Retningslinjer

Her er alt, du skal vide, inden du starter dit behandlingsforløb. Det er også disse retningslinjer, der skal overholdes, hvis du desværre er en af de få, der ikke oplever resultater og derfor ønsker at benytte vores 100% tilfredshedsgaranti.

Udfyld spørgeskemaet

Du skal som det første udfylde spørgeskemaet/konsultationdokumentet. Du finder linket til dette dokument i din bekræftelsesmail. Har du problemer med at finde det, så kontakt vores kundeservice.

Tag billeder

Du skal tage før-billeder af de områder, du skal have behandlet. Det pågældende område skal være ubarberet. 

Med billederne kan vores operators bedre vejlede dig til det bedste behandlingsforløb, og I kan sammen følge dine resultater. Samtidig skal billederne anvendes til din journal. 

Billederne skal uploades på din profil på vores hjemmeside. Det gør du ved at gå til booking, vælge eksisterende kunde og logge ind. Du kan uploade billederne i højre side under “behandling 1” og husk at klikke på “gem oplysninger” længere nede på siden.

Barber dig

Du skal huske at barbere dig inden permanent hårfjerning. For at opnå det bedste resultat, skal du barbere dig inden for 24 timer forud for behandlingen.

Har du en behandling direkte efter din konsultation, skal du derfor huske at barbere dig inden din konsultation. Ellers er barbering inden din konsultation ikke et krav.

Efter dine behandlinger

For at få det bedst mulige resultat – og anvende tilfredshedsgarantien – skal du følge anvisningerne fra din operator.

Du skal efter dine behandlinger undgå direkte sol, træning og sauna i minimum 24 timer. 

Tidsintervallerne mellem dine behandlinger varierer alt efter, hvilket område, du får behandlet. Din operator vejleder dig løbende angående dette. For det mest optimale resultat, og for at overholde tilfredshedsgarantiens retningslinjer, skal du derfor altid følge din operators vejledning.

Den 5. behandling

Ved din 5. behandling har du en ny konsultation med din operator, hvor I sammen ser på dine resultater og vurderer, om du skal stoppe dit forløb og gøre brug af tilfredshedsgarantien, om du måske skal forvente flere behandlinger, eller om du næsten er i mål. 

Ved langsomme resultater vil du modtage et nyt konsultationsdokument. 

Tag et kig ind i SMOOTH universet

læs mere

Er du interesseret i at blive en del af SMOOTH?

Vi er altid på udkig efter dig, der deler vores passion for beauty og empowerment. Kan du se dig selv i et miljø, hvor vi booster hinandens selvtillid og støtter dem omkring os? Så udforsk karrieremulighederne hos os lige her.

sticker-sparkle
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.