KGS. LYNGBY

Kongens Lyngby

Kontakt

SMOOTH Kgs. Lyngby
Lyngby Hovedgade 11A, st.th,  2800 Kgs. Lyngby
E:mail: Lyngby@smooth.dk

Kundeservice

+45 28 11 73 73 
E:mail: Kontakt@smooth.dk 
Mandag – Fredag 8:00 – 16:00

Vi tilbyder

Hårfjerning i Lyngby

Vores Lyngby klinik er beliggende i et af Danmarks hyggeligste områder centralt i Kongens Lyngby på hovedgaden omringet af hyggelige butikker og caféer. Vi tilbyder hårfjerning i Lyngby, og her kan du også få EMSculpting, og som noget helt nyt tilbyder vi også snart sklerosering i klinikken. Du kan både vælge enkelte områder eller nogle af vores populære pakker med rabat. Vi behandler næsten alle områder på kroppen, og du kan endda få permanent hårfjerning til ansigt. Vi har permanent hårfjerning til en pris, hvor alle kan være med. Se vores priser her.

God energi

Vores Lyngby klinik oser af hygge og velvære. Her bliver du mødt i et trygt og imødekommende rum, hvor vores dygtige og fagligt stærke behandlere står klar til at give dig en rar oplevelse. Vores behandlere er ekstremt detaljeorienterede og tager sig altid tid til at svare dybdegående på alle dine spørgsmål. Du vil altid føle dig godt taget imod og nyde dine behandlinger i fine omgivelser. Kongens Lyngby Teamet består af Camilla, Line, Kathrine og Diana. Du kan læse mere om vores behandlere og lære dem bedre at kende her.

Kun til dig

Afbetaling, studierabat og lækre produkter!

Vores klinik i Lyngby tilbyder også permanent hårfjerning på afbetaling. Hos SMOOTH kan du få permanent hårfjerning til 499 kr. om måneden – helt uden renter og gebyrer. Desuden tilbyder vi også laserhårfjerning med studierabat i klinikken alle dage mellem kl. 10-14. Foruden permanent hårfjerning, EMSculpting og sklerosering, har du også mulighed for at købe lækre produkter i klinikken inden for hudpleje og velvære. Der er altså lagt op til den ultimative følelse af velvære i Lyngby i hyggelige, varme omgivelser med dygtige behandlere, der skaber et trygt og behageligt rum omkring dig.