Supreme Trainer

Fra 1200 DKK

Supreme Trainer er for dig, der ønsker en hurtig og effektiv opstramning af kroppen. Hvis du mangler et ekstra boost til at få mere markerede mavemuskler eller strammede baller, er dette den helt rigtige behandling for dig.

Behandlingstid:

30 min

Helingsperiode:

Ingen

Resultater:

Fra 4-6 behandlinger

Holdbarhed:

Permanent

ER SUPREME TRAINER NOGET FOR DIG?

01

Du træner, men mangler muskeldefinition

02

Du vil gerne strammes op til en særlig begivenhed

03

Du har svært ved at opnå muskelkontakt

04

Du døjer med delte mavemuskler efter graviditet

Supreme Trainer virker ved at pulsgivende applikatorer genererer et elektromagnetisk felt, hvor impulser giver tusindvis af sammentrækninger i musklerne i det behandlede område på kort tid. Derved aktiveres mange flere muskelfibre, end muligt ved almindelig træning. 

Kliniske studier viser, at Supreme Trainer kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger.

Ved en normal træning med vægte bruges musklen maksimalt op til 40 %, hvor en behandling med Supreme Trainer kræver 100 % af muskelfibrene. Ved en behandling opnås ca. 20.000 muskelsammentrækninger, hvilket svarer til 20.000 squats, hvis det er ballerne, der behandles eller 20.000 sit-ups, hvis det er maven!

 Der er ingen hvile imellem de mange muskelsammentrækninger, som der ville være under en normal træning, og det påvirker cellerne, så musklerne i endnu højere grad bliver større og stærkere.

Klinisk dokumenteret

Kliniske studier viser, at Supreme Trainer kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger. Ved styrketræning bruges musklen maksimalt op til 40 %, hvor en behandling med Supreme Trainer kræver 100 % af muskelfibrene.

Specialiserede behandlere

Alle vores behandlere har gennemgået grundig oplæring i behandlingsmetoden samt teknologien bag. De har derfor den erfaring og viden, der skal til, for at kunne guide og vejlede dig, så du kan opnå de resultater, du ønsker.

Delte mavemuskler

Supreme Trainer er den perfekte løsning til at få samlet delte mavemuskler efter graviditet. Vi anbefaler, at der går ca. 4-6 måneder efter din fødsel, før du starter dit Supreme Trainer forløb hos os. 

Før & Efter

Reviews

Error: Unexpected error
Unexpected error

 out of 5

LIVA S.

✶✶✶✶✶

Supreme Trainer har været fantastisk til at løfte mine baller, som jeg ikke selv har opnået igennem de sidste 2 år med styrketræning. Kan varmt anbefales 🙂

SANDRA O.

✶✶✶✶✶

Gik 2 cm ned i talje efter 8 behandlinger!!! Jeg har anbefalet det til alle mine veninder og de har også været så glade for det.

TRINE

✶✶✶✶✶

Min nødløsning til delte mavemuskler – og det virkede bedre end jeg havde regnet med. Jeg husker det, til når jeg en dag er forbi baby nr 2 😉 Personalet var også virkelig søde!

CARLA

✶✶✶✶✶

Gør slet ikke ondt, men det en sjov følelse at få behandlingen de første minutter. Men jeg kunne se resultater allerede efter første behandling, hvor mine mavemuskler var helt hårde og tydelige. Jeg var meget positivt overrasket, og har også fået det på ballerne efterfølgende.

JOSEPHINE E.

✶✶✶✶✶

Jeg er afhængig af Supreme Trainer op til mine ferier – det er jo genialt! Jeg får det altid på mave og baller for at lige få det ekstra boost. Ekstra godt når man også træner ved siden af 

Kom med til Lines første behandling

Afspil video

Hos Smooth tror vi på at gøre skønhed tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, såsom afbetalingsplaner og brug af optjente point.

Konsultation

always cheaper

gratis

1000dkk

gratis

Områder

always cheaper

gratis

Arme (1 område)

1000dkk

1200 dkk

Mave (1 område)

1000dkk

1200 DKK

Numse (1 område)

1000dkk

1200 dkk

Baglår (1 område)

1000dkk

1200 dkk

Lår (1 område)

1000dkk

1200 dkk

Optjen SMOOTHie points

Optjen 10% af behandlingsværdien, hver gang du får en behandling hos SMOOTH. Dine optjente point kan benyttes frit på alle vores behandlinger.*

1 point = 1 krone

 

*Se retningslinjer for benyttelse af SMOOTHie points

SMOOTH delbetaling

Du kan få et forløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

Et skridt tættere på din drømmekrop

Sammen med vores behandlere kan du skræddersy dit helt eget forløb, som passer til dig og dine behov. Kombiner vores behandlinger på tværs af hinanden for at opnå det resultat, du ønsker, ved hjælp af vores effektive metoder.

OM BEHANDLINGEN

Hvordan foregår Supreme Trainer?

Målet med behandlingen er at styrke dine muskler.

Inden dit forløb skal du til konsultation med en af vores behandlere, for at sikre at dette er den rigtige behandling for dig. Her kan du blive vejet, målt og få taget et førbillede af området, så vi sammen kan følge din udvikling.

Ved behandlingen påføres en eller to applikatorer afhængigt af områdets størrelse.

Der er opsyn og kommunikation under hele behandlingen, da den for nogle kan føles lidt ubehagelig, men den må ikke være smertefuld. Oplever du det, skal du sige det til din behandler, der så vil skrue ned for energistyrken.

Behandlingen tager 30 minutter for et område, og i nogle tilfælde også for 2 områder. Vælger man mave og baller, skal man sætte 70 minutter af til det.

Man kan opleve at se resultater allerede efter første behandling, dog skal man forvente at se de endelige resultater efter 4-6 behandlinger.

Resultaterne fra Supreme Trainer skal vedligeholdes med en sund og aktiv livsstil.

BOOK DIN TID HER

Har du spørgsmål? Vi har svarene! Læs vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Vi anbefaler et forløb på 2 behandlinger per uge i 2 til 3 uger. Det er individuelt fra person til person, hvor hurtigt man kan se resultaterne. For at vedligeholde resultaterne, er det vigtigt at opretholde en sund og varieret kost samt aktiv livsstil.

Nej. Supreme Trainer er en smertefri behandling. Det kan være individuelt, hvordan det føles. Du ville kunne mærke følelsen af, at musklerne spænder i det behandlede område, da maskinen går ind og skaber sammentrækninger i musklerne.

Selve behandlingen med Supreme Trainer tager 30 minutter, dog sætter vi 40 minutter af så du kan sættes i gang i god tid.

Behandlingen er 100% uden risiko. Efter behandlingen kan der opstå ømhed i musklerne på det behandlede område. Dette er meget normalt og vil forsvinde i løbet af 1-2 dage.

Supreme Trainer er den perfekte løsning til at få samlet delte mavemuskler, som mange kvinder døjer med efter deres graviditet. Vi anbefaler at der går ca. 4-6 måneder efter din fødsel, før du starter dit Supreme Trainer forløb hos os. Har du fået kejsersnit, skal du vente 12 måneder. Dette skyldes, at kroppen har brug for tid til at hele og vokse sig stærk igen, da der sker mange forandringer i kroppen efter en fødsel.

Hvis du er sund og rask, er der intet der forhindrer dig i at modtage behandlingen. Du kan ikke få behandlingen, hvis:

  • Du er gravid
  • Du har hjerteproblemer
  • Du har for lav eller for høj BMI
  • Du har åbne ar eller infektioner i kroppen.
  • Du har diabetes
  • Du har implantater i det ønskede behandlingsområde
  • Du har patologiske ændringer som f.eks. tumor og kræft
  • Du har gennemgået fedtsugning inden for det seneste år
  • Du har kredsløbsproblemer
  • Du har epilepsi
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.