GENERELT

1. HVORDAN BESTILLER JEG TID?

Det gør du i vores online booking på www.smooth.dk

2. HVORDAN AFLYSER ELLER RYKKER JEG MIN TID?

Det er altid nemmest at rykke eller aflyse din tid inde i vores online booking som du finder på www.smooth.dk.

Skal du bruge yderligere hjælp kan du kontakte den klinik din henvendelse drejer sig om på: 

Osterbro@smooth.dk 
Frederiksberg@smooth.dk
Lyngby@smooth.dk

3. JEG KAN IKKE FINDE EN LEDI TID HOS DEN BEHANDLER JEG GERNE VIL HAVE. HVAD GØR JEG?

Vi oplever at vores tider meget hurtigt bliver booket op, derfor anbefaler vi altid at du booker god tid i forvejen så vi er sikre på at dine tider bliver holdt korrekt.

4. ER PRISERNE PR. GANG ELLER FOR HELE FORLØBET?

Alle priser er altid pr. gang, da alles forløb er unikke og individuelle.

5. JEG VIL GERNE KØBE ET GAVEKORT. HVORDAN GØR JEG?

Hvis du har mulighed for at komme ind i vores klinikker, kan vi udstede vores flotte gavekort til dig. Har du ikke mulighed for det, kan du kontakte os på kontakt@smooth.dk, hvor vi kan hjælpe med at udstede den online.

Gavekort kan bruges i alle vores klinikker.

6. JEG HAR ET SRPØGSMÅL, SOM JEG IKKE KAN FÅ SVAR PÅ JERES HJEMMESIDE. HVEM SKAL JEG KONTAKTKE?

Du kan altid henvende dig til kontakt@smooth.dk, eller ringe til os på 288 300 77 i tidsrummet 10-12

7. BIKINI, TANGE ELLER BRASIL? HVAD ER FORSKELLEN?

Bikini og Tanga er nærmest det samme hos os. Det er alt, hvad der stikker ud af en ”tynd” trusse.

Ved Brasil tager man alt hår ved intim og mellem ballerne. Dog kan du altid selv bestemme, om du vil beholde en trekant eller streg.

PERMANENT HÅRFJERNING

1. HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Vi oplever, at de fleste kunder er færdige med deres forløb efter 4-6 behandlinger. Det er dog et vejledende antal og kan variere fra kunde til kunde. Alle kommer ind med et forskelligt udgangspunkt i forhold til genetik og hormonel opbygning, og derfor kan man ikke forvente et ens behandlingsforløb.

2. HVORFOR KAN VORES LASERE FJERNE ALLE HÅRTYPER, INKLUSIV LYSE DUN? 

Vores lasere arbejder i tre dybder; Alexandrite 755nm, den klassiske diode 808nm og YAG på 1064nm, der sammen sikrer en effektiv behandling af hårsækkene. De forskellige bølgelængder giver den mest effektive permanente hårfjerning til dato, i modsætning til andre lasermaskiner, der kun går ned én bølgelængde.

3. HVORDAN FORSVINDER HÅRENE? 

Hårene i det behandlede område forsvinder gradvist efter ca. 10-18 dage efter behandling og efter 4 uger, er du klar til genbehandling med vores lasere. Permanent hårfjerning med laser kan kun behandle hår, der er i vækstfasen og det kan variere meget, hvor mange af dine hårsække, der er i vækstfasen hver måned, men oftest er det mellem 5-25%. Netop derfor kan der være forskel på, hvor mange hår, der forsvinder efter hver behandling og du kan derfor også opleve forskel på dine resultater fra gang til gang

4. KAN JEG BEHANDLES HVIS MIN HUDTONE ER MØRK

Ja! Vi behandler alle hudtyper- og toner. Vores maskiner kan indstilles til et bredt spektrum af hudtoner, der sikrer det mest optimale resultat.

5. KAN JEG FÅ PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER HVIS JEG HAR TATOVERINGER?

Du kan godt få permanent hårfjerning med laser, selvom du er tatoveret. Dog kan du ikke få laser direkte på din tatoveringen, da laseren kan skade pigmentet. Har du et tatoveret område, hvor du ønsker hårfjerning, så anbefaler vi vores sugaring behandlinger.

Læs mere om vores sugaring behandlinger her: Sugaring

6. HVORDAN BEHANDLES HÅRVÆKST FORSAGET AF HORMONELLE FORANDRINGER?

Det er ikke muligt at fjerne hormonbaseret hårvækst permanent. Du kan gennemføre et behandlingsforløb med vores laser som normalt, men hormonelle hår kræver oftest et ekstra antal behandlinger.

Derudover, så kræver hormonforsagede hår oftere en ‘genopfyldning’, hvorfor de fleste kan forvente flere touch ups. Efter behandling med laser, vil du stadig opleve en kraftig reduktion af hårvæksten og dermed få et bedre resultatet end dit udgangspunkt. Hos SMOOTH har vi rigtig god erfaring med behandling af hormonelle hår, der er opstået pga. PCO, overgangsalder eller øget testosteronproduktion

7. KAN JEG BLIVE BEHANDLET SOM GRAVID?

Af rent forsigtighedsprincip behandler vi ikke med permanent hårfjerning på gravide eller ammende, selvom der faktisk ikke findes nogen studier på, at det skulle være farligt eller skadeligt. Derudover, så anbefaler vi at vente med at blive behandlet med laser til, at din hormonelle balance er udjævnet igen, da det sikrer dig det bedste resultat.

8. KAN JEG BEHOLDE NOGLE HÅR VED MIN BRASIL BEHANDLING?

Ja! Vi skræddersyer altid vores Brasil behandlinger til den enkelte person. Ønsker du at beholde en stribe eller en trekant, er det helt op til dig. Du skal blot barbere de områder, hvor du ønsker hårene skal fjernes.

9. MÅ JEG BRUGE CREME ELLER DEODORANT EFTER MIN LASERBEHANDLING

Ja, brugen af creme eller deodorant vil ikke påvirke din behandling efterfølgende. Husk dog at hverken creme eller deodorant må påføres på de områder, der skal laserbehandles inden din behandling

10. KAN GRÅ HÅR BEHANDLES?

Grå hår kan som den eneste hårfarve ikke behandles med laser. Vores lasere kan dog stadig behandle blonde dun samt rødt hår.

11. JEG ØNSKER AT AFLYSE MIN TID – HVAD GØR JEG?

Alle kan naturligvis have behov for at aflyse eller ombooke en tid. I tilfælde af, at du er forhindret i at møde op, beder vi dig gøre os opmærksom på det minimum 24 timer inden behandlingens start. Du kan nemt afbestille eller ændre din tid på vores online bookingsystem ved at logge ind på din egen profil. Du er også velkommen til at ringe eller skrive en besked til vores telefonnummer 28 83 00 77.

Skulle du være forhindret, ønsker vi at kunne afgive tiden til anden side, så vi håber, at du vil overholde tiden for afbud. Ved for sent afbud opkræver vi et gebyr på 50% af behandlingens oprindelige pris op til 1000 DKK. Ved udeblivelse opkræver vi 100 % af behandlingens pris op til 1000 DKK.

12. HVORDAN FORHOLDER JEG MIG TIL SOL UNDER MIN LASERBEHANDLING?

Vi anbefaler, at du holder en pause fra solbadning en uge op til din behandling og 24 timer efter din behandling. Udover det, så er det vigtigt, at du bruger en høj solfaktor på de behandlede områder, når du er udenfor, under hele dit forløb.

Har du fået for meget sol, vil det ikke være muligt for os at skrue lige så højt op i styrke som ellers og dermed heller ikke opnå et lige så effektivt resultat

13. KAN JERES LASERE BEHANDLE LYSE OG RØDE HÅR EFFEKTIVT?

Ja! Vores lasermaskiner behandler alle hud- og hårtyper. Dog skal du påregne nogle ekstra behandlinger, da røde og lyse hår tager langsommere imod behandlingen.

14. HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATERNE?

Det er meget individuelt, hvor længe behandlingerne holder. Nogle vil opleve, at det holder i op til 10 år, hvor andre kan have brug opfølgende behandlinger oftere, men fælles er, at man altid vil opleve en kraftig reduktion af hårvæksten på det behandlede område

15. GØR DET ONDT AT BLIVE BEHANDLET MED LASER

Vi mener ikke, at det skal være smertefuldt at få foretaget laser og det skal være en god oplevelse for dig som kunde - derfor indstiller vi altid maskinen, så det passer til din smertetærskel og skruer blot ned for styrken, hvis du ønsker det.

90% af vores kunder oplever, at det slet ikke gør ondt, men at det giver en prikkende fornemmelse. Smertetærskler er dog forskellige, og der vil altid være enkelte kunder, der kan mærke mere end andre.

Intime steder på kroppen er altid mere sarte, da huden er finere og du vil derfor opleve en smule mere ubehag på de område

16. HVORFOR ER VORES LASERE MERE EFFEKTIV END SHR?

SHR er en ny teknologi, der fokuserer på minimal opvarmning af huden under behandling. Derudover, så virker SHR ved at ødelægge stamcellerne i hvert enkelt hårstrå, for at afbryde forbindelsen til hårsækken. Dette resulterer dog oftere i, at hårene går i dvaletilstand fremfor, at de forsvinder helt. Derfor kan man også forvente flere behandlinger og touch-ups med SHR. Med vores maskiner arbejder vi helt nede i hårsækken med 3 forskellige bølgelængder på én gang. Det betyder, at vores maskiner destruere hårvæksten helt nede i hårsækken, og du vil derfor opnå et mere smooth resultat.

17. HVAD SKER DER, HVIS JEG HOLDER PAUSE I MIT FORLØB, ELLER HVIS DER GÅR MERE/MINDRE END 4 UGER MELLEM HVER BEHANDLING?

For at forstå, hvordan laserhårfjerning beskadiger et hårstrå, skal man ind og kigge på hårets vækstfaser. Hår vokser nemlig i forskellige faser, helt forskudt af hinanden. En gennemsnitlig person har ca. 5 millioner hår fordelt på hele kroppen. Dvs. at der ALTID vil være aktive hår på kroppen, vi kan ramme med laseren. Disse hår vokser i 3 forskellige faser - fra aktiv - til udstødning og til hvilefase.

Når man får laserhårfjerning, kan man kun destruere et hår optimalt, hvis det er i den aktive vækstfase (Anagen fase). Da alle hår ikke er aktive på samme tid, kan max udbyttet af din laserbehandling være en reduktion på op imod 25%. per session.

Når man venter x antal uger ekstra, kan man derfor nedsætte sine resultater en smule, men selvfølgelig ikke drastisk, da der stadig vil være aktive hår. Det er vigtigt at pointere at alle hår, der er døde og afstødt ikke kommer tilbage. 

Forhør dig altid med din behandler, da han/hun altid vil kunne vejlede, hvad der netop er bedst for dig og dine hår.

SUGARING

1. ER SUGARING BEDRE END VOKS?

Vi ser mange fordele ved sugaring fremfor voks, og tilbyder af samme grund ikke voksbehandlinger. Sugaring er hygiejnisk, giver et længerevarende resultat og mindsker smerten under behandling samt risikoen for efterfølgende indgroede hår. Desuden er sugaring en naturlig, mild eksfoliator.

2. ER BEHANDLINGEN SMERTEFULD?

Ja, du vil altid mærke ubehag, når dine hår fjernes fra hårsækken. Men vores erfaring er, at behandlingen ofte ikke er nær så smertefuld, som den forventning vores kunder kommer ind med. Første behandling er altid den værste, da hårene er stive og sidder godt fast. Heldigvis lettes behandlingerne med tiden, da hårene bliver færre og finere. Er du meget nervøs for smertepåvirkningen, kan du vælge at påføre Emla creme på området to timer før din første behandling.

3. HVAD INDEHOLDER SUKKERMASSEN?

Sukker, citron og vand. Intet andet. Massen er helt naturlig og indeholder ingen kemikalier.

4. LAVER I OGSÅ SUGARING TIL MÆND?

Naturligvis, gør vi det. Behandlingerne med hårfjernelse er unisex og kan lige så vel anvendes af mænd som af kvinder.

6. JEG ER GRAVID. ER DET SIKKERT FOR MIT BARN, AT JEG BEHANDLES MED SUGARING?

Naturligvis. Sukkermassen er 100% naturlig, og du kan blive behandlet helt op til fødslen.

KONTAKT

Email: kontakt@smooth.dk

Telefon: +45 28117373  (Åben 10-12 på hverdage)

For tidsbestilling se: Book nu

Se Vores Privatlivspolitik

Vores mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at blive fri for uønsket hår og opnå naturlig smuk hud, til en overkommelig pris.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 08:00 – 20:00​

Lørdag 09:00 – 16:00​

Søndag 10:00 – 16:00

Kan variere fra klinik til klinik