MEET THE SMOOTH TEAM

HVORFOR SMOOTH?

MERE END BARE PERMANENT HÅRFJERNING

Vil du også nyde følelsen af at være SMOOTH året rundt og samtidig vinke farvel til røde knopper, indgroede hår og massere spildt tid brugt på barbering? Hos SMOOTH opnår du glat hud og slipper af med uønsket hår smertefrit og 30% billigere end hos andre klinikker for permanent hårfjerning. 

JA (2)

VORES VÆRDIER

Hos SMOOTH gør vi meget ud af at være ærlige og troværdige samt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum. Permanent hårfjerning skal være en god oplevelse – Derfor er alle vores behandlere certificerede ved en læge, og alle klinikkerne er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed – Og så tilbyder vi nogle af Danmarks skarpeste priser!

9

SAMMEN-
HOLD

SAMMENHOLD

Vores mission er at gøre dig hårfri og give dig øget selvtillid. Dette gælder ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor vil du aldrig se vores Smooth Operators i uniformer eller kitler som ved andre klinikker. Vores medarbejdere skal være 100% sig selv, så de kan stråle og give dig den bedste oplevelse i klinikken.

web (3)

DIVER-SITET

DIVERSITET

Vi behandler alle hud- og hårfarver. SMOOTH er derfor for ALLE. Mange kvinder tror ikke, at laseren virker på dem, fordi de har lyse hår. Det er netop her, Supreme laseren adskiller sig fra andre maskiner til permanent hårfjerning på markedet. F.eks. kan IPL kun tage mørke hår på lys hud, hvor vores laser kan behandle alle hud- og hårfarver!

WE'RE EXPANDING
BECAUSE OF YOU

SMOOTH er en virksomhed i vækst og har lige nu klinikker på Østerbro og Frederiksberg samt i Kongens Lyngby, Odense, Århus og nu Aalborg. Vores virksomhed er bygget og skabt på Instagram, og vi har en aktiv tilstedeværelse på mange sociale og digitale medier, hvor vi sammen med vores LaserBabes skaber vores SMOOTH community.

MØD VORES SMOOTH OPERATORS

Savannah er en af vores ældste SMOOTH Operators, og har været med os næsten lige siden start! Savannah har derfor været igennem flere af SMOOTHs vækstfaser, og har derfor behandlingerne rigtig godt under huden. Hun brænder for at give dig den mest behagelige behandling og det kan du virkelig mærke, når hun skaber zen stemning inde i behandlingsrummet. Selvom at hun elsker at behandle, er hun nu også Manager på Østerbro klinikken.

Savannah kan du altid tale med om sport, træning og hvad den nyeste pop-stjerne har lavet, hun ved al det gode gossip!

Savannah Manager - Østerbro

Louise er vores Manager i Kgs. Lyngby og står klar til at behandle dig, mens I kan snakke om de nyeste beautytrends - og du vil sikkert spørge hende, hvordan hun har lavet sit hår eller make-up!

Louise startede som SMOOTH Operator for ikke så længe siden, men har hurtigt arbejdet sig op med sin stærke sans for detaljer og kærlighed for perfekte resultater. Hun misser nemlig ikke et område, og bestræber sig på altid at levere et højt kvalitetsniveau, når man behandles af hende.
Kom ind til en hyggelig beautytalk mens du bliver hårfri hos Louise!

Louise Manager - Lyngby

Tamara is our english speaking beauty fanatic and beauty queen. She’s obsessed with all things hair, skin and nails – and you’ll never catch her with a bad set of nails. She’s very passionate about giving each and every client an amazing experience with great results. She goes above and beyond to understand her clients and their needs to ensure that everything is always Smooth – pun intended.

Tamara is a superstar who lights up the room with her fun personality, so if you want to have a blast while getting smooth, go see Tamara.

Tamara Manager - Frederiksberg

Emilie er vores SMOOTH Nurse & sweet-heart! Du finder primært på Østerbro & nogle gange også i Kongens Lyngby klinikken. Emilie tager sig både af konsultationer, laserbehandlinger men også sklerosering! Hun har nemlig været med til en af vores første skleroseringskurser, og har skabt fantastiske resultater for vores SMOOTH Babes lige siden! Emilie gør sig altid umag på at give dig en rolig, behagelig og tryg behandling. Spørg hende altid heller to gange for meget end for lidt, og mærk hvordan hendes indre sygeplejerske disciplin træder frem. Der er nemlig ikke noget, Emilie ikke står klar til at hjælpe dig med!

Emilie Nurse - Kongens Lyngby

BEDSTE OG SIKRESTE HÅRFJERNING

Vil du også nyde følelsen af at være Smooth året rundt og samtidig vinke farvel til røde knopper, indgroede hår og massere spildt tid brugt på barbering? Hos SMOOTH opnår du glat hud og slipper af med uønsket hår smertefrit og 30% billigere end hos andre klinikker for permanent hårfjerning. Desuden tilbyder vi nu Danmarks bedste delbetalingsløsning, hvor du kan få permanenthårfjerning for kun 499,- om måneden.

Kunne du tænke dig at blive en del af smooth teamet?

Hos SMOOTH har vi en you do you-attitude. Alle kroppe er smukke, men der er absolut ingen skam i at ændre eller forbedre ting, hvis det er det, man har lyst til. Det er helt almindeligt at have uønsket hår på kroppen, f.eks. i ansigtet eller på ballerne. Hos SMOOTH er vores mission at gøre dig hårfri og give dig øget selvtillid, så du aldrig mere skal holde dig tilbage, men kan gå ud og stråle i verden som den bedste udgave af dig selv. Dette gælder ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor vil du aldrig se vores Smooth Operators i uniformer eller kitler som ved andre klinikker. Vores medarbejdere skal være 100% sig selv, så de kan stråle og give dig den bedste oplevelse i klinikken.