SMOOTH KUNDEREJSER

Her kan du få et indblik i tidligere kunders oplevelse og resultater med permanent hårfjerning.

Skal du være den næste LaserBabe, og nyde følelsen af at være Smooth året rundt og samtidig vinke farvel til røde knopper, indgroede hår og massere spildt tid brugt på barbering?

PERMANENT HÅRFJERNING

Simone

Laser fungerer på mørk hud!

Simone har altid troet, at permanent hårfjerning ikke kunne lade sig gøre, fordi IPL-lasere kun fungerer på lys hud. Efter hun fandt SMOOTH, blev hun hårfri på kun 6 behandlinger!

Daiana

Intet held med IPL, og så fandt hun SMOOTH!

Daiana havde fået 12 behandlinger hos en anden klinik, uden resultater. Efter blot 2 behandlinger hos SMOOTH er hun næsten hårfri i armhulerne.

Anne

Ingen indgroede hår og knopper på 3 behandlinger!

Anne har altid døjet med indgroede hår og knopper, men har nu opnået helt glat hud efter kun 8 behandlinger hos SMOOTH.

Malou

Smertefrie behandlinger og i trygge hænder!

Malou er efter kun 7 behandlinger hos SMOOTH næsten hårfri og har følt sig i trygge hænder hele vejen. Endda helt smertefrit!

Laura

En nemmere hverdag, og en investering i sig selv!

Laura har vinket farvel til skraberen for altid. Med permanent hårfjerning hos SMOOTH, slipper hun for at bruge mange dyrebare timer på barbering.

Sandra

Mørke armhuler er en fortidshistorie!

Sandra har efter 1 behandling hos SMOOTH allerede oplevet vilde resultater, hvor hendes armhuler synes betydeligt lysere. Skal du også vinke farvel til mørke armhuler?

SUPREME TRAINER

2627

Christina

Behandling af mave

Christina træner meget til dagligt, men har lige manglet det sidste skub til en mere tonet mave. Med Supreme Trainer har hun opnået sit drømmeresultat på kun 4 behandlinger.

2829

Tara

Behandling af numse

Tara har fået et naturligt løft af numsen med Supreme Trainer hos SMOOTH. En enkelt behandling svarer til 20.000 squats, hvilket gør det muligt at opnå vilde resultater på 4-6 behandlinger.

2524

Elisabeth

Behandling af mave

Elisabeth har som mange andre kvinder trænet meget, men haft svært med at komme af med det lille ekstra lag fedt nederst på maven. Supreme Trainer opbygger ikke kun muskler, men forbrænder også fedt i processen.

Vi arbejder med den nyeste teknologi på markedet, hvor vores 3-bølgede laser gør det muligt at behandle ALLE hud- og hårfarver. Vores behandling er hurtigere og mere effektiv end IPL og SHR, hvor de fleste hos os er hårfri på kun 6 behandlinger!