SUPREME TRAINER

Supreme Trainer

En hurtig og effektiv opstramning af kroppen. Eller markering af f.eks. maven eller ballerne. Det lyder ikke dårligt, vel? Og det er faktisk lige præcis, hvad du får med Supreme Trainer-behandlingen, der er en ny og innovativ teknologi, der er specialiseret i fedtforbrænding og øget muskelvækst.

✓ Permanente resultater
✓ Evidensbaseret teknologi
✓ Smertefri & 100% sikkert
✓ Klinisk dokumenteret
✓ Ingen risiko
✓ Fikser delte mavemuskler
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før

Mave

Christina træner meget til dagligt, men har lige manglet det sidste skub til en mere tonet mave. Med Supreme Trainer-behandlingen har hun opnået sit drømmeresultat på kun 4 behandlinger.

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Baller

Tara har fået et naturligt løft af numsen med Supreme Trainer-behandlingen hos SMOOTH. En enkelt behandling svarer til 20.000 squats, hvilket gør det muligt at opnå vilde resultater på 4-6 behandlinger.

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Mave

Elisabeth har som mange andre kvinder trænet meget, men haft svært med at komme af med det lille ekstra lag fedt nederst på maven. Supreme Trainer-maskinen opbygger ikke kun muskler, men forbrænder også fedt i processen.

SMOOTH DELBETALING

Betal 499 ,- pr. måned uanset pris - helt gratis, uden renter og gebyrer!

Er du klar til at blive hårfri, men synes måske det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller gerne lige vil have det ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? Bare rolig, vi har løsningen til dig! Du kan nu få et laserforløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

Behandlingen

Supreme Trainer-behandlingen virker ved, at pulsgivende applikatorer genererer et elektromagnetisk felt, hvor impulser giver tusindvis af sammentrækninger i musklerne i det behandlede område på kort tid. Derved aktiveres mange flere muskelfibre, end det er muligt ved en normal træning. Udover at få en mere tonet og stærk krop, giver behandlingen også et vægttab, da aktiviteten i muskelfibrene øger fedtforbrændingen omkring de behandlede områder.

Kliniske studier viser, at behandlinger med Supreme Trainer kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger. Ved en normal træning med vægte bruges musklen maksimalt op til 40 %, hvor en behandling med Supreme Trainer kræver 100 % af muskelfibrene. For at få energi til de mange muskelsammentrækninger nedbrydes de omkringliggende fedtceller ved hjælp af lipolyse. Kroppen vil efterfølgende skille sig helt naturligt af med de døde fedtceller.

Ved en behandling opnås ca. 20.000 muskelsammentrækninger, hvilket svarer til 20.000 squats, hvis det er ballerne, der behandles eller 20.000 sit-ups, hvis det er maven! Der er ingen hvile imellem de mange muskelsammentrækninger, som der ville være under en normal træning, og det påvirker cellerne, så musklerne i endnu højere grad bliver større og stærkere.

Den perfekte løsning til dig med en travl hverdag, som ikke vil gå på kompromis med din krop!

INFO

  • Behandlingen varer 30 minutter

  • Supreme Trainer er smertefrit, men kan føles lidt ubehageligt for nogle

  • Supreme Trainer kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger

  • Reduceret talje 3,5 cm

  • De bedste resultater opnås ved 4-6 behandlinger inden for 2-3 uger

BEHANDLINGSOMRÅDER

Inden din første behandling skal du måles og vejes samt have taget et billede af området, så vi kan følge udviklingen undervejs samt se den store forskel efter forløbet.

Ved behandlingen påføres en eller to applikatorer afhængigt af områdets størrelse.

Der er opsyn og kommunikation under hele behandlingen, da den for nogle kan føles lidt ubehagelig, men den må ikke være smertefuld. Oplever du det, skal du sige det til din behandler, der så vil skrue ned for energistyrken. 

Har du en god grundform, vil du allerede se forbedringer efter en enkelt Supreme Trainer-behandling.

Efter de anbefalede fire behandlinger kan du se og mærke en øget muskelmasse samt en reduktion af fedt i det behandlede område.

Det endelige resultat af behandlingen vil først vise sig efter et par måneder, da musklerne skal bruge tid til at vokse samt nedbryde fedtcellerne.

Splittede mavemuskler opstår helt naturligt i forbindelse med graviditet. Men det kan være så frustrerende, når man først har født og efterfølgende ikke kan kende sin krop eller føler sig tilpas i den.

Vi har mange kunder, der er så kede af netop dette, og som ikke kan komme problemet til livs, uanset hvordan de træner og spiser efterfølgende. Som den eneste ikke-kirurgiske behandling er Supreme Trainer effektivt til at behandle splittede mavemuskler, og vi er så glade for, at vi endelig kan hjælpe, da vi ved, hvor sårbart det kan føles.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved behandlingen, og at den ikke foretages for tidligt efter fødslen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan tilrettelægge det bedste forløb for dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå din drømmekrop! 

FAQ - Supreme Trainer

Supreme Trainer-behandlingen er en non-invasiv teknologi, der bruger højintensiv, fokuseret elektromagnetisk energi til at tone og forme musklerne. Det kan hjælpe med at øge muskelmassen og reducere fedt i specifikke områder som mave, ryg, balder og arme.

Behandlingen kan føles som en moderat træning og kan give en brændende fornemmelse i musklerne. Men det er generelt ikke smertefuldt og mange patienter finder det behageligt.

Det kan variere fra person til person, men normalt anbefales 2-4 behandlinger om ugen i 4 uger for at opnå de bedste resultater.

Bivirkninger er meget sjældne og kan omfatte mild ømhed eller træthed i musklerne. Der er ingen restriktioner efter behandlingen, og man kan vende tilbage til normale aktiviteter straks efter behandlingen. Men det er altid anbefalet at rådføre med din behandler for at få en individuel vurdering.

Hold dig opdateret på SMOOTH News
og få rabat!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på din første behandling hos os. Bliv en del af SMOOTHs univers, hvor du bliver opdateret med nyheder, tips og tricks til en glattere hud, gode kampagner på laser, lækre events og meget mere.