NanoNeedling

Fra 1200 DKK

NanoNeedling er til dig, der ønsker en mere ensartet hud med en fornyet glød, men ikke er vild med at blive stukket. NanoNeedling stimulerer hudens kollagen- og elastinproduktion og genopbygger dit bindevæv – hvilket bidrager til en jævn hudstruktur.

Behandlingstid:

30 min

Helingsperiode:

24 timer

Resultater:

Efter 2-4 behandlinger

Holdbarhed:

6-12 måneder

ER EN NANONEEDLING BEHANDLING NOGET FOR DIG?

01

Du vil booste din kollagenproduktion

02

Du ønsker en ensartet hud

03

Du vil gerne forny din glød

04

Du vil minimere fine linjer og rynker

Med NanoNeedling stimuleres din kollagenproduktion uden syntetiske ingredienser, og det er derfor en helt naturlig måde at booste din huds naturlige helingsproces på.

Savner du glød eller en mere ensartet hud? Er du ked af fine linjer, akne-ar eller pigmentforandringer? Så er NanoNeedling en oplagt og skånsom behandling. Behandlingen kan benyttes som alternativ eller i kombination med PRF. Med NanoNeedling booster du nemlig hudens spændstighed og opnår en mere jævn hudstruktur.

Dette skyldes, at behandlingen udføres med mange bittesmå nåle mellem 0.25 mm og 2.5 mm. Der er altså tale om det, der kaldes microneedling. Med de mange små stik aktiveres hudens helingsproces. Det betyder, at din produktion af kollagen og elastin stimuleres, og dit bindevæv genopbygges, hvilket alt sammen bidrager til en jævn og ensartet hud. 

Er du i tvivl? Bare rolig, til din konsultation vil vores læge vejlede dig, og i vil sammen finde den bedste behandling til dine behov.

100% naturlig behandling

Det oplagte valg til dig, som ønsker en 100% naturlig løsning til at vedligeholde eller forbedre hudens tekstur og elasticitet.

Innovativ teknologi

Vi anvender kun produkter, som lever op til vores høje krav til sikkerhed og naturlige resultater.  pHformulas ProtonPen skaber fantastiske resultater med nanoneedling og protonfrigivelse i huden.

Gratis & uforpligtende konsultation

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed skal du inden behandling med NanoNeedling ind til en konsultation. Her kan du og din behandler sammen lægge den helt rigtige plan for dig og dine ønsker.

Reviews

4.7

 ud af 5

Emilie P.

✶✶✶✶✶

Det er altid en godt oplevelse at komme i klinik smooth. Fagligt dygtigt og skønt personale, som altid har tid til råd og vejledning.

Milla

✶✶✶✶✶

Flot klinik med super venligt personale.

Rigtig gode smertefrie behandlinger. Kan varmt anbefale SMOOTH!

Freja F.

✶✶✶✶✶

Skønt personale, som tager hensyn og spørger ind, samt gode resultater – what’s not to like. Kan klart anbefales✨

Julie G.

✶✶✶✶✶

Jeg er rigtig glad for mine behandlinger inde hos Smooth. Imødekommende og venligt personale 😊

Katrine F.

✶✶✶✶✶

Det er dejligt nemt og en god oplevelse. Jeg synes allerede her efter første gang at det har virket super effektivt.

Bliv klogere på NanoNeedling med vores produktspecialist, Mia

Afspil video

Hos Smooth tror vi på at gøre skønhed tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, såsom afbetalingsplaner og brug af optjente SMOOTHie point.

Konsultation

always cheaper

gratis

1000dkk

gratis

Behandlinger

always cheaper

gratis

1 behandling m. serum

1000dkk

1200 dkk

1 behandling m. ZO

1000dkk

1600 dkk

3 behandlinger m. serum

1000dkk

3000 dkk

3 behandlinger m. ZO

1000dkk

4300 dkk

Signaturbehandlinger

always cheaper

gratis

3225 dkk

2500 dkk

4200 dkk

3200 dkk

Optjen SMOOTHie points

Optjen 10% af behandlingsværdien, hver gang du får en behandling hos SMOOTH. Du kan anvende dine optjente point frit på alle vores behandlinger.*

1 point = 1 krone

 

*Se retningslinjer for benyttelse af SMOOTHie points

SMOOTH delbetaling

Du kan få dine forløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

40% billigere end de store kæder

Hos SMOOTH går vi op i at gøre kvalitetsbehandlinger tilgængelig for alle. Du kan derfor forvente, at vi er op til 40% billigere end de andre store klinikkæder.

OM BEHANDLINGEN

Hvordan foregår en NanoNeedling behandling?

Inden din behandling skal du have haft en konsultation minimum 48 timer inden. Til konsultationen vil vores sygeplejersker rådgive dig frem til den bedste løsning for dig.

Hos SMOOTH har vi en holistisk tilgang til kosmetiske behandlinger. Det betyder, at vores behandlere tager udgangspunkt i dine naturlige ansigtstræk og dit ansigt som helhed. De vil, på baggrund af deres ekspertise og erfaring,  vejlede dig til den bedste fremgangsmåde for at opnå dine ønskede resultater.

Behandling med NanoNeedling tager cirka 30 minutter. Du kan få lokalbedøvende creme på, hvis ønsket. 

For det optimale resultat anbefales ofte 2-4 behandlinger med 4 ugers intervaller. Dog er dette individuelt, og dit personlige forløb skræddersys til din konsultation.

Der er ikke begrænsning for hvor mange behandlinger du må få, dog skal der gå 4 uger mellem hver behandling.

book din tid her

Har du spørgsmål? Vi har svarene! Læs vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Det er meget forskelligt fra person til person. Dog kan man få bedøvelsescreme påført. Så skal du huske at møde op 5-10 min. inden din behandlingstid.

Resultatet varer 6-12 måneder. 

Nej, tværtimod. Da behandlingen blot igangsætter din naturlige helingsproces, er der ingen komplikationer.

Det er op til dig. Du ser resultater efter en enkelt behandling. For det optimale resultat anbefaler vi dog minimum 2 behandlinger fordelt på 2-3 måneder (4 ugers mellemrum mellem hver behandling).

Nej.

Ca. 24 timer.

Ja, der er nogle restriktioner, du skal være opmærksom på. For at beskytte og forbedre din huds helingsproces fraråder vi, at du:

  • bruger makeup de første 24 timer
  • anvender produkter med aktive ingredienser såsom AHA eller retinol de første 72 timer
  • befinder dig i direkte sol i 72 timer efter behandlingen
  • dyrker motion eller anden hård fysisk aktivitet i 72 timer 
  • bader i havet eller svømmebassin i de første 72 timer
  • får andre skønhedsbehandlinger i ansigtet i måneden efter din behandling

 

Vi anbefaler derudover, at du bruger solcreme med høj solfaktor, gerne faktor 50.

Efter behandlingen kan du opleve rødme og en “solbrændt” fornemmelse. Derfor vil vi anbefale 12-24 timers hvile, så eventuelt opstået rødme kan nå at aftage.

Det er vigtigt at komme til en gratis konsultation, så du sammen med vores læge eller sygeplejerske får planlagt det rigtige og mest hensigtsmæssige behandlingsforløb til netop dig.

 

Efter konsultationen skal du have minimum 48 timers betænkningstid før din behandling.

Det er lovpligtigt at dokumentere dit forløb med billeder. Vi følger GDPR-reglerne, så dine billeder er ikke tilgængelige for andre. Billeder benyttet på vores website og/eller vores sociale medier er udelukkende indsamlet med gensidigt samtykke.

;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.