Behandlinger

Hos SMOOTH tilbyder vi håndplukkede behandlinger med de mest effektive og innovative metoder på markedet. Med dygtige og nøje udvalgte specialister, hjælper vi dig med at fremhæve din skønhed.

Skin

Følelsen af helt blød og glat hud. Ingen knopper, indgroede hår eller andre irritationer. Dét kan permanent hårfjerning give dig.

Permanent Hårfjerning

Fra 600 DKK

Vil du opnå glat hud, uden gener og spare tid i hverdagen? Permanent hårfjerning med vores 3-bølget laserteknologi er den mest effektive hårfjerningsmetode, hvor du slipper for uønskede hår og røde knopper og får en jævn og flot hud.

Shapes

Med vores kropsbehandlinger får du hjælp til at forme din krop – helt naturligt. Vi booster dine egne processer, så du kan få bugt med de små detaljer, som du ikke selv kan ændre.

Supreme Trainer

Fra 1200 DKK

Supreme Trainer er for dig, der ønsker en hurtig og effektiv opstramning af kroppen. Hvis du mangler et ekstra boost til at få mere markerede mavemuskler eller strammede baller, er dette den helt rigtige behandling for dig.

Bodyshaping

Fra 1800 DKK

Bodyshaping er for dig, der ønsker at opstramme løs hud, slippe af med strækmærker og/eller cellulite bestemte steder på kroppen.

Fedtfrysning

Fra 2000 DKK

Fedtfrysning er for dig, der kæmper med stædige fedtdepoter og oplever, at du ikke kan komme af med det sidste, uanset hvor sundt du spiser, og hvor meget du træner.

Aesthetics

Aesthetics er vores kosmetiske behandlinger. Vores specialister hjælper dig med at forskønne dine naturlige ansigtstræk, skabe balance og fremhæve din unikke skønhed.

Botox

Fra 900 DKK

Botox er en muskelafslappende behandling og er derfor særligt effektiv til at fjerne begyndende og tydelige aldringstegn. Botox kan anvendes i forskellige doser og områder og kan også bruges til at skabe et løft i ansigtet.

Skinbooster

FRA 3000 DKK

Skinbooster giver dig en fantastisk glød og overall jævn hudstruktur. Det er behandlingen til dig, der ønsker øget vitalitet, hvor fine linjer minimeres, og hudens elasticitet samt fugtniveau forbedres.

Filler

Fra 1200 DKK

Restylane filler kan genskabe tabt volume og fylde, samt fremhæve dine ansigtstræk, så vi former et harmonisk og naturligt udseende. Filler er fantastisk til at udviske alderstegn og understrege din egen naturlige skønhed.

PRP/PRF

Fra 1700 DKK

PRP- og PRF behandlinger anvendes til at stimulere hudens naturlige helingsproces. Til behandlingerne anvender vi kundens eget plasma, som fremmer kollagenproduktionen. PRF indeholder også fibrinmatrix, som giver en gradvis og vedvarende frigivelse af vækstfaktorer.

NanoNeedling

Fra 1200 DKK

NanoNeedling er til dig, der ønsker en mere ensartet hud med en fornyet glød, men ikke er vild med at blive stukket. NanoNeedling stimulerer hudens kollagen- og elastinproduktion og genopbygger dit bindevæv – hvilket bidrager til en jævn hudstruktur.
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.