Pogestræde 29, 5000 Odense

Smooth Studio Odense

Velkommen til SMOOTH i Odense

Permanent hårfjerning i Odense samt andre skønhedsbehandlinger 

 

Vores klinik i Odense tilbyder effektiv laserbehandling til hårfjerning.

 

Vores behandlinger inkluderer muligheder for enkelte områder samt forskellige fordelagtige pakkeløsninger. Vi specialiserer os i permanent hårfjerning for næsten alle kropsområder. Klinikken er beliggende i hjertet af Odense, nemt tilgængelig og med gode parkeringsmuligheder i nærheden.

 

På denne klinik tilbyder vi følgende behandlinger:

  • Permanent hårfjerning
  • Supreme Trainer
  • Fedtfrysning
  • Bodyshaping
  • Aesthetics – åbner snart

 

Besøg vores moderne klinik i Odense, hvor en æstetisk og indbydende atmosfære venter dig. Vores team i Odense er kendt for deres høje energi og venlige tilgang. Her er samtalen afslappet, og du vil altid føle dig sikker og velplejet af vores kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, der stræber efter at opnå de bedste resultater for dig.

 

Vores team består af dedikerede og omhyggelige medarbejdere, som er parate til at besvare dine spørgsmål om hårfjerning og laserbehandlinger eller til at føre en samtale om diverse emner.

Take a peek into the studio

Find os her

Meet the team

Tiffany

studio manager

Linnea

smooth operator

Emma

smooth operator

Maria

smooth sygeplejerske

Læs mere

Interesseret i at arbejde for Smooth?

Vi er altid på udkig efter passionerede mennesker, der deler vores dedikation til at forbedre naturlig skønhed og øge selvtilliden. Udforsk vores karrieremuligheder, og lad os skrive det næste kapitel i din skønhedsrejse sammen.

sticker-sparkle
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.