+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

WOMEN
IN POWER

Introduktion

Det hele startede med en helt almindelig ung kvinde ved navn Selima, som havde et helt almindeligt behov. Behovet for at sparre tid og udnytte timerne bedre, blev til SMOOTH. Et univers der først lige er startet og som har hele livet foran sig. SMOOTH har i dag hjulpet over 13.000 kvinder med at blive hårfri, bløde og glatte. Vi har givet kvinder og mænd fornyet selvtillid som de ikke troede var muligt at få og vi har elsket hvert et øjeblik og er klar til at gøre det igen i dag, i morgen og for altid.

Nye unikke tiltag er blevet skabt og er kommet til siden start og vi arbejder hele tiden på at udvide og udvikle os, så alle der har lyst kan opleve følelsen af at være SMOOTH.

Hvad SMOOTH har opnået siden 2020

LaserBabes har sparet

1500

 timer på barbering i løbet af hele deres liv.

SMOOTH har behandlet

ALLE

uanset køn, identitet og farve

Vi har givet over

9000

glattere & blødere hud

SMOOTHS MÅLSÆTNINGER

Vi giver kvinder rammerne til at føle sig set og hørt, samtidigt med at de bliver empowered i deres egen krop.
SMOOTH hjælper kvinder med at tro på sig selv ved at tage dem med på en transparent rejse omhandlende virksomheden, livet som selvstændig kvinde, hvordan man kan jagte og realisere sine drømme og meget mere.
SMOOTH repræsenterer friheden til at tro på sig selv, have selvtillid og føle sig som en stærk, sej kvinde. Vi giver kvinder mere glæde i hverdagen, men inspirerer dem samtidigt til at gøre det, de altid har drømt om. Ingen drømme eller mål er for store i SMOOTH-universet, og det beviser vi dagligt.
 
Et kvindebrand som bygger på og skabes for reelle kvinder.
Fremadrettet vil SMOOTH bygge kampagner, photoshoots og produktudviklinger på kvinderne, som i forvejen støtter SMOOTH.
Vores Babes har mulighed for at stå model til photoshoots, komme med til sjove events og blive forkælet med produkter, gaver og mere samt unikke og sjove oplevelser.

KOM MED PÅ REJSEN

Hos SMOOTH arbejder vi hver dag på at gøre kvinders liv lettere og bedre. Kom med på vores rejse, hvor vi hylder seje og stærke kvinder, som inspirerer os.

Følg med på vores SMOOTH rejse!

  Portræt
  Indsamling til velgørenhed

  Inspirerende kvinder
  Styrker vi elsker

  Kraftig hårvækst
  Minoriteter
  PCOS

  PCOS
  Gratis behandling

SELIMA

●  Mor til (snart) 2 piger
●  Entreprenør & beauty nørd
●  Super Woman, ligesom dig

Selimas største passion har altid været beauty, og der gik ikke lang tid før at hun vidste, at det skulle være hendes levevej.  At være selvstænding var ikke hendes første indskydelse, da hendes bløde værdier, og passion for at sætte kunden først, ikke var den almene måde at være iværksætter på. 

“Alt kan lade sig gøre, hvis man vil det, og vi kvinder burde ikke lade os nøjes. Det behøver ikke at være sådan at man skal være en karrierekvinde der kun fokuserer på arbejde, uden at have mand og børn, eller omvendt.

En forretningskvinde med bløde værdier. Det behøver ikke at være som Jesper Buch i løvens hule, hvor man skal tordne igennem med spidse albuer. Det er okay at være en iværksætter, der samtidige har bløde værdier og gerne vil hjælpe og løfte andre kvinder. Det er okay at være en iværksætter, der samtidig prioriterer at være mor først.

Det mest fantastiske ved denne tidsalder er at der findes så mange seje kvinder der alle har hver deres måder at være succesfulde på. Der findes ingen regler for hvordan skal være succesfuld på i denne tidsalder, og det er noget af det jeg bliver allermest inspireret af.” – Selima

Læs mere om Selimas historie & passion i dette blogindlæg

●  Mor til (snart) 2 piger
●  Entreprenør & beauty nørd
●  Super Woman, ligesom dig

SMOOTH donerer 20.000 kr. for at ændre liv!

 
Vil du være med?
For at støtte ALLE kvinder, er vi netop i gang med at indsamle donationer til en heldig kvinde, som er igang med sin kønsskifterejse – så vi kan hjælpe hende i mål med drømmelivet og drømmekroppen! Vi har smidt de første 20.000 i puljen, men du kan også være med!
Skal du også ændre en kvindes liv for evigt? Vi tager imod indsamlinger hele marts måned. Derefter sender vi hele summen til den heldige kvinde.

Du kan donere et valgfrit beløb til: 0839BM

INSPIRERENDE KVINDER

Mor, veninde, bedstemor, kollega ..

Hos SMOOTH bliver vi hver dag inspireret af skønne, seje kvinder. Vi tror på, at der ikke er én rigtig måde at være kvinde på, og at vi kvinder kan alt, hvad vi sætter os for. Vi skal gennem meget som kvinder i dette liv, hvorfor det er så vigtigt, at vi som kvinder støtter op om andre kvinder.

Camilla Valther Jensen

Camilla Valther Jensen

” Som ung gik jeg på flere forskellige gymnasier, men mislykkedes hver gang. Som 20-årig droppede jeg ud for good og fik et arbejde i stedet – men med virkelig dårlig selvværd og selvtillid i baggagen. Efter fødslen af min første datter opstod drømmen om at blive jordemoder, så jeg tilmeldte mig enkeltfag og startede helt forfra. Til mine første to eksaminer fik jeg 10 og 12, hvilket gav mig blod på tanden. Sidenhen har jeg fået et barn mere, været hjemmegående med begge børn og studeret om aftenen, mens jeg har arbejdet i weekenderne og kørt min Instagram ved siden af. Sidste sommer blev jeg skilt og i samme omgang gik det op for mig, at jeg havde buldrende ADHD, hvilket forklarer en del ift. min skolegang og adfærdsmønstre. “

“Lyt til din krop”

Simone Cameron

Simone Cameron

 
“Jeg er vokset op i et hjem med omsorgssvigt og misbrug. Kulturforskellen mellem min afroamerikanske og danske familie gjorde det svært for mig at finde min sande identitet. Jeg var jo hende med krøllerne, der bar på en kæmpe hemmelighed om, hvad der forgik derhjemme. Jeg drømte hver dag om at være alt andet end det. Jeg forsvandt i timevis i min mors makeup-taske, glitterkjoler og parykker.
Som 15-årig startede jeg med at lave hår, makeup og negle. Jeg cyklede hele Nordsjælland rundt med min lille beauty-taske. Da jeg blev 18 år startede jeg min frisøruddannelse. Allerede to år inde i min læretid vandt jeg min første pris og blev samtidig kåret som årets elev i virksomheden. Sidenhen har jeg bl.a. drevet to saloner, haft egen, udviklet eget brand og produkter. Jeg er i gang med at revolutionere en lille del af den danske frisørbranche.
Min hårde opvækst og livsrejse har lært mig én ting: Hvis du vil have noget her i livet, må du rejse dig op og tage det.”

“Hvis du vil have noget her i livet, må du rejse dig op og tage det.”

karima bettaz

Karima Bettaz

 
“Hvis vi accepterer det kropsideal, medierne og mænd sætter for os, så accepterer vi også, at vores kroppe er ligesom en kjole eller taske – som trender den ene sæson og går af mode den næste. 
You. Do. You.
 
Jeg har fundet en ro i mig selv og min krop, som jeg har søgt efter i årevis. Jeg har spildt alt for mange år af mit liv på “at vente med at gå med det outfit, til jeg har tabt mig”. No more, honey! Sidste weekend havde jeg en kjole på for første gang, siden jeg købte den for 5 år siden, fordi jeg dengang ikke følte den var “passende” til min krop. Screw that! Livet er for kort. Jeg har det sjovt nu. Jeg elsker at gøre mig klar og ser en bad bitch i spejlet. Men jeg accepterer også de dage, hvor jeg ikke er lige så selvsikker i min krop, men der er jeg blevet god til at være mere “neutral” omkring min krop, være i det og ikke snakke dårligt til mig selv.”

“You. Do. You”

PROBLEMER

Life isn't always fair.

Mange kvinder føler sig ofte overset i beautybrancen, og dette ændrer vi på det. Livet skal ikke kun være fair, men skal være SMOOTH, nemt og godt!
Vi vil gerne være med til at få kvinder inkluderet, ligemeget om de oplever:

Kraftig hårvækst

Døjer du med kraftig hårvækst, selvom du ikke døjer med hormonelle forstyrrelser? Det kan eksempelvis skyldes genetik, udenlandske rødder eller andet, og er ikke unormalt! Hårvækst er meget individuelt, og det er ikke alle, som får lige gode resultater eller har samme gener af det. Oplever man kraftig hårvækst, følger indgroede hår og røde knopper med – hvilket mange desværre føler sig hæmmet af.

Du skal derfor huske, ikke at sammenligne dig med andre – det gør vi netop heller ikke her!

Minoriteter

Har du også følt dig overset? Mange hårfjerningsklinikker benytter sig af lasere udelukkende til lys hud og mørke hår – derfor har mange kvinder med mørkere hud samt lys- og rødhårede kvinder følt, at permanent hårfjerning slet ikke er en mulighed for dem. Dette vil vi gerne ændre på – beauty skal være for alle!

PCOS

Op til 70% af kvinder med PCOS oplever intensiv hårvækst i ansigt og på kroppen. Har man PCOS, oplever man desværre hårfjerning som en endnu større byrde. Et forløb permanent hårfjerning med laser kan tage længere tid end hos andre kvinder, og mange døjer med svækket selvtillid grundet PCOS.

SMOOTH er her for at gøre en forskel! Derfor har vi skabt et unikt tiltag, som kan give dig gratis permanent hårfjerning!

STØTTESAGER

SMOOTH er dagligt med til at forandre kvinders liv – dog tøver mange endnu med at tage skridtet. 
Vi går ikke på kompromis med at hjælpe kvinder, og vi bestræber os på at skræddersy hvert forløb til deres behov.

PCOS

PCOS giver op til 20% af alle kvinder intensiv hårvækst – oftest i ansigtet, mellem brysterne, på maven og på ryggen. Hårvæksten på arme og ben kan også blive kraftigere, hvilket forhindrer alle former for hårfjerning i at fungere optimalt. Permanent hårfjerning kræver derfor også flere behandlinger, hvilket ikke alle har råd til.

Hvorfor er det et problem?

Kvinder skal ikke lade genetik eller hormonelle forstyrrelser & sygdomme stå i vejen for en nem og overskuelig hverdag. Uønsket hår er stor faktor i mange kvinders liv endnu og særligt for minoriteter, som ikke tager imod permanent hårfjerning optimalt.

Sådan hjælper vi

SMOOTH tager imod 3 kvinder med særlige forhold månedligt til gratis forløb. Kvinderne kan se frem til et forløb á 0,- uafhængigt af forløbets længde, mens SMOOTH får glæden af at kunne være med til at forandre endnu et liv.

Lider du af PCOS?

og ønsker du et laserhårfjernings forløb helt gratis?

Døjer du med PCOS?
Tilmeld dig og få muligheden for et gratis forløb hos SMOOTH på ubegrænset tid. 

Kvinder skal ikke lade genetik eller hormonelle forstyrrelser & sygdomme stå i vejen for en nem og overskuelig hverdag. SMOOTH tager imod 3 kvinder med særlige forhold månedligt til gratis forløb.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!