KOM GODT FRA START

Klar til at blive en LaserBabe?
Første laserbehandling? Vi hjælper dig på vej!

Let’s get SMOOTH! 

Her er alt du skal vide for at få det maksimale ud af dit forløb.

Følg disse steps og vær klar til din SMOOTH rejse.

Her er hvad du skal vide inden din konsultation:

Udfyld spørgeskemaet / konsultationsdokumentet. Du finder link til spørgeskemaet i din bekræftelsesmail. Har du problemer med at finde det, så kontakt vores kundeservice.

Tag før billeder af de områder, du skal have behandlet ubarberet. Det er en stor hjælp for vores behandlere til konsultationen, da disse kan bruges til din journal. Hvis du vil benytte vores 100% tilfredshedsgaranti, skal disse billeder også uploades på din profil på vores hjemmeside. 

Hvordan uploader jeg?

Dette gør du ved at gå til booking og vælge eksisterende kunde og logge ind. Har du ikke logget ind før, så benyt vores glemt kode-funktion. Når du er logget ind, skal du uploade billederne i højre side under ”Behandling 1”. HUSK at klikke på ”Gem oplysninger” længere nede på siden.

Hvis du har tid til behandling direkte efter din konsultation, så husk at barbere dig inden for 24 timer inden din behandling.

Hvis du har spørgsmål, skriv dem gerne ned på forhånd, så du kan få svar. Oplys vores sygeplejersker om alle eventuelle sygdomme eller allergier. Det har ikke nødvendigvis betydning for behandlingen, men det er altid rart for dem at have så mange informationer om dig som muligt, så de kan tilpasse forløbet bedst muligt til netop dig og din krop.

Guide til dit laserforløb:

Her er hvad du skal vide inden din konsultation:

1.

Inden du starter dit laserforløb, skal du have en konsultation hos en af vores skønne SMOOTH Operators. Den er gratis og lovpligtig. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål, og du og behandleren kan sammen planlægge dit forløb. Du kan sagtens have konsultation og behandling i én omgang, hvor I taler først og behandler derefter, når I har gennemgået alt det nødvendige.

2.

Under behandlingen smører behandleren de valgte områder ind i en kølende gel. Laseren må ikke ramme tatoveringer, så hvis du har det, vil de blive dækket til under behandlingen. Husk at det er dig, der styrer styrken, så hvis du synes det gør ondt, eller du føler, du ikke kan mærke noget, så må du altid bede behandleren om at skrue op eller ned! Du styrer showet!

3.

Efter behandlingen skal du undgå sol, træning og sauna i 24 timer. Du vil ikke være øm efter, men nogle kan opleve let rødmen. Særligt hvis du er allergiker, vil du typisk opleve, at din hud reagerer mere på laseren, end andre vil. Hårene vil falde ud 7-14 dage efter din behandling.

4.

I løbet af de første 4 behandlinger, får man generelt af vide, at der skal gå 4-6 uger mellem hver behandling, hvilket også er i denne periode at tilfredshedsgarantien gælder. Den optimale tid mellem behandlinger afhænger dog af din genetik, og det er derfor din behandler, der vurderer, det præcise antal uger. For det mest optimale resultat, og for at overholde tilfredshedsgarantien retningslinjer, skal du derfor altid følge behandlerens vejledning.

5.

Ved 5. behandling har du en ny konsultation med din behandler, hvor I sammen ser på dine resultater og vurderer, om du skal stoppe dit forløb og gøre brug af tilfredshedsgarantien, om du måske skal forvente ekstra behandlinger, eller om du næsten er i mål. Ved langsomme resultater vil du modtage et nyt konsultationsdokument.  

Efter dit forløb er slut, kan du leve dit bedste liv som SMOOTH Babe!