+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Sklerosering

Har du oplevet at dække dine ben til om sommeren, selvom du langt hellere ville have din yndlingssommerkjole på? We got you, babe. Sklerosering er en behandling til karsprængninger i benene, og vi ved, at tydelige store karsprængninger kan være generende. Ved sklerosering indsprøjter man en væske, som får karrene til at lukke sig og forsvinde. Dermed kan du opnå et smooth look og slippe for bekymringerne, når du vælger outfits i de varmere måneder.

Karsprængninger på benene er meget almindeligt og ses typisk med alderen og specielt efter graviditet. De viser sig som blå-lilla forgreninger på benene og ses i forskellige størrelser. Hvis karsprængningerne har en vis størrelse, kan vi anvende mikrosklerosering til at fjerne dem. Med sklerosering kan du få et flot resultat og fornyet selvtillid til at vise dine smooth ben frem.

Behandlingstid:

20-30 min

Resultat ses:

0-2 måneder

Holdbarhed:

Permanent løsning 

Konsultation:

Gratis

Pris:

Fra 1.500,-

Forløb:

ca. 2-4 behandlinger

Lad hudlæge Kristian fortælle dig,
hvorfor du skal vælge sklerosering hos SMOOTH.

Hos SMOOTH er vi specialister i glat hud, og vi udfører KUN behandlinger, der netop har med glat hud at gøre. Vores læge Kristian er hudlæge med 10+ års erfaring fra bl.a. Odense og Aalborg hospital. Han er med til at undervise og godkende vores sygeplejersker, inden de bliver registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Det er Kristian, der sætter rammerne for dit forløb med sklerosering, så du kan føle dig tryg  hele vejen igennem og få det bedste resultat med helt SMOOTH ben.

Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før

*Billeder er taget under behandlingen, hvor man kan se øjeblikkelig effekt af indsprøjtningen.

SMOOTH all the way round!

Hør fra nogle af vores SMOOTH Babes, som er kommet af med karsprængninger og nu er klar til at hoppe i sommerkjolen eller shortsene uden bekymringer! Karsprængninger i blå-lilla nuancer på benene er meget almindeligt blandt mange kvinder og kan opstå med alderen og særligt under graviditet. Med et forløb med mikrosklerosering kan du komme af med karsprængninger permanent og nyde det smooth liv!

Derfor skal du vælge sklerosering hos os

Opnå et permanent resultat med sklerosering, så du kan nyde dine smooth ben året rundt uden bekymringer.

Nem og overskuelig pris. Andre klinikker skriver udelukkende fra-priser, men vi er transparente og oplyser priser pr. injektion, så du ved lige præcis, hvad du skal betale.