Filler

Fra 1200 DKK

Restylane filler kan genskabe tabt volume og fylde, samt fremhæve dine ansigtstræk, så vi former et harmonisk og naturligt udseende. Filler er fantastisk til at udviske alderstegn og understrege din egen naturlige skønhed.

Behandlingstid:

20 - 45 min

Helingsperiode:

14 dage

Resultater:

3 - 4 uger

Holdbarhed:

6 - 12 måneder

Er filler for dig?

01

Du vil gerne skabe eller genskabe volume & fylde

02

Du vil have spændstigheden tilbage

03

Du ønsker et ikke-kirurgisk ansigtsløft

04

Du er ked af asymmetri i læberne

Hyaluronsyre er et naturligt sukkerstof, som produceres i kroppen. Hyaluronsyre har en unik evne til at tiltrække og holde på vand, hvilket bidrager til hudens fugtbalance og elasticitet. 

Selvom hyaluronsyre produceres naturligt i kroppen, falder mængden jo ældre vi bliver, hvilket kan føre til fine linjer og rynker, samt tab af hudens elasticitet. Derfor anvendes hyaluronsyre-filler – som er syntetisk fremstillet og består af 98% vand, 2% hyaluronsyre og 0,3 % lidocain* –  til at genoprette volumen og fugtighed til huden og reducere tegn på aldring.

Vores produktspecialister, som er ansvarlige for oplæring af alle vores behandlere, har mange års erfaring med kosmetiske behandlinger. De deltager løbende i relevante kurser og Masterclasses i ind- og udland for at være på forkant med de nyeste teknikker og innovative tendenser, som de efterfølgende oplærer vores øvrige kosmetiske behandlere i.

Hos SMOOTH Aesthetics er du derfor i trygge hænder. Vores behandlere er håndplukkede på baggrund af ekspertise og erfaring. De har alle en holistisk tilgang, som har dig og din naturlige skønhed i fokus.

*lokalbedøvende middel

Restylane

Din sikkerhed og tryghed er det vigtigste for os. Derfor anvender vi udelukkende Restylane, som er et CE-mærket og veldokumenteret produkt. For at sikre de bedste resultater anvender vi kun 100% rene produkter, og derfor køber vi Restylane direkte fra producenten.

De nyeste teknikker og metoder

For at sikre dig de bedste og mest naturlige resultater, er det afgørende, at vores behandlere er de dygtigste indenfor deres felt. De gennemgår derfor løbende træning med vores produktspecialister, så de altid er opdateret på de seneste, nyeste teknikker og metoder indenfor kosmetiske behandlinger.

Gratis & uforpligtende konsultation

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed skal du inden behandling med filler ind til en konsultation. Her kan du og din behandler sammen lægge den helt rigtige plan for dig og dine ønsker. Herefter skal du have minimum 48 timers betænkningstid, inden du kan få din første behandling.

Før & Efter

Reviews

4.7

 ud af 5

Britt M.

✶✶✶✶✶

Meget grundig behandling, hvor de tager behandlingen seriøst. God information om det hele.
Rent og pænt sted.

Asena

✶✶✶✶✶

Det er første gang jeg har fået lavet filler, og jeg var super nervøs. Jeg synes at de har gjort det super godt på trods af en meget nervøs kunde hehe – men kan virkelig anbefale dem, og har allerede også fået min opfyldning.

Romina

✶✶✶✶✶

What, er det her mig!? Har fået drømme løftet i ansigtet med få stik. Der er INGEN andre som må røre mit ansigt fra nu af!

Vicky

✶✶✶✶✶

Naturlig resultat, hvor man stadig ligner sig selv. Jeg har aldrig ønslet at ligne en anden, og stolede derfor på at de gav mig et naturligt og sublimt ansigtsløft. Mission accomplished! Det er gjort det langt flottere end forventet!

Lea V.

✶✶✶✶✶

Jeg ville blot se mere “snatched” ud, og smooth har gjort et perfekt stykke arbejde med det. Jeg blev taget imod med ærlighed fra start af, og har følt mig i trygge hænder hele vejen under min behandling.

Bliv klogere på filler med vores kosmetiske sygeplejerske, Barbara

Afspil video

Hos Smooth tror vi på at gøre skønhed tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, såsom afbetalingsplaner og brug af optjente point.

Konsultation

always cheaper

gratis

1000dkk

gratis

Filler i ml.

always cheaper

gratis

0,5 ml

1000dkk

1200 dkk

1 ml

1000dkk

2200 dkk

Ansigtsløft

Fra 3ml

gratis

1000dkk

Fra 6600 dkk

Teartrought

5ml i alt

gratis

1000dkk

2300 dkk

Næse

5ml i alt

gratis

1000dkk

2300 dkk

Signaturbehandlinger

always cheaper

gratis

12.300 dkk

7500 dkk

13.800 dkk

9200 dkk

Opløsning

5ml i alt

gratis

1000dkk

1000 dkk

Optjen SMOOTHie points

Optjen 10% af behandlingsværdien, hver gang du får en behandling hos SMOOTH. Dine optjente point kan benyttes frit på alle vores behandlinger.

1 point = 1 krone

 

*Se retningslinjer for benyttelse af SMOOTHie points

SMOOTH delbetaling

Du kan få et forløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

40% billigere end de store kæder

Hos SMOOTH går vi op i at gøre kvalitetsbehandlinger tilgængelig for alle. Du kan derfor forvente, at vi er op til 40% billigere end de store klinikkæder.

OM BEHANDLINGEN

Hvordan foregår en filler behandling hos os?

Inden din behandling skal du have haft en konsultation minimum 48 timer inden. Til konsultationen vil vores sygeplejersker rådgive dig til den bedste løsning for dig.

Hos SMOOTH har vi en holistisk tilgang til kosmetiske behandlinger. Det betyder, at vores behandlere tager udgangspunkt i dine naturlige ansigtstræk og dit ansigt som helhed. De vil, på baggrund af deres ekspertise og erfaring,  vejlede dig til den bedste fremgangsmåde for at opnå dine ønskede resultater.

Behandling med filler tager cirka 30 – 45 min. afhængigt af hvilket område, der skal behandles. Du kan få lokalbedøvende creme på, hvis ønsket.

Du vil kunne se øjeblikkelig virkning, men det endelige resultat vil først ses 3-4 uger efter behandling – alt efter hævelse.

Book din tid her

Har du spørgsmål? Vi har svarene! Læs vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Det er meget forskelligt fra person til person, samt hvilket område du skal have behandlet. Men husk, at du altid kan bede om bedøvelsescreme.

Vi udfører filler behandlinger med Restylane.

Nej, men holdbarheden varierer fra person til person.

Ja, der er nogle restriktioner, du skal være opmærksom på. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at du:

  • undgår makeup 24 timer efter behandlingen
  • undgår at røre ved de behandlede områder i 6 timer
  • undgår blodfortyndende præparater for at mindske blødning og blå mærker. Eksempelvis fiskeolie, Treo, Kodimagnyl og Ipren
  • undgår sauna, dampbad og hård fysisk aktivitet i et par dage
  • undgår større tryk på det behandlede område
  • anvender en ispose eller kølepose op til 12 timer efter behandlingen ved blødning

Det er meget individuelt. For nogle kan det være efter 6 måneder og andre op til et år.

Nej.

Du kan se det endelige resultat ca. 3-4 uger efter behandlingen.

Som udgangspunkt kan man. Men der er forskel på, hvor meget man hæver, og der er tilfælde, hvor man måske føler, at hævelsen ser lidt voldsom ud lige efter behandlingen.
Ja, det skal du inden din første behandling med filler hos os. Konsultationen er lovpligtig i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed. Herfra skal man have en betænkningstid på minimum 48 timer, inden man får sin behandling.

Det er lovpligtigt som dokumentation både for dig som kunde og os som behandlere. Vi følger GDPR-reglerne, så dine billeder er ikke tilgængelige for andre. Billeder benyttet på vores website og/eller vores sociale medier er udelukkende ved gensidigt samtykke.

Ja, det kan man godt. 

Ønsker du filler hos os, men har tidligere filler fra en anden klinik, kan det give bedre resultater, hvis du får opløst din gamle filler først. 

 

Dette vil vores sygeplejersker tale med dig om til din konsultation. 

;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.