typer af hårfjerningsmetoder. Alle uden særligt stor effekt. Vi oplever rigtig mange af vores klienter kæmper med er irriteret og ujævn hud, røde knopper og indgroet hår, og vi elsker at gøre vores klienter lykkelige, ved aldrig at skulle tænke på disse gener igen.

Efter
Før

EFTER

Dette flotte resultat er opnået efter kun 6 behandlinger. De indgroede hår er forsvundet, den irriterede hud er væk – og vigtigst af alt: vores klient skal aldrig mere bekymre sig om at skulle fjerne hår. Undersøgelser viser at permanent hårfjerning faktisk er den mest effektive behandling mod irriteret og ujævn hud, røde knopper og indgroet hår, og faktisk den eneste hårfjerningsbehandling hvor man kan opnå så jævn og glat hud.  Farvel hår, farvel problemer.

HØR HVORFOR VI ELSKER SMOOTH:

Sara Bro

"Jeg er sindssygt glad for de laserbehandlinger, jeg har fået hos SMOOTH. Det er totalt smertefrit, og jeg har oplevet en kæmpe reduktion af hårene på min krop. Jeg behøver ikke længere at skulle bekymre mig om at barbere ben, og det er bare så fedt, når man har en virkelig travl hverdag"

Emilie Luna

 "Jeg kom egentlig hos SMOOTH for at skrive en artikel, men allerede efter 1. behandling så jeg fantastiske resultater, og så blev jeg bare bidt af det. Jeg har altid hadet min egen kropsbehåring, og det er bare så dejligt, ikke at skulle tænke over barbering længere" 

Sara You Blush

"Førhen var det altid sådan, at hvis jeg barberede mig om morgenen, føltes det som en kaktus på mine ben om aftenen Jeg tror at mine hår har vokset meget hurtigt, så nu er det bare virkelig dejligt, at jeg kan være helt glat, når jeg rører ved mine ben. Det er også virkelig skønt ikke at skulle tænke på røde knopper i binikilinjen længere"

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Vi har et skabt et lille fællesskab af laser babes, der elsker glat hud og hader barbering.

Følg med @smoothofficial__ og del dine resultater med os. Vi elsker at se, når I er glade for jeres resultater. 

Vi giver til gengæld gode råd og masser af gode laser-vibes med på vejen. Vi ses på Instagram

HOS SMOOTH GØR VI DET BARE BEDRE BILLIGERE HURTIGERE GRUNDIGERE ...

VI ER HELT OP TIL

%

BILLIGERE END DE STORE KLINIKER

OG DU BLIVER 25-50% HURTIGERE HÅR FRI.

SMOOTH: 4 TIL 6 BEHANDLINGER
CERIX: 5 TIL 8 BEHANDLINGER
COSMO LASER: 8 TIL 12 BEHANDLINGER
N'AGE: 8 TIL 12 BEHANDLINGER

*Resultater og patientoplevelse kan variere.

SMOOTH er landets førende, specialiserede klinik i permanent hårfjerning og glat hud!

Forestil dig en hverdag, hvor du aldrig mere skal bekymre dig om at finde skraberen frem i badet, kæmpe med irriteret hud eller indgroede hår. En hverdag, hvor du altid er klar til at lufte de bare stænger, dyrke sport med armene over hovedet eller smide dig på stranden i din bikini - alt sammen uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du fik barberet dig i morges?! En hverdag, hvor du ikke smider tusindvis af kroner efter produkter, der ikke rigtig virker mod de irriterende, indgroede hår – eller gentagende hårfjerningsbehandlinger. Forestil dig en hår-fri hverdag. HVER dag. Fra nu. Lige nu. Hos SMOOTH har vi løsningen på at opnå en hår-fri hverdag. Som landets eneste, specialiserede klinik i permanent hårfjerning, har vi forpligtet os til at hjælpe mennesker med alle hudtyper til at blive glatte og hårfrie. Hvorfor? Fordi, vi ligesom dig, elsker glat, blød hud – og hader barbering og indgroede hår.

Med over 10.000 behandlinger udført på vores tre klinikker på Sjælland, kan vi kalde os specialister og eksperter i hårfjerning. Vi bruger en videnskabeligt baseret og topmoderne teknologi for at sikre, at du får maksimalt ud af hver behandling. Det betyder også, at du har behov for færre behandlinger, end du måske lige går og tror.

Hos Smooth er vi godkendt hos Styrelsen for Patient Sikkerhed, og vores klinikker er superviserede af vores læge med speciale i dermatologi, og vores behandlinger er udført af veluddannede sygeplejersker og lægemedhjælpere.

Sig velkommen til et nyt, Smooth liv.

SMOOTH ER SET HOS

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 8-16 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se vores klinikkerSe her

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00


Kan variere fra klinik til klinik