Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg

Smooth Studio Frederiksberg

Velkommen til Smooth Frederiksberg, som ligger i hjertet af byen. Her har vi skabt et perfekt tilflugtssted dedikeret til dine skønhedsbehov.

Vi har tre klinikker i København – på Østerbro og Frederiksberg. Vores klinik på Frederiksberg tilbyder både laserbehandling af hår, samt flere andre behandlinger.

Du kan vælge mellem enkelte områder eller nogle af vores populære pakker med rabat. Vi laver permanent hårfjerning af næsten alle områder på kroppen.

 

På denne klinik tilbyder vi følgende behandlinger:

  • Permanent hårfjerning
  • Aesthetics, kosmetiske behandlinger
 

Klinikken ligger centralt på Frederiksberg, tæt på Frederiksberg Centret og metro. Der er desuden god mulighed for parkering, og der er altid 2 timers gratis offentlig parkering på Frederiksberg.

Få laser hårfjerning på Frederiksberg i vores lækre klinik, hvor du bliver mødt af en æstetisk og hyggelig atmosfære.

Vores Frederiksberg Team er kendt for altid at have en høj energi. Her flyder snakken let, og du vil altid føle dig i trygge hænder hos vores dygtige og fagligt stærke medarbejdere, som gør meget ud af at give dig de aller bedste resultater.

Take a peek into the studio

Her finder du os

Meet the team

Silke

smooth sygeplejerske

Tamara

Regional manager

sabine

Smooth operator

Sif

Smooth operator

Lea

Smooth sygeplejerske

læs mere

Interesseret i at arbejde hos os?

SMOOTH er i rivende udvikling og vi leder altid efter nye talenter til vores team! Vil du være med til at give kvinder selvtilliden tilbage? Læs mere om, hvordan vi arbejder og se ledige stillinger nedenunder.

sticker-sparkle
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.