+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SPØRGSMÅL OG SVAR

SKLEROSERING

Sklerosering er en behandling, hvor man indsprøjter en væske direkte ind i blodkarret, hvilket får karrene til at lukke sig og forsvinde.

 

Sklerosering fungerer ved at indsprøjte en væske, der får blodkarret til at klistre sig sammen og derved lukkes.

Ved behandling med IPL skyder man med lysstråler på blodkarret, der varmes op og lukkes ved, at det ”smelter”. Denne metode bruges oftest på mindre, røde karsprængninger f.eks. i ansigtet, hvor sklerosering benyttes til blå-lilla karsprængninger på benene.

Behandlingen foregår ved at en af vores dygtige sygeplejerske sprøjter væsken ind i blodkarrene men en lille tynd nål. Karrene trækker sig herefter sammen og lukkes.

Nej, behandlingen kan svie lidt, men den er ikke smertefuld.

Vi behandler ben med sklerosering.

 

Nogle vil se resultater med det samme, men de fleste vil se resultatet af behandlingen 4-8 uger efter behandlingen.

Ja, de er permanente i den forstand, at de blodkar, der er forsvundet, ikke kommer igen. Dog kan man godt få nye karsprængninger med tiden.

Der kan i sjældne tilfælde opstå̊ sår eller infektioner, der efterfølgende giver blivende ar, eller fremkomme en overfladisk veneblodprop med forbigående smerte og hævelse på stedet. Der kan i ekstremt sjældne tilfælde ses en generel allergisk reaktion eller ved indsprøjtning i arterier opstå større områder med blivende vævsdød, hvor området evt. skal skæres væk.

Undgå sauna, pool, karbad træning og motion 7 dage efter for at ikke at øge blodgennemstrømning i benene. Undgå sol og laser på det behandlede områder 2 måneder efter behandlingen.

Du kan ikke få behandlingen, hvis du er gravid, diabetes eller ammer. 

Det anbefales, at man bruger støttestrømpe 7 dage efter ens behandling for at få den bedste effekt af behandlingen. Støttestrømpen fremmer også helingsprocessen, og du har derfor mulighed for at få hurtigere resultater ved at benytte den. Støttestrømper vil give dig de aller bedste resultater.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!