Permanent hårfjerning

Vil du opnå glat hud, uden gener og spare tid i hverdagen? Permanent hårfjerning med laser er den mest effektive hårfjerningsmetode, hvor du slipper for uønskede hår og røde knopper og får en jævn og flot hud. Har du prøvet at bruge lang tid i badet om morgenen på at barbere dig, blot for at have mørke, stikkende hår igen senere samme dag? Vi kender det, og vi har løsningen til dig. Med permanent hårfjerning kan du leve dit bedste liv og slippe for bekymringerne, så du kan stråle som dit bedste jeg.

LaserBabes har sparet

1500

 timer på barbering i løbet af hele deres liv.

Du sparer

55000

kroner på at udskifte barbering med laser.

Vi har givet over

9000

glattere & blødere hud

Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før

Brazillian
 Resultat efter 4 behandlinger

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Armhuler
 Resultat efter 6 behandlinger

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Ben
Resultat efter 4 behandlinger

TESTET OG GODKENDT AF LÆGER ✓
Hør læge Kristian Bakke Arvesen fortælle om hvorfor du skal vælge SMOOTH

Hos SMOOTH har vores dygtige operators gennemgået en oplæringstid, der er dobbelt så lang som industriens standard. Vi lægger stor vægt på, at vores behandlere føler sig helt trygge og kompetente, når de udfører behandlinger. Kvalitet og sikkerhed er vores øverste prioritet, så du kan føle dig i gode hænder hos os.

Hos SMOOTH bruger vi Supreme Laser, der er den nyeste generation og de mest innovative maskiner på markedet, som er næsten dobbelt så stærke som andre maskiner på markedet. De arbejder med en kombination af tre forskellige bølgelængder mellem 755 og 1065nm, der i synergi skaber markedets mest effektive behandling til permanent hårfjerning. Maskinerne har et medicinsk og maskinelt CE-mærke, så sikkerheden er i top. Lægerne er med over procedurer, tilsikrer kvalitet og godkender personale – Hvilket giver dig den sikreste behandling.

Denne banebrydende teknologi giver mulighed for, 
at alle hud- og hårfarver kan behandles effektivt. 

Tilfredshedgaranti

Er du bange for, at permanent hårfjerning ikke virker på dig?
Tag det roligt – SMOOTH garanterer, som de eneste på markedet,
100% tilfredshedsgaranti på behandlingen

SMOOTH all the way round!

Hør fra nogle af vores Laser Babes, som har fået glat hud og er kommet af med uønskede hår, røde knopper og andre gener og nu kan stråle som deres bedste selv med fornyet selvtillid! Vi har en you do you-attitude, men vi ved også, at mange kender til indgroede hår i bikinilinjen eller mørke grove hår, der vokser ud og stikker allerede samme dag, som du har barberet dem. Med permanent hårfjerning kan du komme af med uønskede hår og knopper og nyde the SMOOTH life!
✓ Slip for røde knopper
✓ Slip for indgroet hår
✓ Slip for mørkearmhuler
✓ Slip for jordbærben
✓ Slip for irritationer

Resultater: 

6-8 behandlinger

Hårfarve:

Alle hårfarver 

Hudtype:

Alle hudtyper 

Behandlingstid:

10 min – 3 timer

Reducering af hårvækst:

70 – 90%

Solregime

1 uge før & 24 timer efter

Resultater og klientoplevelser kan variere

SMOOTH DELBETALING

Betal 499 ,- pr. måned uanset pris - helt gratis, uden renter og gebyrer!

Er du klar til at blive hårfri, men synes måske det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller gerne lige vil have det ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? Bare rolig, vi har løsningen til dig! Du kan nu få et laserforløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

Smertefrit og sikkert

”Man må lide for skønheden”. Det har du sikkert hørt mange gange. Men ikke hvis du spørger os! Hos SMOOTH er det nemlig vigtigt, at vores behandlinger er sikre og smertefri. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor permanent hårfjerning, som kan justeres i niveau, så man kan modtage behandlingen smertefrit. Mange af vores kunder har prøvet permanent hårfjerning med en IPL-laser, der er enormt smertefuld, så de har ofte svært ved at tro på, at behandlingen kan udføres uden smerte. Men det kan den heldigvis og endda med endnu bedre resultater end de gamle maskiner. 

I Danmark er det lovpligtigt at have tilknyttet en læge samt kosmetiske sygeplejersker til hver klinik. Din sikkerhed er vigtig for os, så det har vi selvfølgelig hos SMOOTH. Derudover er vi også godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.

Os vs. andre Lasere

Hos SMOOTH kan vi behandle stort set alle områder på både krop og ansigt. Dog undlader vi at
behandle områder tæt på tatoveringer, da varmen fra laseren kan skade tatoveringen. Som en
tommelfingerregel bør der være cirka 4 fingres bredde mellem tatoveringen og det område, der skal
behandles. Der kan også være helbredsmæssige årsager til, hvorfor visse områder ikke kan
behandles på nogle personer.

Desuden kan gråt og hvidt hår ikke behandles, da der ikke er pigment i disse farver, og laseren
virker netop ved at målrette pigmentet. Derfor er det vigtigt at få en gratis og uforpligtende
konsultation inden behandlingsforløbet påbegyndes. Under konsultationen vil du sammen med
sygeplejersken drøfte, hvordan et muligt forløb vil se ud for dig. Hos SMOOTH anbefaler vi altid,
og vi afviser kun, hvis du er gravid, ammer eller af helbredsmæssige årsager ikke må få
laserbehandling.

FIND PRISER PÅ ALLE BEHANDLINGSOMRÅDER HER

Vores maskiners intelligente system indstiller sig automatisk til din hud, så det er underordnet, om den er lys eller mørk. Det påvirker heller ikke behandlingens effektivitet, så du skal som udgangspunkt forvente 4-6 behandlinger før, at du er 70-90 % hårfri. Kroppens helt lyse hår, f.eks. de hvide dun i ansigtet, skal have flere behandlinger.

Grundet hårets naturlige vækstfaser er der kun 20 % af dine hår, der er aktive og synligt udvokset. Derfor vil én behandling aldrig være nok. Hår kan nemlig komme igen, hvis hårsækken har ligget i dvale, da området blev behandlet. Derfor anbefaler vi, at man får et årligt touch up, når man er færdig med sit forløb for at vedlige det flotte resultat.

Hår der er forårsaget af hormonelle årsager vil aldrig kunne fjernes permanent. Man kan heldigvis godt holde dem nede permanent ved at få opfyldende behandlinger løbende.

LÆS MERE OM TEKNOLOGIEN HER

BEHANDLINGEN

Inden en behandling giver vi altid en gratis og uforpligtende konsultation, så vi sammen kan fastlægge dit forløb. Her har behandleren fokus på dig som individ, hvor I sammen skræddersyr dit forløb, så det passer bedst til DIG.

Vores maskiner er de nyeste på markedet, så de virker på de fleste hud- og hårtyper, men i sjældne tilfælde oplever en kunde ikke de resultater, som vi stræber efter at levere. I branchen for permanent hårfjerning vurderer man, at der er omkring 2-5%, der ikke responderer på behandlingen, og det er uanset hvilken maskine, der bliver brugt. Præcis hvorfor, ved man endnu ikke, men det kan bl.a. skyldes den enkeltes genetik eller hormoner.

For at undersøge dette laver vi altid en kvalitetskontrol ved hver 4. behandling. Vurderer vi, at du er en af dem, der ikke får nok ud af behandlingen, stopper vi forløbet. Denne service får du ikke hos mange andre klinikker, der ofte lader kunder fortsætte forløbet med 12+ behandlinger, selvom resultaterne er utilfredsstillende.     

Hos SMOOTH er glade og tilfredse kunder det vigtigste, så du går ud af klinikken med den bedste følelse velvidende, at din behandling har været hver en krone værd. Når en kunde kommer ind i vores klinik med et ønske om at få fjernet sine uønskede hår, er det vores fornemmeste opgave at få det til at ske.

LÆS MERE OM VORES LASER GUIDE HER

Uønsket hårvækst i ansigtet kan være til stor gene for mange mennesker, og det er ikke kun mænd,
der oplever dette problem. Mange kvinder oplever også tydelig hårvækst i ansigtet – faktisk døjer
hver femte kvinde med dette. Selvom det er almindeligt, bemærker vi alligevel en vis tavshed
omkring emnet. I stedet for at tale om det, søger vi løsninger.

Permanent hårfjerning i ansigtet har en ekstra bonus: makeuppen lægger sig væsentligt bedre og
mere naturligt, da det også skaber en ren og glat hudflade, der giver en jævn og naturlig finish, der
forbedrer selvtilliden.
Den øgede hårvækst rammer oftest kvinder på overlæben, hagen og kinderne. Med vores nye
laserteknologi kan vi skånsomt og effektivt behandle de fleste områder i ansigtet, på halsen og i
nakken.

Hvis du som mand er træt af at skulle barbere issen ugentligt, så frygt ej! Hos SMOOTH fjerner vi
også håret på hovedet. Dog skal du forvente, at det kan kræve lidt flere behandlinger på hovedet og
i ansigtet, da hårene ofte er lysere og finere. I gennemsnit kræves 10-12 behandlinger, men husk,
det er individuelt fra person til person. Som udgangspunkt behandler vi ikke ansigtet om sommeren,
da det kan være vanskeligt for de fleste at undgå solen i én uge op til behandlingen.

Hårfjerning er en unødvendig gene i din hverdag, som du nemt og hurtigt kan vinke farvel til med vores effektive laserbehandling for permanent hårfjerning. Laserhårfjerning er utroligt populært og har hjulpet utallige mennesker med at bekæmpe problemer som røde knopper, irriteret hud og indgroede hår, der ofte følger med regelmæssig barbering. Ved at vælge hårfjerning kan du undgå disse gener og i stedet nyde en glat og smidig hud. 

Permanent hårfjerning er i branchen defineret ved et resultat på 70-90% reduktion af hår i de behandlede områder. De hår, som er destrueret med laseren, vil aldrig komme igen, men der kan med tiden komme ny hårvækst, som skal holdes nede med opfølgende behandlinger.

Brasil og bikinilinje

The top choice! Det er et område, som kan være meget sart i forhold til barbering og voks, hvorfor laser er den perfekte løsning, hvis du vil slippe for indgroede hår og knopper i netop dette område. Uanset om du ønsker at få fjernet det hele eller kun det halve, så kan vores effektive laserteknologi hjælpe med at opnå et smooth og glat finish. Det er dig som styrer showet, så fortæl din behandler præcis hvordan du ønsker det skal se ud, så sørger hun for det.  

Armhuler

En anden all time favorit er armhuler. Det er et lille område, som er superhurtig at behandle, og hvem vil ikke gerne slippe for mørke armhuler? Mange sveder endda mindre, når de er blevet hårfri! Røde knopper under armhulerne kan også være med til at svække selvværdet, især om sommeren, når vi helst vil gå med bare arme. Med permanent hårfjerning kan du øge selvtilliden og stråle som dit bedste jeg. 

Halve/hele ben

Nok den største tidsrøver af dem alle! Vores Babes (og os selv) har så mange andre ting, vi hellere vil bruge tid på, end mange timer spildt på at barbere ben. Mange kunder er også ekstra glade for at slippe af med jordbærben, som kan være en kilde til usikkerhed. Med vores skånsomme og effektive teknologi, behøves du ikke længere spilde din dyrebare tid på daglig barbering. 

Brystvorter

Det er faktisk helt almindeligt, at kvinder fra midt 20’erne og opad får mørke hår rundt omkring brystvorterne. Vi zapper dem gerne væk for dig, så du ikke skal bekymre dig om det. Vores avancerede laserteknologi gør det muligt at behandle selv de mest følsomme områder. 

Navle og ned

Et af vores mest populære tilvalg til pakker, for når du kommer og får en brasil, hvorfor så ikke lige tage pikslipset med også? For mange kvinder kommer der også flere hår her med årene og det er bestemt ikke unormalt, men derfor kan det godt være til stor gene for mange. Med vores laser, kan du blive glat og hårfri permanent. 

Mave og ryg

Uønsket hårvækst på mave og ryg kan for mange være til stor gene og en generel kilde til usikkerhed. Det er oftest mænd som døjer med øget hårvækst disse steder og det kan til tider være svært at nå med en almindelig skraber. Men med permanent hårfjerning hos SMOOTH kan du slippe for det uønskede hår, uden at gå på kompromis med din maskulinitet. Laseren vil være med til at give en hårreduktion op til 90%, det vil derfor skabe en glattere og ikke mindst renere hudflade.

De seneste år er det blevet mere og mere populært at få fjernet uønsket hår permanent med laserbehandling, da man både kan spare tid og penge. Mange mænd døjer med uønsket hårvækst, især på områder der kan være svære at nå selv, hvilket kan være til stor gene i hverdagen. Derfor kan det være en stor befrielse at kunne få det fjernet og reduceret med op til 90%. Det kan være med til at øge selvtilliden og livsglæden markant. Permanent hårfjerning med laser er den perfekte løsning til dig, som ønsker at slippe for røde knopper, indgroede hår og uønsket hårvækst! Desuden er det også ideelt for mænd, der ønsker en skarpere markering af deres skæggrænse, da man kan få håret fjernet på kinderne, halsen eller omkring bakkenbarterne. Med denne effektive metode kan du opnå en glat og velplejet hud, der vil få dig til at stråle med selvtillid og stil!

Hold dig opdateret på SMOOTH News og få rabat!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på din første behandling hos os. Bliv en del af SMOOTHs univers, hvor du bliver opdateret med nyheder, tips og tricks til en glattere hud, gode kampagner på laser, lækre events og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål:

Permanent hårfjerning er en metode til at fjerne uønsket hårvækst ved at ødelægge hårsækkene. Der er flere metoder til permanent hårfjerning, herunder laser og elektrolyse.

 

Selvom det kaldes permanent hårfjerning, kan det tage flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat og nogle hårsække kan vokse tilbage. Men langt de fleste patienter oplever en betydelig reduktion i hårvækst.

Permanent hårfjerning kan anvendes på de fleste områder af kroppen, herunder ansigt, ben, armhuler, bryst og ryg.

Behandlingen kan føles som en let prikken eller brænden, men det er generelt ikke smertefuldt.

· Inden du starter dit forløb hos SMOOTH, skal du udfylde vores konsultationsdokument, som du har fået tilsendt sammen med din bookingbekræftelse, da du bookede tid til konsultationen. 

· Derefter skal du uploade billeder af de områder, du skal have behandlet. Områderne skal være ubarberet, så vores sygeplejerske og behandler har mulighed for at se hvordan din hårtype er. 

· Når du kommer til din konsultation, er det vigtigt, at du altid informerer vores sygeplejerske om eventuelle sygdomme, medicin og allergier, hvis du lider af dette. Derefter vil I sammen drøfte, hvordan et muligt forløb vil se ud for dig. 

· Inden du skal til behandling, er det vigtigt at du barberer dig på de områder, der skal behandles, da laseren ellers ikke vil kunne nå hårrodden og destruere den. Vi anbefaler, at du gør det aftenen inden, så din hud ikke er irriteret lige op til behandlingen. Skulle du have glemt et lille område, så dont worry! Hos SMOOTH har vi altid engangsskrabere, som hurtigt kan fjerne det sidste. 

·Hvis du har haft creme eller deodorant på inden behandling af armhulerne, vil du have mulighed for at fjerne det med en vådserviet, inden din behandling starter. 

· Derefter tegner din behandler de store områder op, for eksempel hvis du skal have benene behandlet. Efterfølgende får du en kølende gel på, som både letter laserens glidende bevægelse og samtidig køler området.  

· Din behandler starter med at indstille maskinen efter din hud og hårtype; der findes 6 forskellige hertz typer, som er det man indstiller efter. 

·Dernæst bliver maskinen indstillet i styrke, hvilket er meget individuelt og afhænger af, hvor sensitiv du er. Det kan variere, hvor meget styrke du kan tåle fra den ene behandling til den næste. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas, og derfor bliver maskinen indstillet efter dine behov i samråd med din behandler.

· Hvis du har meget mørke hår, er der brug for mindre varme og styrke, da laseren søger efter at fange pigmentet i hårene, hvilket der er meget af i mørke hår. I lyse hår er der mindre pigment, og det kan derfor kræve mere varme og højere styrke. Derfor siger vi også, at lyshårede generelt skal forvente flere behandlinger end mørkhårede. Det er meget vigtigt, at du ikke har fjernet dine hår med voks, pincet eller en epilator, da der skal være noget til at lede hårene ned i hårsækken, og det vil der ikke være, hvis de er blevet fjernet på denne måde i stedet for barbering.

· Afslutningsvis vil din behandler minde dig om, hvordan du skal forholde dig under dit forløb. Det er især vigtigt, at du husker at overholde vores solregler og undgår solbadning en uge op til din behandling samt 24 timer efter. Du må ikke træne eller gå i sauna 24 timer efter din behandling, og der skal gå cirka 4-6 uger mellem dine behandlinger. Dine hår vil falde ud 7-14 dage efter, du har været til behandling. But not to worry – din behandler vil guide dig igennem hele forløbet!

 

Man kan forvente at se en reduktion i hårvækst efter 2-6 behandlinger. Men det kan variere fra person til person.

 

Bivirkninger er sjældne, men kan omfatte rødme, irritation eller mild ømhed i behandlingsområdet.

 

Det er normalt ikke nødvendigt at tage særlige forholdsregler efter behandlingen. Men det anbefales at undgå sol og solarium i mindst en uge efter behandlingen. Det er altid anbefalet at rådføre med din behandler for at få en individuel vurdering.