Fedtfrysning

Fra 2000 DKK

Fedtfrysning er for dig, der kæmper med stædige fedtdepoter og oplever, at du ikke kan komme af med det sidste, uanset hvor sundt du spiser, og hvor meget du træner.

Behandlingstid:

60 min

Helingsperiode:

Ingen

Resultater:

3 måneder

Holdbarhed:

Permanent

ER FEDTFRYSNING NOGET FOR DIG?

01

Du kæmper med stædige fedtdepoter

02

Du ønsker at reducere fedt på problemområderne

03

Du vil undgå invasive løsninger mod stædig fedt

04

Du ønsker at blive gladere i din egen krop

Vi anvender X-Freeze maskinen til behandlingen af stædige fedtdepoter. Maskinen er CE-mærket og udviklet på baggrund af evidensbaseret teknologi. Med X-freeze kan vi tilbyde en effektiv og ikke-invasiv reduktion af stædige fedtdepoter på op til 30% per behandling.

De individuelle fedtceller krystalliseres og dør under nedkølingen, hvorefter de udskilles naturligt gennem lymfesystemet.

Behandlingsmetoden er baseret på dokumenteret viden om, at fedtvæv er følsomt over for kulde.

Ifølge ekspertudtalelser er kryolipolyse/fedtfrysning den mest effektive og ikke-invasive procedure til permanent reduktion af fedtdepoter. 

Hvornår de endelige resultater ses, kan variere en smule. Det bedste resultat opnås efter 3 behandlinger, og det endelige resultat kan vurderes omkring 12 uger efter din sidste behandling.

Evidensbaseret teknologi

Vores CE -godkendte X-Freeze er udviklet i Tyskland og har markedets bedst dokumenteret effekt med op til 30% reduktion ved behandling af fedtdepoter.

Specialiserede behandlere

Alle vores behandlere har gennemgået grundig oplæring i behandlingsmetoden samt teknologien bag. De har derfor den erfaring og viden, der skal til, for at kunne guide og vejlede dig, så du kan opnå de resultater, du ønsker.

Naturlig & ikke-invasiv behandling

I modsætning til en fedtsugning, som kræver en lang helingsperiode, er fedtfrysning en ikke-invasiv behandling. Gennem udvendig nedkøling opnås fedtreducering uden hverken kirurgisk indgreb eller helingsperiode.

Før & Efter

Reviews

4.7

 out of 5

Karina

✶✶✶✶✶

Selvom jeg er fysisk aktiv, har jeg altid kæmpet med en ekstra delle på maven og mine inderlår. Da jeg fandt ud af, at man kunne bruge fedtfrysning til at fjerne det sidste fedt, blev jeg så glad! Efter 3 behandlinger hos SMOOTH, har jeg fået formet min krop lige som jeg ville have den! TAK

Kinga

✶✶✶✶✶

Endelig er kommet af med mine ”ridelår”! Jeg træner til dagligt, og er meget fysisk aktivt, men har altid kæmpet med fedt på siden af mine lår. Jeg er så glad for min beslutning med fedtfrysning. Ville ønske jeg havde kendt til behandlingen noget før. Har du også stædige ridelår, er det her løsningen!

Lone

✶✶✶✶✶

Jeg har gennem mange år været plaget af mine mormorarme, og fedt på maven. Jeg har længe ledt efter et sted, som kunne møde mig prismæssigt – Og det kunne SMOOTH. Jeg har fået et fuldt behandlingsforløb på både arme OG mave. Jeg er så glad for mit valg af fedtfrysning.

Anna

✶✶✶✶✶

Efter min graviditet døjede mig med love-handles og stædig fedt på lænden, som bare ikke ville komme af. Jeg er så lykkelig over, at jeg gav SMOOTH en chance og nu har min krop tilbage!

jesper

✶✶✶✶✶

Jeg er SÅ glad for mit resultat hos SMOOTH! Jeg har altid trænet og været fysisk aktiv. Men nogle gange har jeg ligget i kalorieoverskud, som har gjort at stædige fedtdepoter har sat sig. Jeg har simpelthen ikke kunne træne dem væk. Jeg har været igennem et forløb hos SMOOTH og er så glad for mine stædige fedtdepoter endelig er væk.

Kom med til Sidses første behandling

Afspil video

Hos SMOOTH tror vi på at gøre skønhed tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, såsom afbetalingsplaner og brug af optjente point.

Konsultation

always cheaper

gratis

1000dkk

gratis

Pakkeløsning

always cheaper

gratis

3 behandlinger med op til 3 områder

1000dkk

9995 dkk

Områder

always cheaper

gratis

Dobbelthage (1 påsætning)

1000dkk

2000dkk

Mormorarme (2 påsætninger)

1000dkk

2000dkk

Mandebryster (2 påsætninger)

1000dkk

2000dkk

Øvre mave (1 påsætning)

1000dkk

2000dkk

Nedre mave (1 påsætning)

1000dkk

2000dkk

Hel mave (1 påsætninger)

1000dkk

2000dkk

Love handles (2 påsætninger)

1000dkk

2000dkk

Inderlår (2 påsætninger)

1000dkk

2000dkk

Ydre lår (2 påsætninger)

1000dkk

2000dkk

Knæ (2 påsætninger)

1000dkk

2000dkk

Optjen SMOOTHie points

Optjen 10% af behandlingsværdien, hver gang du får en behandling hos SMOOTH. Dine optjente point kan benyttes frit på alle vores behandlinger.*

1 point = 1 krone

 

*Se retningslinjer for benyttelse af SMOOTHie points

SMOOTH delbetaling

Du kan få et forløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

Et skridt tættere på din drømmekrop

Sammen med vores behandlere kan du skræddersy dit helt eget forløb, som passer til dig og dine behov. Kombiner vores behandlinger på tværs af hinanden for at opnå det resultat, du ønsker, ved hjælp af vores effektive metoder.

OM BEHANDLINGEN

Hvordan foregår Fedtfrysning?

Målet med behandlingen er at reducere stædige fedtdepoter.

Inden dit forløb skal du til konsultation med en af vores behandlere, for at sikre at dette er den rigtige behandling for dig. Her kan du blive vejet, målt og få taget et førbillede af området, så vi sammen kan følge din udvikling.

Maskinen skaber en skånsom nedkøling af fedtvævet i et udvalgt område, hvilket resulterer i en nedbrydning af fedtcellerne. De individuelle fedtceller krystalliseres under nedkølingen, hvorefter de udskilles naturligt gennem lymfesystemet.

Behandlingen er smertefri og tager ca. 60 minutter. Imellem tiden kan du vælge at slappe af, læse en bog, scrolle på telefonen eller arbejde på din computer.

I slutningen af hver behandling masseres det behandlede område.

De endelige resultater af din behandling kan ses 2-3 måneder efter et endt behandlingsforløb.

Resultaterne fra fedtfrysning skal vedligeholdes med en sund og aktiv livsstil.

Book din tid her

Har du spørgsmål? Vi har svarene! Læs vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Som minimum kræver det 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum for at se det endelige resultat.

Nej, behandlingen gør som udgangspunkt ikke ondt, men nogle kan opleve en nivende fornemmelse.

 

Dog kan man opleve lidt ekstra gener, hvis der ikke er så meget fedt, som maskinen kan tage fat i. 

Hver behandling tager ca. 60 min.

Der er ikke nogen bivirkninger. Du kan dog få mærker ved behandlingsområdet, som oftest går væk efter et par dage.

Vi anbefaler at der går mindst 6 måneder efter din fødsel, før at du starter dit fedtfrysningsforløb hos os. Har du fået kejsersnit, skal der gå 12 måneder.

 

Det skyldes, at kroppen har brug for tid til at hele og vokse sig stærk igen, da der sker mange forandringer i kroppen efter en fødsel. Grundet hormonpåvirkning i forbindelse med graviditet og fødsel, kan bindevævet opføre sig anderledes, og det skal du være opmærksom på kan påvirke resultaterne.

Hvis du er sund og rask, er der intet der forhindrer dig i at modtage behandlingen. Du kan ikke få behandlingen, hvis:

  • Du er gravid eller ammende
  • Du har hjerteproblemer
  • Du har for lav eller for høj BMI
  • Du har åbne ar eller infektioner i kroppen.
  • Du har diabetes
  • Du har implantater i det ønskede behandlingsområde
  • Du har patologiske ændringer som f.eks. tumor og kræft
  • Du har gennemgået fedtsugning inden for det seneste år
  • Du har kredsløbsproblemer
  • Du har epilepsi
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.