Hvorfor SMOOTH?

Hos SMOOTH er hver behandling et bevis på ekspertise, tillid og glæden ved at føle sig tilpas i egen hud

Kvalitet & sikkerhed

Hos SMOOTH går vi op i, at vores SMOOTHies  føler sig trygge og bliver tilfredse med deres resultater. Derfor har vi gjort en ekstra indsats i forhold til resten af markedet, når det kommer til vores maskiner og udstyr samt oplæring af personale.

Ydermere specialiserer vi os i specifikke behandlinger, så vores personale altid er på forkant og har ekspertviden på området. På den måde kan de vejlede dig bedst muligt ud fra dine behov.

Hør fra vores læge, Kristian

Vores erfarne læge, Kristian, sørger for, at vores processor og oplæring bliver gjort efter Styrelsen for Patientsikkerhed vejledninger – og endda mere til.

Her fortæller han om SMOOTH’s tilgang til kvalitet, sikkerhed og tilsynsrapporter.

Afspil video

Uddannelse af personale

SMOOTH Skin

Inden for permanent hårfjerning har vi en oplæringsperiode, der svarer til det dobbelte af branchens standard. Alle vores nye operators får masser af øvelse, mens de behandler under opsyn af en erfaren medarbejder. Vores læge er selvfølgelig også med under oplæringsperioden, hvor han er med til at kvalitetssikre, så vores operators kan få så meget viden og ekspertise, som muligt.

SMOOTH Aesthetics

Til kosmetiske behandlinger er det vores produktspecialister, Mia og Gullan, der står for oplæring. De er frontrunners og gør en dyd ud af kontinuerligt at videreuddanne sig. Derfor har de også deltaget i utallige kurser og Masterclasses i både ind- og udland. De anvender de nyeste og mest innovative teknikker samt en holistisk tilgang. Du er derfor i trygge og erfarne hænder.

Mød teamet

SMOOTH er for alle

Vores mission er ikke kun at give dig en skønhedsbehandling, men også at booste din selvtillid. Og det gælder for alle – ingen undtagelser. Vores behandlinger imødekommer næsten alle hud- og hårfarver, og vi finder individuelt den ideelle behandling til alle kroppe, i alle former.

Inspireret af vores kunders forskellige behov og ønsker er vores tilgang hos SMOOTH ligeså unik som vores team. Vi er ikke blot passionerede omkring at fremhæve skønhed; vi er dedikerede til at styrke dit selvværd og din selvtillid. Når du træder ind i vores studios, mærker du forskellen. Vores personale bringer deres autentiske selv med på arbejde og skaber en varm og indbydende atmosfære, der føles som hjemme. Hvert besøg bliver en personlig og afslappet oplevelse – præcis som du fortjener.

Læs mere

SMOOTH blomstrer

…ligesom din selvtillid efter en behandling hos os. Find os på Østerbro, Frederiksberg, i Kongens Lyngby, Odense, Århus, og Aalborg. Vi er ikke bare en virksomhed; vi er et community, der blomstrer på grund af skønne mennesker som dig.

sticker-sparkle
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.