Skinbooster

FRA 3000 DKK

Skinbooster giver dig en fantastisk glød og overall jævn hudstruktur. Det er behandlingen til dig, der ønsker øget vitalitet, hvor fine linjer minimeres, og hudens elasticitet samt fugtniveau forbedres.

Behandlingstid:

30 min

Helingsperiode:

14 dage

Resultater:

3 - 4 uger

Holdbarhed:

6-9 måneder

Er skinbooster for dig?

01

Din hud virker mat og træt

02

Du vil booste din glød

03

Du ønsker at forny hudens vitalitet

04

Du ønsker en mere ensartet hud

Hyaluronsyre har en unik evne til at tiltrække og binde fugt i huden. Derfor er det en essentiel ingrediens, hvis du vil holde din hud frisk og plump. 

Hyaluronsyre er et naturligt sukkerstof, der produceres i kroppen. Grundet dets evne til at binde vand, bidrager hyaluronsyre i høj grad til vedligeholdelse af hudens fugtbalance og elasticitet. Desværre falder kroppens naturlige produktion af hyaluronsyre med alderen, hvilket kan føre til fine linjer og rynker, samt tab af hudens elasticitet.

Skinbooster består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Behandlingen fugter altså din hud indefra. Det er en perfekt løsning til dig, der ønsker et fugtboost, fornyet glød og en mere jævn struktur.

Vi tilbyder skinbooster med to forskellige produkter. På den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt med at opnå dine ønskede resultater. Vil du af med fine linjer eller have fornyet din glød? Vi har den perfekte skinbooster til dig.

Restylane

Restylane skinbooster er ideel til dig, der ønsker et intenst fugtboost og en fornyet glød. Denne skinbooster er det oplagte valg til kunden, der er ked af tør hud, har let kreppet hud eller som behandling ved akne-ar. Skinbooster bidrager til forbedring af huden kvalitet, hvor huden fugtes indefra, og du efterlades med et let plump look. 

Profhilo

Profhilo kan være det rette valg for kunden, der ønsker at arbejde på at opstramme huden. Profhilo har en højere koncentration af hyaluronsyre og bidrager til aktivering af din egen kollagen.- og elastin produktion. Profhilo kan opstramme og forebygge slaphed i huden, den booster hudens fugt nivaue og mindsker synlige aldringstegn.

før/efter billeder

Reviews

4.7

 ud af 5

Emma

✶✶✶✶✶

“Stor anbefaling herfra! God service og tiden flyver afsted under behandlingerne – jeg kan særligt anbefale Silke, der får en til at føle sig godt tilpas.”

Stinne

✶✶✶✶✶

“Da jeg ankom til min første behandling fortalte jeg som det første, at det var grænseoverskridende for mig. Men efter kort tid glemte jeg det helt og var hurtigt tryg. Jeg kunne allerede se resultater efter min første behandling.”

Freja F.

✶✶✶✶✶

“Skønt personale, som tager hensyn og spørger ind, samt gode resultater – what’s not to like. Kan klart anbefales✨”

Andrea F.

✶✶✶✶✶

“Har gået hos Smooth på Frederiksberg i snart et halvt år og kan ikke andet end, at anbefale dem! Jeg oplever altid professionelt og engageret personale, der giver en tryg og god behandling.”

Emilie H.

✶✶✶✶✶

“Pernille gav en super god og tryg oplevelse. Kommer helt sikkert tilbage!”

Hør mere om skinbooster fra vores kosmetiske sygeplejerske, Kathrine

Afspil video

Hos Smooth tror vi på at gøre skønhed tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, såsom afbetalingsplaner og brug af optjente point.

Konsultation

always cheaper

gratis

1000dkk

gratis

Profhilo

always cheaper

gratis

1 behandling x 1 område

1000dkk

3000 dkk

1 behandling x 2 områder

6000dkk

5000 dkk

2 behandlinger x 1 område

1000dkk

5500 dkk

2 behandlinger x 2 område

10000dkk

8500 dkk

Restylane

always cheaper

gratis

1 behandling

1000dkk

3800 dkk

3 behandlinger

11400dkk

9500 dkk

Signaturbehandlinger

always cheaper

gratis

12.300 dkk

7500 dkk

1200 dkk

1000 dkk

Optjen SMOOTHie points

Optjen 10% af behandlingsværdien, hver gang du får en behandling hos SMOOTH. Du kan anvende dine optjente point frit på alle vores behandlinger.*

1 point = 1 krone

 

*Se retningslinjer for benyttelse af SMOOTHie points

SMOOTH delbetaling

Du kan nu få et forløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

40% billigere end de store kæder

Hos SMOOTH går vi op i at gøre kvalitetsbehandlinger tilgængelig for alle. Du kan derfor forvente, at vi er op til 40% billigere end de store kæder.

OM BEHANDLINGEN

Hvordan foregår en skinbooster behandling hos os?

Inden din behandling skal du have haft en konsultation minimum 48 timer inden. Til konsultationen vil vores sygeplejersker og læger rådgive dig til den bedste løsning for dig.

Hos SMOOTH har vi en holistisk tilgang til kosmetiske behandlinger. Det betyder, at vores behandlere tager udgangspunkt i dine naturlige ansigtstræk og dit ansigt som helhed. De vil, på baggrund af deres ekspertise og erfaring,  vejlede dig til den bedste fremgangsmåde for at opnå dine ønskede resultater.

Behandling med skinbooster tager cirka 30 min. afhængigt af hvilket område, der skal behandles. 

Du vil kunne se øjeblikkelig virkning, men det endelige resultat vil først ses 3-4 uger efter behandling – alt efter hævelse.

Book din tid her

Har du spørgsmål? Vi har svarene! Læs vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Det er meget forskelligt fra person til person, samt hvilket område du skal have behandlet. Du kan opleve lettere ubehag, men det burde ikke være smertefuldt.

Vi udfører skinbooster behandlinger med Profhilo og Restylane. Din behandler vil, sammen med dig, vurdere, hvilket produkt, der er bedst til dig.

Ja, der er nogle få restriktioner, du skal være opmærksom på. For at opnå de bedste resultater og hjælpe hudens helingsproces, anbefaler vi, at du undgår:

  • at berøre det behandlede område i 4 timer for at mindske risiko for infektion
  • sol, sauna og solarium indtil eventuel hævelse har lagt sig
Nej, men holdbarheden varierer fra person til person.

Det er meget individuelt, og derfor vil det være svært at give en generel retningslinje for holdbarheden. Med produkterne, vi anvender, taler man typisk om en holdbarhed på 6-9 måneder. Men da der er tale om forbedring af hudens kvalitet, er det utrolig svært at generalisere.

Nej.

Du kan se det endelige resultat ca. 3-4 uger efter behandlingen.

Som udgangspunkt kan man. Men der er forskel på, hvor meget man hæver, og der er tilfælde, hvor man måske føler, at hævelsen ser lidt voldsom ud lige efter behandlingen.

Ja, det skal du inden din første behandling. Konsultationen er lovpligtig i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed. Herfra skal man have en betænkningstid på minimum 48 timer, inden man får sin behandling.

Det er lovpligtigt som dokumentation både for dig som kunde og os som behandlere. Vi følger GDPR-reglerne, så dine billeder er ikke tilgængelige for andre. Billeder benyttet på vores website og/eller vores sociale medier er udelukkende ved gensidigt samtykke.

;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.