ØSTERBRO

Østerbro

Kontakt

SMOOTH Østerbro
Nordre Frihavnsgade 13A st th. 2100 Østerbro
E:mail: Osterbro@smooth.dk

Kundeservice

+45 28 11 73 73 
E:mail: Kontakt@smooth.dk 
Mandag – Fredag 8:00 – 16:00

Vi tilbyder

Vi har to klinikker, der tilbyder permanent hårfjerning i København – på Østerbro og Frederiksberg. Vores klinik på Østerbro er den første SMOOTH klinik, og der hvor vores rejse med laser hårfjerning er startet. Klinikken har en hyggelig atmosfære, hvor man nemt kan mærke SMOOTH ånden fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Her kan du både få permanent hårfjerning, EMSculpting, og som noget helt nyt tilbyder vi også snart sklerosering. Vores Østerbro klinik ligger meget centralt på indre Østerbro lige ved Trianglen og med busser og metro, der går næsten lige til døren.

God energi

Hos vores Østerbro Team bliver du altid mødt i et omsorgsfuldt og imødekommende rum, hvor der bliver taget tid til at skabe en særlig følelse af hygge. Vores dygtige og fagligt stærke behandlere gør altid meget ud af at skabe et trygt rum til behandling og giver altid ærlige vurderinger og guider dig hele vejen igennem. Vores Østerbro Team er kendt for at få dig til at føle dig hjemme, når du er til behandling, og her går timer stærkt, når du er på briksen. Teamet består af Rozelina, Savannah, Pernille, Lidia og Alice. Du kan læse mere om vores behandlere og lære dem bedre at kende her.

Kun til dig

Afbetaling, studierabat og lækre produkter!

Vores klinik på Østerbro tilbyder også hårfjerning på afbetaling. Hos SMOOTH kan du få permanent hårfjerning til 499 kr. om måneden – helt uden renter og gebyrer. Desuden tilbyder vi også laserbehandling med studierabat i klinikken alle dage mellem kl. 10-14. Foruden permanent hårfjerning, EMSculpting og sklerosering, har du også mulighed for at købe lækre produkter i klinikken inden for hudpleje og velvære. Der er altså lagt op til den ultimative følelse af velvære på Østerbro i hyggelige, varme omgivelser med dygtige behandlere, der skaber et intimt og trygt rum omkring dig.