VORES HISTORIE

Udforsk historien om SMOOTH: Grundlagt i 2020 af Selima, en almindelig kvinde med helt almindelige problemer...

Det hele startede med kampen mod uønsket hårvækst

Selima startede SMOOTH i et lille værelse på Østerbro, som nu er en landsdækkende kæde med 7 klinikker i hele landet.  SMOOTHs formål har altid været at gøre livet nemmere og lidt lækrere for kvinder.

Et af vores grundprincipper er, at skønhedsbehandlinger af høj kvalitet skal være for alle. Nogle steder bliver skønhedsbehandlinger ekskluderende grundet tårnhøje priser, og det vil vi ikke bidrage til.

 

Derfor går vi above and beyond for at sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse og behandling til demokratiske priser.

Vi er her for at innovere, udvikle og skubbe grænserne for beauty-verdenen, samtidigt med at give dig trygge rammer og førende eksperter til priser, alle kan være med på.

 

Vi glæder os til at tage i mod dig i vores studios

Lær mere om Selimas rejse

SMOOTH startede som en lille klinik på Østerbro og er nu et koncept, der går meget længere end permanent hårfjerning. SMOOTH er førende indenfor kosmetiske behandlinger og anvender altid de mest innovative teknikker og maskiner.

Afspil video

I dag er SMOOTH mere end permanent hårfjerning. Vi er et community og livsstilsbrand.

Når du træder ind i vores klinikker, får du en 360º service med både Skin, Shapes og Aesthetics. SMOOTH er for kvinder, af kvinder. Vores mål er at give vores kunder den bedst mulige følelse – både i egen krop og i vores klinikker.

Vi tilbyder nøje udvalgte ydelser, som kan hjælpe vores SMOOTHies med forskellige ønsker og behov. Med de skarpeste behandlere og specialister i front – as usual.

Det skal ikke være svært at opnå gode resultater. Og det skal heller ikke være dyrt. Det skal være professionelt, men også personligt. Og så skal det være trygt og sjovt. Dét er the SMOOTH way.

Tag et kig ind i SMOOTH universet

Læs mere

Interesseret i at arbejde hos os?

Vi er altid på udkig efter dig, der deler vores passion for beauty og empowerment. Kan du se dig selv i et miljø, hvor vi booster hinandens selvtillid og støtter dem omkring os? Så udforsk karrieremulighederne hos os lige her.

sticker-sparkle
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.