FREDERIKSBERG

Frederiksberg

Kontakt

SMOOTH Frederiksberg
Rathsacksvej 1 st, 1862 Frederiksberg C
E:mail: Frederiksberg@smooth.dk

Kundeservice

+45 28 11 73 73 
E:mail: Kontakt@smooth.dk 
Mandag – Fredag 8:00 – 16:00

Vi tilbyder

Permanent hårfjerning i København

Vi har to klinikker i København – på Østerbro og Frederiksberg. Vores klinik på Frederiksberg tilbyder både laserbehandling af hår, EMSculpting, og som noget helt nyt tilbyder vi også snart sklerosering. Du kan vælge mellem enkelte områder eller nogle af vores populære pakker med rabat. Vi laver permanent hårfjerning af næsten alle områder på kroppen. Klinikken ligger centralt på Frederiksberg, tæt på Frederiksberg Centret og metro. Der er desuden god mulighed for parkering, og der er altid 2 timers gratis offentlig parkering på Frederiksberg.

God energi

Få hårfjerning på Frederiksberg i vores lækre klinik, hvor du bliver mødt af en æstetisk og hyggelig atmosfære. Vores Frederiksberg Team er kendt for altid at have en høj energi. Her flyder snakken let, og du vil altid føle dig i trygge hænder hos vores dygtige og fagligt stærke medarbejdere, som gør meget ud af at give dig de aller bedste resultater. Teamet består af Tamara, Sisse, Sol-Ana, Saya og Cecilie, som alle er detaljeorienterede og imødekommende. De er altid klar på at svare på alle dine spørgsmål om hårfjerning og laser eller tage en snak om alt mellem himmel og jord. Du kan læse mere om vores behandlere og lære dem bedre at kende her.

Kun til dig

Afbetaling, studierabat og lækre produkter!

Vores klinik på Frederiksberg tilbyder også permanent hårfjerning på afbetaling. Hos SMOOTH kan du få permanent hårfjerning til 499 kr. om måneden – helt uden renter og gebyrer. Desuden tilbyder vi også laserbehandling med studierabat i klinikken alle dage mellem kl. 10-14. Foruden permanent hårfjerning, EMSculpting og sklerosering, har du også mulighed for at købe lækre produkter i klinikken inden for hudpleje og velvære. Der er altså lagt op til den ultimative følelse af velvære i fine, hyggelige omgivelser og med dygtige og imødekommende behandlere.