100% TILFREDSHEDSGARANTI

ingen resultater? få dine penge retur

Er du bange for, at permanent hårfjerning ikke virker på dig?

Det er helt rigtigt, at der er nogen, som permanent hårfjerning ikke fungerer på. I branchen for permanent hårfjerning vurderer man, at det er omkring 2-5%, der oplever ikke at have nogle resultater overhovedet, uanset hvilken maskine, der bliver brugt. Præcis hvorfor ved man endnu ikke, men det kan blandt andet skyldes den enkeltes genetik eller hormoner.

Hos os er der ingen grund til at frygte dette, for her får du pengene tilbage! Er du en af de få behandlingen ikke fungerer for, så har du mulighed for at få alle dine penge tilbage med vores 100% tilfredshedsgaranti.*

*Gælder kun forløb startet efter 1/11-2022.

Hvordan virker det?

100% tilfredshedsgaranti er altså til for dig, der opnår absolut ingen resultater. Dette vil blive vurderet efter 4 behandlinger. Det vil sige, at du, når du kommer ind til din 5. behandling, først vil tage en opfølgende konsultation med din behandler, som vil vurdere, hvordan forløbet går, om du opnår resultater, eller om forløbet måske går langsommere end forventet. Her vil I sammen komme frem til, om du skal fortsætte forløbet, hvis du har ingen eller få resultater. Hertil skal det nævnes, at de fleste på dette tidspunkt vil have opnået gode resultater og vil have få behandlinger tilbage.

Tilfredshedsgarantien gives kun ved absolut ingen resultater. Det vil sige, hvis du er en af de 2-5%, der slet ikke responderer på nogen form for permanent hårfjerning.

Har du ingen resultater fået og har fulgt alle retningslinjer? Følg nedstående trin om tilfredshedsgaranti og modtag din refundering.

Step by Step

Step 1:
Billede af det ubarbarede område før start forløb.

Step 2:
Billede af det ubarberede område før 2. 3. og 4. behandling

Step 3:
Overhold alle SMOOTH’s retningslinjer
læs mere her

Step 4:
Send en mail til os på kontakt@smooth.dk

Billeder skal uploades på din profil i vores booking-system, hvor vi kan se, hvornår det er uploadet. Det er derfor vigtigt, at du husker at uploade billedet inden hver behandling. Husk at klikke på “Gem oplysninger”, når du har uploadet billedet. Dertil er det også vigtigt, at du overholder det tidsinterval mellem behandlinger som du får vejledt af vores SMOOTH sygeplejerske.

Tilfredshedsgaranti gælder ikke i disse tilfælde:

• Hvis du oplever at se gode resultater i starten, men lige pludselig oplever, at mange nye hår kommer frem på overfladen. Dette skyldes ofte ændringer i hormoner.

• Hvis du oplever langsommere resultater og oplever at skulle have flere behandlinger.

• Hvis du desværre ikke opnår 70-90% reduktion, men stadig opnår en mindre reduktion af hår på det behandlede område.

Hvis du ikke overholder tidsintervallet som vejledt af vores SMOOTH sygeplejerske – se vores retningslinjer her

BEDSTE OG SIKRESTE HÅRFJERNING

Hos SMOOTH er vi ledende specialister inden for hårfjerning med laser og glat hud, så du er i trygge hænder hele vejen igennem dit forløb. Vi følger alle vores kunder individuelt og gennemgår dine resultater fra gang til gang for at være sikker på, at du får de mest optimale resultater.