MEET THE SMOOTH TEAM

HVORFOR SMOOTH?

MERE END BARE PERMANENT HÅRFJERNING

Vil du også nyde følelsen af at være Smooth året rundt og samtidig vinke farvel til røde knopper, indgroede hår og massere spildt tid brugt på barbering? Hos SMOOTH opnår du glat hud og slipper af med uønsket hår smertefrit og 30% billigere end hos andre klinikker for permanent hårfjerning. Desuden kan du spare op til 50% med vores pakkeløsninger.

JA (2)

VORES VÆRDIER

Hos SMOOTH gør vi meget ud af at være ærlige og troværdige samt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum. Permanent hårfjerning skal være en god oplevelse – Derfor er alle vores behandlere certificerede ved en læge, og alle klinikkerne er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed – Og så tilbyder vi nogle af Danmarks skarpeste priser!

9

SAMMEN-
HOLD

SAMMENHOLD

Vores mission er at gøre dig hårfri og give dig øget selvtillid. Dette gælder ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor vil du aldrig se vores Smooth Operators i uniformer eller kitler som ved andre klinikker. Vores medarbejdere skal være 100% sig selv, så de kan stråle og give dig den bedste oplevelse i klinikken.

web (3)

DIVER-SITET

DIVERSITET

Vi behandler alle hud- og hårfarver. SMOOTH er derfor for ALLE. Mange kvinder tror ikke, at laseren virker på dem, fordi de har lyse hår. Det er netop her, Supreme laseren adskiller sig fra andre maskiner til permanent hårfjerning på markedet. F.eks. kan IPL kun tage mørke hår på lys hud, hvor vores laser kan behandle alle hud- og hårfarver!

WE'RE EXPANDING
BECAUSE OF YOU

SMOOTH er en virksomhed i vækst og har lige nu klinikker på Østerbro og Frederiksberg samt i Kongens Lyngby og i Århus. Vores virksomhed er bygget og skabt på Instagram, og vi har en aktiv tilstedeværelse på mange sociale og digitale medier, hvor vi sammen med vores LaserBabes skaber vores SMOOTH community.

MØD VORES SMOOTH OPERATORS

Rozelina har arbejdet som akutsygeplejerske inden hun kastede sig ud i en karriere i beauty-branchen som kosmetisk sygeplejerske. Skønhed, mode og hudpleje har altid været en stor del af hendes liv. Rozelina er perfektionistisk i sin arbejdsgang og tilrettelægger individuelle behandlingsforløb med fokus på naturlige resultater med æstetik og sikkerhed i højsædet.Rozelina har en høj faglig stolthed og nørder altid den nyeste evidensbaserede viden indenfor skønhed. Som kunde hos Rozelina er du garanteret en god hudplejerutine, et energiboost og en masse råd til dit næste DIY-projekt.

Rozelina Manager & Produktspecialist - Østerbro

Tamara is our english speaking beauty fanatic and beauty queen. She’s obsessed with all things hair, skin and nails – and you’ll never catch her with a bad set of nails. She’s very passionate about giving each and every client an amazing experience with great results. She goes above and beyond to understand her clients and their needs to ensure that everything is always Smooth – pun intended.

Tamara is a superstar who lights up the room with her fun personality, so if you want to have a blast while getting smooth, go see Tamara.

Tamara Manager - Frederiksberg

Mette er uddannet kosmetisk sygeplejerske og brænder for høj kvalitet. Med mange års erfaring indenfor HR løfter hun med struktureret og detaljeorienteret tilgang opgaven som manager i Århus-klinikken. Hun sætter stor værdi i at sikre en skøn og tillidsfuld atmosfære i klinikken både for sine medarbejder såvel som for kunderne. Hos Mette er du garanteret en sjov og hyggelig behandling med gode snakke. Hun har masser af energi, hvorfor træning, fest og ballade ofte er en del af hendes liv. Nutella, hendes 4 børn og en særlig lækker mand, står højest på hendes kærlighedsliste - i uvilkårlig rækkefølge!

Mette Manager - Aarhus

Camilla er kosmetisk sygeplejerske og er manager i vores klinik i Lyngby. Hun har mange års erfaring som sygeplejerske og har bl.a. arbejdet på gynækologisk afdeling på Rigshospitalet. Hun har to års erfaring med hårfjerning og er vores detaljeorienterede og grundige kollega, der altid stræber efter at forbedre tingene og øge sine kompetencer. Camilla har desuden en kandidat i psykologi og arbejdsliv og interesserer sig meget for arbejdsmiljø og trivsel.

Fun fact: Camilla er tidligere elitegymnast og dobbelt europamester.

Camilla Manager - Kongens Lyngby

    BEDSTE OG SIKRESTE HÅRFJERNING

    Vil du også nyde følelsen af at være Smooth året rundt og samtidig vinke farvel til røde knopper, indgroede hår og massere spildt tid brugt på barbering? Hos SMOOTH opnår du glat hud og slipper af med uønsket hår smertefrit og 30% billigere end hos andre klinikker for permanent hårfjerning. Desuden tilbyder vi nu Danmarks bedste delbetalingsløsning, hvor du kan få permanenthårfjerning for kun 499,- om måneden.

    Kunne du tænke dig at blive en del af smooth teamet?

    Hos SMOOTH har vi en you do you-attitude. Alle kroppe er smukke, men der er absolut ingen skam i at ændre eller forbedre ting, hvis det er det, man har lyst til. Det er helt almindeligt at have uønsket hår på kroppen, f.eks. i ansigtet eller på ballerne. Hos SMOOTH er vores mission at gøre dig hårfri og give dig øget selvtillid, så du aldrig mere skal holde dig tilbage, men kan gå ud og stråle i verden som den bedste udgave af dig selv. Dette gælder ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor vil du aldrig se vores Smooth Operators i uniformer eller kitler som ved andre klinikker. Vores medarbejdere skal være 100% sig selv, så de kan stråle og give dig den bedste oplevelse i klinikken.