aesthetics

Signaturbehandlinger

Vi har udviklet nogle helt unikke signaturbehandlinger til jer, der er sammensat med henblik på at omfavne forskellige behov bedst muligt. Hver signaturbehandling har et fokusområde og kombinerer vores forskellige kosmetiske behandlinger for at give dig det optimale resultat.

SMOOTH & Balanced

Denne signaturbehandling er for dig, der ønsker et balanceret look med minimering af rynker og fine linjer. Med SMOOTH & Balanced får du: 

  • Botox, 3 områder
  • 4 ml filler, fordelt ved kinder, kindben og hage
  • 0,5 ml skinbooster i læberne

SMOOTH & Balanced er altså udviklet med henblik på at korrigere asymmetri, give dig let fylde, øget glød og en glattere hud uden rynker og fine linjer.

Førpris: 12.300 DKK

Din pris: 7.500 DKK

Book tid her

SMOOTH & Ageless

Denne signaturbehandling er for dig, der ønsker en mere markant minimering af rynker og fine linjer samt fornyet fylde. Med SMOOTH & Ageless får du: 

  • Botox, 3 områder
  • 6 ml filler, fordelt ved kinder, kindben, hage og marionet

SMOOTH & Ageless er altså udviklet med henblik på at være en mere målrettet anti-age behandling. Rynker og fine linjer minimeres og ansigtet får et let løft. 

Førpris: 13.800 DKK

Pris: 9.200 DKK

Book tid her

SMOOTH Lucious Lips

Denne signaturbehandling er for dig, der ønsker et fugtboost og let, naturlig fylde i læberne. Med SMOOTH Lucious Lips får du: 

  • 0,5 ml skinbooster i læberne

SMOOTH Lucious Lips er udviklet til kvinder i alle aldre, der gerne vil have lidt mere plump læber. Det er en meget mild behandling med fokus på fugt.

Førpris: 1200 DKK

Pris: 1.000 DKK

Book tid her

SMOOTH GlowUp

Denne signaturbehandling er perfekt, hvis du ønsker fornyet glød og en pænere hudstruktur. Med SMOOTH GlowUp får du: 

  • NanoNeedling m. ZO væske
  • “ZO Kit Daily Skincare” fra ZO Skin Health

SMOOTH GlowUp er udviklet til kunder, der ønsker at forbedre hudens struktur og booste den naturlige kollagenproduktion. Perfekt til dig, der ønsker mere vitalitet og ensartethed i huden.

Førpris: 3.225 DKK

Pris: 2.500 DKK

Book tid her

SMOOTH GlowUp Premium

Denne signaturbehandling er ideel til dig, der ønsker at kombinere fornyet glød med en ekstra indsats for at minimere rynker og fine linjer. Med SMOOTH GlowUp Premium får du:

  • NanoNeedling m. PRF plasma
  • Botox, 3 områder

SMOOTH GlowUp Premium er udviklet med henblik på at give dig en flot, ensartet hud med masser af glød og langvarige resultater. Hudens struktur forbedres markant og rynker og fine linjer minimeres. 

Førpris: 4.200 DKK

Pris: 3.200 DKK

Book tid her

Før & Efter

;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.