Permanent hårfjerning

Vil du opnå glat hud, uden gener og spare tid i hverdagen? Permanent hårfjerning med laser er den mest effektive hårfjerningsmetode, hvor du slipper for uønskede hår og røde knopper og får en jævn og flot hud. Har du prøvet at bruge lang tid i badet om morgenen på at barbere dig, blot for at have mørke, stikkende hår igen senere samme dag? Vi kender det, og vi har løsningen til dig. Med permanent hårfjerning kan du leve dit bedste liv og slippe for bekymringerne, så du kan stråle som dit bedste jeg.

LaserBabes har sparet

1500

 timer på barbering i løbet af hele deres liv.

Du sparer

55000

kroner på at udskifte barbering med laser.

Vi har givet over

9000

glattere & blødere hud

Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før

Brazillian
 Resultat efter 4 behandlinger

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Armhuler
 Resultat efter 6 behandlinger

Efter
Efter
Efter
Før
Før

Ben
Resultat efter 4 behandlinger

TESTET OG GODKENDT AF LÆGER ✓
Hør læge Kristian Bakke Arvesen fortælle om hvorfor du skal vælge SMOOTH

Hos SMOOTH bruger vi Supreme Laser, der er den nyeste generation og de mest innovative maskiner på markedet, som er næsten dobbelt så stærke som andre maskiner på markedet. De arbejder med en kombination af tre forskellige bølgelængder mellem 755 og 1065nm, der i synergi skaber markedets mest effektive behandling til permanent hårfjerning. Maskinerne har et medicinsk og maskinelt CE-mærke, så sikkerheden er i top. Lægerne er med over procedurer, tilsikrer kvalitet og godkender personale – Hvilket giver dig den sikreste behandling.
Denne banebrydende teknologi giver mulighed for, 
at alle hud- og hårfarver kan behandles effektivt. 

Tilfredshedgaranti

Er du bange for, at permanent hårfjerning ikke virker på dig?
Tag det roligt – SMOOTH garanterer, som de eneste på markedet,
100% tilfredshedsgaranti på behandlingen

SMOOTH all the way round!

Hør fra nogle af vores Laser Babes, som har fået glat hud og er kommet af med uønskede hår, røde knopper og andre gener og nu kan stråle som deres bedste selv med fornyet selvtillid! Vi har en you do you-attitude, men vi ved også, at mange kender til indgroede hår i bikinilinjen eller mørke grove hår, der vokser ud og stikker allerede samme dag, som du har barberet dem. Med permanent hårfjerning kan du komme af med uønskede hår og knopper og nyde the SMOOTH life!
Simone
PlayPlay

Simone har altid troet, at permanent hårfjerning ikke kunne lade sig gøre, fordi IPL-lasere kun fungerer på lys hud. Efter hun fandt SMOOTH, blev hun hårfri på kun 6 behandlinger!

Malou
PlayPlay

Malou er efter kun 7 behandlinger hos SMOOTH næsten hårfri og har følt sig i trygge hænder hele vejen. Endda helt smertefrit!

Laura
PlayPlay

Laura har vinket farvel til skraberen for altid. Med permanent hårfjerning hos SMOOTH, slipper hun for at bruge mange dyrebare timer på barbering.

✓ Slip for røde knopper
✓ Slip for indgroet hår
✓ Slip for mørkearmhuler
✓ Slip for jordbærben
✓ Slip for irritationer

Resultater: 

6-8 behandlinger

Hårfarve:

Alle hårfarver 

Hudtype:

Alle hudtyper 

Behandlingstid:

10 min – 3 timer

Reducering af hårvækst:

70 – 90%

Solregime

1 uge før & 24 timer efter

Resultater og klientoplevelser kan variere

SMOOTH DELBETALING

Betal 499 ,- pr. måned uanset pris - helt gratis, uden renter og gebyrer!

Er du klar til at blive hårfri, men synes måske det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller gerne lige vil have det ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? Bare rolig, vi har løsningen til dig! Du kan nu få et laserforløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få.

Smertefrit og sikkert

”Man må lide for skønheden”. Det har du sikkert hørt mange gange. Men ikke hvis du spørger os! Hos SMOOTH er det nemlig vigtigt, at vores behandlinger er sikre og smertefri. Vi bruger den nyeste teknologi indenfor permanent hårfjerning, som kan justeres i niveau, så man kan modtage behandlingen smertefrit. Mange af vores kunder har prøvet permanent hårfjerning med en IPL-laser, der er enormt smertefuld, så de har ofte svært ved at tro på, at behandlingen kan udføres uden smerte. Men det kan den heldigvis og endda med endnu bedre resultater end de gamle maskiner. 

I Danmark er det lovpligtigt at have tilknyttet en læge samt kosmetiske sygeplejersker til hver klinik. Din sikkerhed er vigtig for os, så det har vi selvfølgelig hos SMOOTH. Derudover er vi også godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.

Os vs. andre Lasere

Lys hudLyst hårMørk hudMørkt hårRødt hårGrå hårGør ondtAntal behandlinger
IPL (benyttes af Cerix & N'age)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)Component 6 – 5 (1)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)Component 6 – 5 (1)sur (1)Min. 12
Diode (benyttes af Retouch Clinic)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)Component 6 – 5 (1)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)Component 6 – 5 (1)nogenlunde (1)Gns. 10
AlexandriteComponent 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)Component 6 – 5 (1)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)nogenlunde (1)Gns. 12
Nd-YAG (benyttes af Cosmo)Component 6 – 5 (1)Component 6 – 5 (1)Component 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)Component 6 – 5 (1)nogenlunde (1)Gns. 10
SHRComponent 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)pink.gladOp til 20
SMOOTH's Supreme LaserComponent 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 5 – 9 (1)Component 6 – 5 (1)pink.gladGns. 7

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor vi kan udføre permanent laserhårfjerning. Vi kan behandle alle steder på kroppen. Hos SMOOTH har du muligheden for at skræddersye dine ønsker til din hårfrie rejse. Du kan finde alle pakker / kombinationer under priser -Har du ønsker som ikke er på listen? Kontakt os mail, og vi finder frem til den bedste løsning for dig!

Kig forbi til en gratis konsultation, og vi vil dele vores ekspertise om alt fra hårsække, til røde knopper, indgroet hår og selve behandlingsforløbet. Det er muligt at booke et enkelt behandlingsområde, eller områder, eller vælge en kombination af vores pakker med tilhørende mulig for speciel rabat via add-ons. Her kan du med fordel sparer op til hele 30% på vores i forvejen attraktive priser.

FIND PRISER PÅ ALLE BEHANDLINGSOMRÅDER HER

Vores maskiners intelligente system indstiller sig automatisk til din hud, så det er underordnet, om den er lys eller mørk. Det påvirker heller ikke behandlingens effektivitet, så du skal som udgangspunkt forvente 4-6 behandlinger før, at du er 70-90 % hårfri. Kroppens helt lyse hår, f.eks. de hvide dun i ansigtet, skal have flere behandlinger.

Grundet hårets naturlige vækstfaser er der kun 20 % af dine hår, der er aktive og synligt udvokset. Derfor vil én behandling aldrig være nok. Hår kan nemlig komme igen, hvis hårsækken har ligget i dvale, da området blev behandlet. Derfor anbefaler vi, at man får et årligt touch up, når man er færdig med sit forløb for at vedlige det flotte resultat.

Hår der er forårsaget af hormonelle årsager vil aldrig kunne fjernes permanent. Man kan heldigvis godt holde dem nede permanent ved at få opfyldende behandlinger løbende.

LÆS MERE OM TEKNOLOGIEN HER

BEHANDLINGEN

Inden en behandling giver vi altid en gratis og uforpligtende konsultation, så vi sammen kan fastlægge dit forløb. Her har behandleren fokus på dig som individ, hvor I sammen skræddersyr dit forløb, så det passer bedst til DIG.

Vores maskiner er de nyeste på markedet, så de virker på de fleste hud- og hårtyper, men i sjældne tilfælde oplever en kunde ikke de resultater, som vi stræber efter at levere. I branchen for permanent hårfjerning vurderer man, at der er omkring 2-5%, der ikke responderer på behandlingen, og det er uanset hvilken maskine, der bliver brugt. Præcis hvorfor, ved man endnu ikke, men det kan bl.a. skyldes den enkeltes genetik eller hormoner.

For at undersøge dette laver vi altid en kvalitetskontrol ved hver 4. behandling. Vurderer vi, at du er en af dem, der ikke får nok ud af behandlingen, stopper vi forløbet. Denne service får du ikke hos mange andre klinikker, der ofte lader kunder fortsætte forløbet med 12+ behandlinger, selvom resultaterne er utilfredsstillende.     

Hos SMOOTH er glade og tilfredse kunder det vigtigste, så du går ud af klinikken med den bedste følelse velvidende, at din behandling har været hver en krone værd. Når en kunde kommer ind i vores klinik med et ønske om at få fjernet sine uønskede hår, er det vores fornemmeste opgave at få det til at ske.

LÆS MERE OM VORES LASER GUIDE HER

Hold dig opdateret på SMOOTH News
og få rabat!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på din første behandling hos os. Bliv en del af SMOOTHs univers, hvor du bliver opdateret med nyheder, tips og tricks til en glattere hud, gode kampagner på laser, lækre events og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål:

Permanent hårfjerning er en metode til at fjerne uønsket hårvækst ved at ødelægge hårsækkene. Der er flere metoder til permanent hårfjerning, herunder laser og elektrolyse.

 

Selvom det kaldes permanent hårfjerning, kan det tage flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat og nogle hårsække kan vokse tilbage. Men langt de fleste patienter oplever en betydelig reduktion i hårvækst.

Permanent hårfjerning kan anvendes på de fleste områder af kroppen, herunder ansigt, ben, armhuler, bryst og ryg.

Behandlingen kan føles som en let prikken eller brænden, men det er generelt ikke smertefuldt.

Behandlingen kan variere afhængigt af metoden, men generelt består det i at anvende energi (laser eller elektricitet) til hårsækkene for at ødelægge dem. Behandlingen kan tage flere sessioner for at opnå det ønskede resultat.

 

Man kan forvente at se en reduktion i hårvækst efter 2-6 behandlinger. Men det kan variere fra person til person.

 

Bivirkninger er sjældne, men kan omfatte rødme, irritation eller mild ømhed i behandlingsområdet.

 

Det er normalt ikke nødvendigt at tage særlige forholdsregler efter behandlingen. Men det anbefales at undgå sol og solarium i mindst en uge efter behandlingen. Det er altid anbefalet at rådføre med din behandler for at få en individuel vurdering.