SPØRGSMÅL OG SVAR

Generelt

Hvordan bestiller jeg tid?

Det gør du i vores online booking på www.smooth.dk. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med dette, hvis du sender os en mail på kontakt@smooth.dk.

Hvordan aflyser jeg eller rykker min tid?

Vi har fuld forståelse for, at du kan være nødsaget til at aflyse eller ombooke din tid. Vi beder dig dog om at gøre det senest 24 timer inden din behandling, da vi ofte har mange kunder på venteliste til vores behandlinger, som gerne vil have tiden. Det er altid nemmest at rykke eller aflyse din tid inde i vores online booking, som du finder på www.smooth.dk.

Skal du bruge yderligere hjælp kan du skrive til vores kundeservice på kontakt@smooth.dk. Vores kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 8-16. Vil du i kontakt med os uden for kundeservices åbningstid, så kan du kontakte den klinik din henvendelse drejer sig om på: 

Osterbro@smooth.dk 

Frederiksberg@smooth.dk

Lyngby@smooth.dk

Aarhus@smooth.dk

Melder du afbud for sent, opkræver vi et gebyr på 50 % af behandlingens oprindelige pris op til 1000 kr. Ved udeblivelsen fra behandlingen opkræver vi 100 % af behandlingens pris op til 1000 kr

Jeg kan ikke finde en ledig tid hos ønsket behandler?

Vi oplever, at vores tider meget hurtigt bliver booket op, og derfor anbefaler vi altid, at du booker god tid i forvejen, så vi er sikre på, at dine tider svarer til det anbefalede forløb.

Er priserne pr. gang eller for hele forløbet?

Alle priser er altid pr. gang, da alles forløb er unikke og individuelle.

Jeg vil gerne købe et gavekort. Hvordan gør jeg?

Gavekort kan købes online eller i en vores klinikker. 

Gavekort kan bruges i alle vores klinikker.

Jeg har et spørgsmål, som jeg ikke kan få svar på jeres hjemmeside. Hvem kontakter jeg?

Du kan altid henvende dig til vores kundeservice på kontakt@smooth.dk, eller ringe til os på 28117373. Vores kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 8-16. 

Hvem kontakter jeg ved spørgsmål vdr. eventuelle komplikationer?

Du kan altid kontakte SMOOTH for råd og vejledning. Skriv en mail til kontakt@smooth.dk eller ring os på 28117373. Vores certificerede sygeplejersker og ansvarlige læge står klar til at hjælpe dig. Har du brug for akut hjælp, uden for vores åbningstid, henvises til lægevagten.