PRP & PRF

Fra 1700 DKK

PRP- og PRF behandlinger anvendes til at stimulere hudens naturlige helingsproces. Til behandlingerne anvender vi kundens eget plasma, som fremmer kollagenproduktionen. PRF indeholder også fibrinmatrix, som giver en gradvis og vedvarende frigivelse af vækstfaktorer.

Behandlingstid:

45 min

Helingsperiode:

Ingen

Resultater:

Efter 2-5 behandlinger

Holdbarhed:

12-24 måneder

ER PRP & PRF BEHANDLINGER NOGET FOR DIG?

01

Du vil booste din kollagenproduktion på en naturlig måde

02

Du døjer med pigmentforandringer og solskader

03

Du vil gerne styrke din hårvækst

04

Du har mørke rander under øjnene

Ved en PRP & PRF behandling bruger vi dit eget blod, så fordelene er mange – helt naturligt. Blodet centrifugeres for at isolere blodpladerne, og efterfølgende injiceres plasmaet tilbage i det ønskede område. Dette styrker cellernes foryngelse.

PRF anvendes hovedsageligt til ansigt og kroppen. Behandlingerne hjælper med at booste din produktion af kollagen og elastiske fibre, hvilket bidrager til forbedring af hudens elasticitet og tekstur. Det reducerer samtidig også fine linjer og rynker. Og som om det ikke var mere end nok, så reducerer det også pigmentforandringer og solskader.

PRP anvendes primært til at booste din hårvækst. PRP er ideel til både kvinder og mænd med udtynding af håret eller hårtab. Plasmaet indeholder vækstfaktorer, som injiceres omkring hårrødderne, hvor vækstfaktorerne langsomt frigives til rødderne.

Valget mellem PRP og PRF afhænger af dine behov og ønsker. Derfor er det vigtigt at komme til en gratis konsultation, for at bestemme den mest hensigtsmæssige behandling, som passer til dig.

100% naturlig behandling

Det oplagte valg til dig, som ønsker en 100% naturlig løsning til at vedligeholde eller forbedre hudens tekstur og elasticitet. Det er også for dig, der døjer med hårtab grundet alder eller hormonelle forandringer.

De nyeste teknikker

For at sikre dig de bedste og mest naturlige resultater, er det afgørende, at vores behandlere er de dygtigste indenfor deres felt. De gennemgår derfor løbende træning med vores produktspecialister, så de altid er opdateret på de nyeste teknikker og metoder indenfor kosmetiske behandlinger.

Gratis & uforpligtende konsultation

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed skal du inden behandling med PRP & PRF ind til en konsultation. Her kan du og din behandler sammen lægge den helt rigtige plan for dig og dine ønsker. Efter konsultationen skal du have minimum 48 timers betænkningstid før din behandling.

Reviews

4.7

 ud af 5

Emilie P.

✶✶✶✶✶

Det er altid en godt oplevelse at komme i klinik smooth. Fagligt dygtigt og skønt personale, som altid har tid til råd og vejledning.

Milla

✶✶✶✶✶

Flot klinik med super venligt personale.

Rigtig gode smertefrie behandlinger. Kan varmt anbefale SMOOTH!

Freja F.

✶✶✶✶✶

Skønt personale, som tager hensyn og spørger ind, samt gode resultater – what’s not to like. Kan klart anbefales✨

Julie G.

✶✶✶✶✶

Jeg er rigtig glad for mine behandlinger inde hos Smooth. Imødekommende og venligt personale 😊

Katrine F.

✶✶✶✶✶

Det er dejligt nemt og en god oplevelse. Jeg synes allerede her efter første gang at det har virket super effektivt.

Bliv klogere på PRP & PRF med vores sygeplejerske, Silke

Afspil video

Hos SMOOTH tror vi på at gøre skønhed tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, såsom afbetalingsplaner og brug af optjente points.

Konsultation

always cheaper

gratis

1000dkk

gratis

PRP

always cheaper

gratis

1 behandling

1000dkk

1700 dkk

5 behandlinger

Få 5 betal for 4

6800 dkk

PRF

always cheaper

gratis

1 behandling

1000dkk

1900 dkk

5 behandlinger

Få 5 betal for 4

7600 dkk

Tilkøb

always cheaper

gratis

Vitaminer

1000dkk

500 dkk

Signaturbehandlinger

always cheaper

gratis

4200 dkk

3200 dkk

Optjen SMOOTHie points

Optjen 10% af behandlingsværdien, hver gang du får en behandling hos SMOOTH. Du kan anvende dine optjente point frit på alle vores behandlinger.*

1 point = 1 krone

 

*Se retningslinjer for benyttelse af SMOOTHie points

SMOOTH delbetaling

Du kan få dine forløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

40% billigere end de store kæder

Hos SMOOTH går vi op i at gøre kvalitetsbehandlinger tilgængelig for alle. Du kan derfor forvente, at vi er op til 40% billigere end de store kæder.

OM BEHANDLINGEN

Hvordan foregår en PRP & PRF behandling?

Inden din behandling skal du have haft en konsultation minimum 48 timer inden. Til konsultationen vil vores sygeplejersker rådgive dig til den bedste løsning for dig.

Hos SMOOTH har vi en holistisk tilgang til kosmetiske behandlinger. Det betyder, at vores behandlere tager udgangspunkt i dine naturlige ansigtstræk og dit ansigt som helhed. De vil, på baggrund af deres ekspertise og erfaring,  vejlede dig til den bedste fremgangsmåde for at opnå dine ønskede resultater.

Behandling med PRP & PRF tager cirka 45 min. afhængigt af hvilket område, der skal behandles. Du kan få lokalbedøvende creme på, hvis ønsket.

Til selve behandlingen får du taget en blodprøve. Blodet centrifugeres, mens din behandler gør dig klar. Herefter injiceres plasmaet i det ønskede område.

Der er ikke begrænsning for hvor mange behandlinger du må få, dog skal der gå 4 uger mellem hver behandling.

book din tid her

Har du spørgsmål? Vi har svarene! Læs vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Det er meget forskelligt fra person til person. Dog kan man få bedøvelsescreme påført. 

Resultatet varer 12-24 måneder. 

Nej, tværtimod. Da behandlingen udføres med dine egne gyldne dråber, er der ingen komplikationer.

PRP/PRF er en behandlingsmetode der skal udføres over en periode, med et behandlingsinterval der indebærer 2-5 behandlinger fordelt på 2-5 måneder (4 ugers mellemrum mellem hver behandling).

Nej.

Ca. 14 dage efter behandling.

Ja, du skal være opmærksom på følgende restriktioner:

  • undgå blodfortyndende præparater såsom fiskeolie, Ipren, Treo, Kodimagnyl og lignende 1 uge før og et par dage efter din behandling. Dette er for at mindske blødninger
  • undgå hård fysisk aktivitet i 24 timer efter din behandling
  • undgå sauna, dampbad og andre meget varme aktiviteter i 24 timer
  • undgå at påføre makeup og bruge hudprodukter med aktive ingredienser i 4 timer efter behandlingen

Hvis du får behandlet ansigtet, vil vi anbefale 4 timers hvile, så eventuelt opstået rødme kan nå at aftage. Hvis du har fået behandling i hovedbunden, kan du sagtens tage direkte på arbejde bagefter.

Valget mellem PRP og PRF afhænger af dine specifikke behov, ønsker og den kosmetisk behandlerens erfaring. Derfor er det vigtigt at komme til en gratis konsultation, for at bestemme den mest hensigtsmæssige behandling som passer netop til dig.

 

Efter konsultationen skal du have minimum 48 timers betænkningstid før din behandling.

Det er lovpligtigt at dokumentere dit forløb med billeder. Vi følger GDPR-reglerne, så dine billeder er ikke tilgængelige for andre. Billeder benyttet på vores website og/eller vores sociale medier er udelukkende indsamlet med gensidigt samtykke.

;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.