FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål – og har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os på +45 28 11 73 73 eller kontakt@smooth.dk. Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra 8-12 og 12.30-16.

Generelt

Det gør du i vores online booking lige her. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med dette, hvis du sender os en mail på kontakt@smooth.dk.

Vi har fuld forståelse for, at du kan være nødsaget til at aflyse eller ombooke din tid. Vi beder dig dog om at gøre det senest 24 timer inden din behandling, da vi har mange kunder på venteliste, som gerne vil have tiden. Det er altid nemmest at rykke eller aflyse din tid i vores online booking, som du finder lige her.

 

Skal du bruge yderligere hjælp, kan du skrive til vores kundeservice på kontakt@smooth.dk. Vores kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 8-12 og 12.30-16.

 

Vil du i kontakt med os uden for kundeservices åbningstid, kan du kontakte den klinik, din henvendelse drejer sig om: 

Osterbro@smooth.dk 

Frederiksberg@smooth.dk

Lyngby@smooth.dk

Aarhus@smooth.dk

Aalborg@smooth.dk

Odense@smooth.dk

 

Melder du afbud for sent, opkræver vi et gebyr på 50 % af behandlingens oprindelige pris op til 1000 kr. Ved udeblivelsen fra behandlingen opkræver vi 100 % af behandlingens pris op til 1000 kr.

Vi oplever, at vores tider meget hurtigt bliver booket op, og derfor anbefaler vi altid, at du booker i god tid. Så har du også større chance for at sikre dig en tid hos din ønskede behandler. Alternativt kan du altid booke din næste tid sammen med din behandler, efter din behandling.

Alle priser er altid pr. gang, da alles forløb er unikke og individuelle.

Gavekort kan købes online eller i en vores klinikker. 

 

Gavekort kan bruges i alle vores klinikker og er gyldige i 3 år.

Du kan altid kontakte SMOOTH for råd og vejledning. Skriv en mail til kontakt@smooth.dk eller ring til os på 28117373. Vores certificerede sygeplejersker og ansvarlige læge står klar til at hjælpe dig. Har du brug for akut hjælp, uden for vores åbningstid, henvises til lægevagten.

Studios

Lige nu har vi syv studios i Danmark. To på Frederiksberg og et på Østerbro, i Kongens Lyngby, Odense, Aarhus og Aalborg. 

Man kan få BodyShaping i følge studios:

 • Frederiksberg Pop-Up
 • Kongens Lyngby
 • Aalborg
 • Aarhus
 • Odense

Vi anbefaler altid, at du så vidt muligt kommer hos den samme behandler, da personen vil være mere inde i din proces. Derfor anbefaler vi også, at du altid booker din næste behandling i god tid. Dog kan du sagtens komme i alle studios og ved forskellige behandlere, hvis det passer dig bedre.

Nej, alle vores studios arbejder med Supreme Laser, som er en af de mest innovative teknologier på markedet. 

Betaling og priser

Du kan se alle vores priser her: www.smooth.dk/priser

Nej, det er kun de pakker, du ser på vores hjemmeside, hvor der fratrækkes rabat. Du er dog altid velkommen til at sende et ønske vores vej, hvis der er en bestemt pakke, de kunne tænke dig. Så vil vi have det in mente.

Nej, du kan kun bruge én type rabat ad gangen. Benytter du eksempelvis vores Black Friday rabat, kan du ikke benytte vores studierabat samtidig, og omvendt.

Ja. Vi har 10% studierabat på behandlinger alle hverdage mellem kl. 10-14. Du skal blot fremvise gyldigt studiekort i dit studio.

Ja, det kan du sagtens. Sørg for at gøre din operator opmærksom på det ved betaling i dit studio.

Ja, som udgangspunkt gælder alle rabatter i alle studios, så du kan nemt skifte mellem studios, så det passer dig bedst. Hvis en rabat er knyttet til et studio, vil dette være tydeliggjort i den respektive kampagne.

Nej, det kan du ikke. Køber du en behandling til kampagnepris eller med studierabat, kan du ikke anvende dine SMOOTHie points. 

Skin

Til din konsultation vil din operator vurdere, hvor mange behandlinger du har brug for. Her har både hårfarve, -struktur, genetik og hormoner betydning. Derfor kan vi ikke give ét generelt svar til alle. De fleste har brug for 8 behandlinger, nogle færre og andre flere.  Her er ansigtet dog en undtagelse, da det ofte kræver 10-12 behandlinger.

Permanent hårfjerning betyder, at man opnår en reducering af hår på 70-90% på det behandlede område. De hår, der er destrueret med laseren, kommer aldrig igen, men der kan med tiden komme nye hår.

 

Vi mennesker har 5.000.000 hårsække i kroppen, hvor kun 200.000 er aktive ad gange. Der kan derfor komme nye hår frem med alderen eller ved hormonelle forandringer i kroppen. Det kan dog holdes nede ved opfølgende behandlinger om nødvendigt.

Inden din laserbehandling skal du undgå sol en uge op til, og du må ikke have vokset området eller plukket hår med pincet 4 uger op til. De områder, du skal have behandlet, skal du barbere enten dagen inden eller på dagen for behandlingen. Det er vigtigt, at du ikke har noget creme eller deodorant på de områder, som du skal have behandlet. Skulle det ske, at du er kommet til at tage deodorant eller creme på, eller at du lige har misset nogle områder med barberskraberen, så har vi vådservietter samt engangsskrabere i klinikken, så vi lige kan ordne det.

Laserstråler kan kun se hår, der indeholder pigment. Har du derfor meget lyse, grå eller røde hår, kan vi ikke garantere, at du vil opleve resultater.

 

Er du i tvivl, om du er egnet, kan du altid booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores dygtige sygeplejersker og operators vil komme med en individuel vurdering.

Dine hår vokser altid i forskellige faser forskudt af hinanden. Derfor sker der ikke noget ved at holde pause i dit forløb, da vi altid kan ramme hår i den aktive fase. 

 

Dog skal du være opmærksom på, at dine stamceller og hårsække kan “helbrede” sig selv efter 4-6 måneder. Det betyder, at du får brug for flere behandlinger end oprindeligt vurderet. Derfor anbefaler vi, at du ikke holder for lange pauser.

Permanent hårfjerning er på ingen måde farligt eller skadeligt for kroppen. Laseren går kun et meget lille stykke ned i huden og rammer derfor ikke organer eller andet.

Du kan godt få permanent hårfjerning med laser, selvom du er tatoveret. Dog kan du ikke få laser direkte på din tatovering, da laseren kan skade pigmentet i huden. Vi dækker derfor altid din tatovering til under behandlingen.

Din sikkerhed betyder alt for os. Derfor behandlinger vi ikke gravide eller ammende. Der findes ingen evidens for, at det skulle være farligt eller skadeligt at få permanent hårfjerning under graviditeten, så det er udelukkende et forsigtighedsprincip, vi har valgt at indføre. 

 

Desuden anbefaler vi, at du venter med at blive behandlet med laser, indtil dine hormoner er i balance igen, da det sikrer dig det bedste resultat.

Bikini er alt, hvad der stikker ud af en smal trusse. Ved Brasil tager man alt hår ved intim og mellem ballerne. Dog kan du altid selv bestemme, om du vil beholde en trekant eller streg.

Du skal holde en pause fra solbadning en uge op til din behandling og 24 timer efter din behandling.

Under hele dit behandlingsforløb er det vigtigt, at du bruger en høj SPF på de behandlede områder, når du opholder dig i solen. Hvis behandlingsområderne har været udsat for meget sol, er det ikke muligt at behandle med den optimale styrke, der giver det mest effektive resultat.

Ja, men du skal dog holde en pause 7 dage før din behandling samt 24 timer efter. 

Du kan godt starte dit forløb om sommeren, dog er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Og husk at du ikke må være i solen 7 dage før og 24 timer efter din behandling.

 

Har du lyse hår, kan du risikere at skulle have flere behandlinger, hvis du behandles om sommeren. Lyse hår kræver mere energi for at blive destrueret, men da man bliver sensitiv om sommeren på grund af solen, kan vi ikke skrue lige så højt op for energien, og man kan derfor risikere ikke at opnå den ønskede effekt.

 

Skal du behandles i ansigtet, skal du helst ikke starte dit forløb som sommeren, da ansigtet er utrolig udsat og mere sensitivt.

Shapes

Vi tilbyder 3 forskellige Shapes behandlinger: Supreme Trainer, Bodyshaping og Fedtfrysning. 

 

Supreme Trainer er for dig, der ønsker en hurtig og effektiv opstramning af kroppen. Hvis du mangler et ekstra boost til at få eksempelvis mere markerede mavemuskler eller strammere baller.

 

Bodyshaping er for dig, der ønsker at opstramme løs hud, slippe af med strækmærker og/eller cellulite bestemte steder på kroppen.

 

Fedtfrysning er for dig, der kæmper med stædige fedtdepoter og oplever, at du ikke kan komme af med det sidste, uanset hvor sundt du spiser, og hvor meget du træner.

Nej, behandlingerne gør ikke ondt. Du vil kunne mærke let ømhed, spænding eller en sugende følelse alt afhængig af dit valg af behandling. Men det må ikke føles smertefuldt. 

Nej, der er ingen bivirkninger ved nogen af Shapes behandlingerne. Du kan opleve let rødme eller ømhed omkring det behandlede område, men det vil gå i sig selv efter et par dage.

Vores Shapes behandlinger er ikke en erstatning for en sund livsstil. Se det nærmere som et tilskud. For at vedligeholde dine resultater bedst muligt, skal du opretholde en balanceret livsstil med sund kost og motion. 

Hvis du er sund og rask, er der intet der forhindrer dig i at modtage behandlingen. Du kan ikke få behandlingen, hvis:

 • Du er gravid
 • Du har hjerteproblemer
 • Du har for lav eller for høj BMI
 • Du har åbne ar eller infektioner i kroppen.
 • Du har diabetes
 • Du har implantater i det ønskede behandlingsområde
 • Du har patologiske ændringer som f.eks. tumor og kræft
 • Du har gennemgået fedtsugning inden for det seneste år
 • Du har kredsløbsproblemer
 • Du har epilepsi

Du kan ikke få behandling med Supreme Trainer, hvis du er meget undervægtig eller overvægtig. Supreme Trainer må ikke bruges på kunder med en fedtprocent på under 7 %. Behandlingen er til dig, som er i relativ god form, men har brug for et ekstra skub. Har man et for høj fedtprocent, er resultaterne for svære at se, da der er et for stort fedtlag imellem musklerne.

Hvis du er sund og rask, er der intet der forhindrer dig i at modtage behandlingen.  Du kan ikke få behandlingen hvis du er gravid, har hjerteproblemer, har for lav eller for høj BMI, har åbne ar eller infektioner i kroppen.

 

Kontakt os på telefon, Instagram eller mail, hvis du er i tvivl, om du må få behandlingen. 

Vi anbefaler, at du venter til lidt efter din fødsel for at sikre det bedste resultat. Afhængig af dit valg af behandling, anbefaler vi følgende:

 

Vent 2-3 måneder ved Bodyshaping, 3-6 måneder ved Supreme Trainer og minimum 6 måneder ved Fedtfrysning. 

 

Dette skyldes at kroppen har brug for tid til at hele og vokse sig stærk igen, da der sker mange forandringer i kroppen efter en fødsel.

Aesthetics

Det er meget forskelligt. Det kommer an på dit valg af behandling og dit ønskede resultat. Derfor er det ikke muligt at give et generelt svar. Din behandler vil forventningsafstemme med dig til din konsultation.

Vi bruger en række forskellige produkter til vores behandlinger. Til filler anvender vi Restylane, og vi bruger Azzalure til botox. Til skinbooster tilbyder vi både Restylane og Profhilo skinbooster. Ved PRP og PRF anvendes dit eget blod. Dog kan vitaminer tilkøbes. Til NenoNeedling kan du få behandlingen med enten serum, ZO skin health eller PRF.

Ja. Konsultationen inden din første Aesthetics behandling hos os er lovpligtig. Husk at du også skal have 48 timers betænkningstid mellem din konsultation og din behandling. Dette er for at sikre, at du er sikker i din beslutning.

Det er lovpligtigt at dokumentere dit behandlingsforløb – både for dig som kunde og for os som behandlere. Det giver samtidig både dig og vores behandlere en bedre chance for at følge dine resultater. Vi følger selvfølgelig GDPR-reglerne, så dine billeder er ikke tilgængelige for andre medmindre andet er aftalt ved gensidigt samtykke.

Den præcise helingsperiode afhænger af dit valg af behandling. Men typisk vil du se det endelige resultat 3-4 uger efter din behandling. Hævelse og rødme kan opstå i de første 12-48 timer afhængig af behandlingen.

Nej. Din sikkerhed og tryghed er utrolig vigtig for os, og som forsigtighedsprincip behandler vi derfor ikke gravide eller ammende.

Som udgangspunkt kan du godt. Dog er det individuelt, i hvilken grad man reagerer efter sin behandling. Nogle oplever hævelse og rødme mere end andre. Vi anbefaler derfor en hviletid på 12 timer efter de fleste behandlinger.

Nej. Dog er det individuelt, hvordan din hud tager imod behandlingen, og holdbarheden kan derfor også variere fra person til person.

Det er meget individuelt. Nogen er ikke yderligere berørt, mens andre synes, det gør ondt. Du kan dog altid få påført bedøvelsescreme. Dette aftaler du med din behandler til din konsultation.

;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.