+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Odense

Odense C

Kontakt

SMOOTH Odense
Pogestræde 29

Kundeservice

+45 28 11 73 73 
E:mail: Odense@smooth.dk 
Mandag – Fredag 8:00 – 16:00

Vi tilbyder

Permanent hårfjerning Odense. SMOOTH tilbyder nu også permanent hårfjerning i Århus. I juli måned slog vi dørene op for vores nyeste og største klinik i centrum af Århus lige overfor Magasin. Vi tilbyder laserbehandling i Aarhus med mulighed for at vælge enkelte ydelser eller vores populære pakker med rabat. Derudover kan du også få EMSculpting, og som noget helt nyt tilbyder vi snart sklerosering. Træd indenfor i Århus bedste permanent hårfjerning klinik og se vores smukke, nye lokaler. SMOOTH har indtaget Aarhus med stil og har på kort tid opbygget et fantastisk team, som står klar til at tage imod dig.

God energi

Århus Teamet sætter et højt fagligt niveau samtidig med, at der er plads til spas og løjer. I vores klinik i Århus vil du altid blive mødt med høj energi og en skøn stemning, som ikke kan andet end at smitte af. Vores dygtige behandlere gør meget ud af at give dig den bedste oplevelse med permanent hårfjerning. Der er skruet maks op for hyggen, og du vil altid føle dig i trygge hænder. Århus Teamet består af Mette, Nataliya, Emilie, Christine og Rhiannon. Du kan læse mere om vores behandlere og lære dem bedre at kende her.

Kun til dig

Delbetaling, studierabat og lækre produkter!

Vores klinik i Odense tilbyder også permanent hårfjerning på delbetaling. Hos SMOOTH kan du få permanent hårfjerning til 499 kr. om måneden – helt uden renter og gebyrer. Desuden tilbyder vi også laserhårfjerning med studierabat i klinikken alle dage mellem kl. 10-14. Foruden permanent hårfjerning, Supreme Trainer og Sklerosering, har du også mulighed for at købe lækre produkter i klinikken inden for hudpleje og velvære. Der er altså lagt op til den ultimative følelse af velvære i Odense bedste permanent hårfjerning klinik med de fineste omgivelser og de sødeste og dygtigste behandlere.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!