PERMANENT HÅRFJERNING

Gør som 10.000 andre og vink farvel til uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få øget selvtillid samt en følelse af velvære.

FØR & EFTER RESULTATER

Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før

Brazillian

 Resultat efter 4 behandlinger

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Armhuler

 Resultat efter 6 behandlinger

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Ben

 Resultat efter 4 behandlinger

SLIP FOR

✓ RØDE KNOPPER

✓ INDGROET HÅR

✓ MØRKE ARMHULER

✓JORDBÆRBEN

✓ IRRITATIONER

TILFREDSHEDSGARANTI

Er du bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig? Bare rolig – med vores 100% tilfredshedsgaranti er du sikret!

Hvad siger vores kunder?

Simone

Laser fungerer på mørk hud!

Simone har altid troet, at permanent hårfjerning ikke kunne lade sig gøre, fordi IPL-lasere kun fungerer på lys hud. Efter hun fandt SMOOTH, blev hun hårfri på kun 6 behandlinger!

Laura

En nemmere hverdag og investering i sig selv!

Laura har vinket farvel til skraberen for altid. Med permanent hårfjerning hos SMOOTH, slipper hun for at bruge mange dyrebare timer på barbering.

Malou

Smertefrie behandlinger og i trygge hænder!

Malou er efter kun 7 behandlinger hos SMOOTH næsten hårfri og har følt sig i trygge hænder hele vejen. Endda helt smertefrit!

SLIP FOR PROBLEMERNE - NYD ET UKOMPLICERET LIV

Vi bruger den banebrydende 2022-teknologi inden for permanent laserhårfjerning

Hos SMOOTH bruger vi Supreme Laser, der er den nyeste generation og de mest innovative maskiner på markedet, som er næsten dobbelt så stærke som andre maskiner på markedet. De arbejder med en kombination af tre forskellige bølgelængder mellem 755 og 1065nm, der i synergi skaber markedets mest effektive behandling til permanent hårfjerning. Maskinerne har et medicinsk og maskinelt CE-mærke, så sikkerheden er i top.

Denne banebrydende teknologi giver mulighed for, at alle hud- og hårfarver kan behandles effektivt. 

SMOOTH AFBETALING

Betal 499 ,- pr. måned uanset pris - helt gratis, uden renter og gebyrer!

Er du klar til at blive hårfri, men synes måske det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller gerne lige vil have det ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? Bare rolig, vi har løsningen til dig! Du kan nu få et laserforløb hos SMOOTH på afbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

✓ Permanente resultater  

✓ Evidensbaseret teknologi

✓ Smertefri & 100% sikkert

Smertefrit og sikkert

”Man må lide for skønheden”. Det har du sikkert hørt mange gange. Men ikke hvis du spørger os! Hos SMOOTH er det nemlig vigtigt, at vores behandlinger er sikre og smertefri. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor permanent hårfjerning, som kan justeres i niveau, så man kan modtage behandlingen smertefrit. Mange af vores kunder har prøvet permanent hårfjerning med en IPL-laser, der er enormt smertefuld, så de har ofte svært ved at tro på, at behandlingen kan udføres uden smerte. Men det kan den heldigvis og endda med endnu bedre resultater end de gamle maskiner. 

I Danmark er det lovpligtigt at have tilknyttet en læge samt kosmetiske sygeplejersker til hver klinik. Din sikkerhed er vigtig for os, så det har vi selvfølgelig hos SMOOTH. Derudover er vi også godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.

• Du sparer 1728 timer på barbering i løbet af et helt liv.

• Du sparer op til 60.000 kr på at udskifte barbering med laser.

• Du får en fornyet glød og blødere hud og en hurtigere hverdag.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor vi kan udføre permanent laserhårfjerning. Vi kan behandle alle steder på kroppen. Hos SMOOTH har du muligheden for at skræddersye dine ønsker til din hårfrie rejse. Du kan finde alle pakker / kombinationer under priser -Har du ønsker som ikke er på listen? Kontakt os mail, og vi finder frem til den bedste løsning for dig!

Kig forbi til en gratis konsultation, og vi vil dele vores ekspertise om alt fra hårsække, til røde knopper, indgroet hår og selve behandlingsforløbet. Det er muligt at booke et enkelt behandlingsområde, eller områder, eller vælge en kombination af vores pakker med tilhørende mulig for speciel rabat via add-ons. Her kan du med fordel sparer op til hele 30% på vores i forvejen attraktive priser.

 

FIND PRISER PÅ ALLE BEHANDLINGSOMRÅDER HER

Vores maskiners intelligente system indstiller sig automatisk til din hud, så det er underordnet, om den er lys eller mørk. Det påvirker heller ikke behandlingens effektivitet, så du skal som udgangspunkt forvente 4-6 behandlinger før, at du er 70-90 % hårfri. Kroppens helt lyse hår, f.eks. de hvide dun i ansigtet, skal have flere behandlinger.

Grundet hårets naturlige vækstfaser er der kun 20 % af dine hår, der er aktive og synligt udvokset. Derfor vil én behandling aldrig være nok. Hår kan nemlig komme igen, hvis hårsækken har ligget i dvale, da området blev behandlet. Derfor anbefaler vi, at man får et årligt touch up, når man er færdig med sit forløb for at vedlige det flotte resultat.

Hår der er forårsaget af hormonelle årsager vil aldrig kunne fjernes permanent. Man kan heldigvis godt holde dem nede permanent ved at få opfyldende behandlinger løbende.

LÆS MERE OM TEKNOLOGIEN HER

 

BEHANDLINGEN

Inden en behandling giver vi altid en gratis og uforpligtende konsultation, så vi sammen kan fastlægge dit forløb. Her har behandleren fokus på dig som individ, hvor I sammen skræddersyr dit forløb, så det passer bedst til DIG.

Vores maskiner er de nyeste på markedet, så de virker på de fleste hud- og hårtyper, men i sjældne tilfælde oplever en kunde ikke de resultater, som vi stræber efter at levere. I branchen for permanent hårfjerning vurderer man, at der er omkring 2-5%, der ikke responderer på behandlingen, og det er uanset hvilken maskine, der bliver brugt. Præcis hvorfor, ved man endnu ikke, men det kan bl.a. skyldes den enkeltes genetik eller hormoner.

For at undersøge dette laver vi altid en kvalitetskontrol ved hver 4. behandling. Vurderer vi, at du er en af dem, der ikke får nok ud af behandlingen, stopper vi forløbet. Denne service får du ikke hos mange andre klinikker, der ofte lader kunder fortsætte forløbet med 12+ behandlinger, selvom resultaterne er utilfredsstillende.     

Hos SMOOTH er glade og tilfredse kunder det vigtigste, så du går ud af klinikken med den bedste følelse velvidende, at din behandling har været hver en krone værd. Når en kunde kommer ind i vores klinik med et ønske om at få fjernet sine uønskede hår, er det vores fornemmeste opgave at få det til at ske.

LÆS MERE OM VORES LASER GUIDE HER

Hold dig opdateret på SMOOTH News
og få rabat!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på din første behandling hos os. Bliv en del af SMOOTHs univers, hvor du bliver opdateret med nyheder, tips og tricks til en glattere hud, gode kampagner på laser, lækre events og meget mere.

Spørgsmål & svar

FAQ - Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er en metode til at fjerne uønsket hårvækst ved at ødelægge hårsækkene. Der er flere metoder til permanent hårfjerning, herunder laser og elektrolyse.

Selvom det kaldes permanent hårfjerning, kan det tage flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat og nogle hårsække kan vokse tilbage. Men langt de fleste patienter oplever en betydelig reduktion i hårvækst.

Permanent hårfjerning kan anvendes på de fleste områder af kroppen, herunder ansigt, ben, armhuler, bryst og ryg.

Behandlingen kan variere afhængigt af metoden, men generelt består det i at anvende energi (laser eller elektricitet) til hårsækkene for at ødelægge dem. Behandlingen kan tage flere sessioner for at opnå det ønskede resultat.

Behandlingen kan føles som en let prikken eller brænden, men det er generelt ikke smertefuldt.

Man kan forvente at se en reduktion i hårvækst efter 2-6 behandlinger. Men det kan variere fra person til person.

Bivirkninger er sjældne, men kan omfatte rødme, irritation eller mild ømhed i behandlingsområdet.

Det er normalt ikke nødvendigt at tage s