OM TEKNOLOGIEN

HVOR HAR DU VÆRET HELE MIT LIV?

Hos SMOOTH stræber vi efter at gøre alle kvinder og mænd fri for uønskede hår samt hudirritationer – her er laser den mest effektive metode. Hos SMOOTH er vi specialister i at udføre permanent hårfjerning med laser, og der er nærmest ikke et sted på kroppen, som vi ikke kan behandle. 

Hvordan fungerer det?

Laser fungerer ved, at en lysstråle går ned i hårsækken og ødelægger roden af håret for at reducere yderligere vækst. Lyset bliver tiltrukket af pigmenten i håret, hvorfor der også bruges forskellige styrker på forskellige hårfarver.

SLIP FOR

✓ RØDE KNOPPER

✓ INDGROET HÅR

✓ MØRKE ARMHULER

✓JORDBÆRBEN

✓ IRRITATIONER

Hvilke problemer løser vi?

Udover at laser er den mest effektive metode til permanent hårfjerning, er det også den eneste beviste løsning på indgroede hår og knopper fra barbering. På den måde er det den eneste hårfjerningsbehandling, hvor du kan opnå en helt jævn, blød og glat hud – ikke kun i nogle uger ad gangen, men permanent. Når hårene forsvinder, så gør irritationer, knopper og indgroede hår nemlig også. Permanent hårfjerning betyder, at man ikke behøver at tænke på disse gener igen. Med SMOOTH kan du derfor blive hair free and care free. 

Hvem kan vi behandle?

Vi arbejder med Supreme laser, som er en Diode, Yag og Alexandrite laser, alt i en maskine. Vores laserteknologi arbejder i tre forskellige bølgelængder mellem 755 og 1064 nm. 755 nm benyttes til lyst hår og lys hud, da de lyse hår oftere ligger tættere på hudens overflade. 808 nm benyttes til mørke hår og lys hud, da de mørkere hår ligger længere fra hudens overflade. 1064 benyttes til sorte hår og mørk hud, da de sorte hår ligger længst fra hudens overflade. Derfor kan vores maskiner behandle alle hud- og hårfarver.

Ingen bivirkninger

Vores maskiner har et medicinsk og maskinelt CE-mærke, så sikkerheden er i top. Der er ingen bivirkninger ved laser, og det er derfor risikofrit at få permanent hårfjerning med laser. Behandlingen er 100% sikker og smertefri. Laseren vil føles forskelligt alt efter ens individuelle smertetærskel samt hårenes tæthed og tykkelse. Det skal dog ikke være smertefuldt, og der kan skrues op og ned for laseren alt efter behov.

BOOK TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE KONSULTATION

Book din tid allerede i dag og kom i gang med din SMOOTH rejse hos os.