+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

Vil du også undgå røde knopper og indgroede hår efter barbering?

Er du også træt af røde knopper og indgroede hår, der alt for ofte følger med efter barbering? Hvis svaret er ja, så er du langt fra alene. Heldigvis er der en løsning på dette problem, og vi vil gerne tage dig med på en rejse gennem de udfordringer, du måske allerede kender for godt, samt hvordan du kan sige farvel til dem en gang for alle. 

Den ultimative løsning på røde knopper og indgroede hår:

Drømmer du om en glat og hårfri hud uden bekymringer om røde knopper og indgroede hår? Så er permanent hårfjerning med laser den bedste og mest effektive måde at slippe af med dem på. Laseren går nemlig ind og ødelægger hårsækkene, hvilket forhindrer hårene i at vokse tilbage. Samtidig reduceres risikoen for inflammation og irritation, hvilket efterlader din hud glat og fri for knopper. Med de traditionelle hårfjerningsmetoder vil røde knopper og indgroede hår ofte vende tilbage, da de opstår i takt med nye hår, der vokser ud og bliver fanget under hudens overflade.

Barbering er roden til alt ondt, i forhold til røde knopper og indgroede hår og det er de færreste, som kan undgå denne udfordring, især om sommeren, hvor de fleste barberer sig ekstra meget. Røde knopper kan føles ømme og være meget kløende, hvilket gør at det kan udvikle sig til rødt udslæt. For mange kan dette påvirke selvtilliden og selvværdet enormt, særligt om sommeren, hvor vi helst gerne vil have bikini og vores yndlings sommertøj på.

indgroet hår på venusbjerg

Tegn på at din krop siger stop:

Røde knopper kommer af irriteret hud og der bliver derfor dannet betændelsestilstande i huden. Bakterierne, som siver ind i hårsækkene, er dem, som giver huden et betændt og knoppet udseende. De røde knopper giver ikke bare et uønsket look, det er også et signal fra din krop om at den skal have ro fra barbering og at den trænger til at hele igen. Det er derfor også vigtigt at man ikke barberer sig på området hvor man er ramt af de røde irriterende knopper. Hvis man vælger at barberer sig oven på de røde knopper, kan man i værste tilfælde forværre knopperne og det kan hurtigt udvikle sig til bylder eller blærer på indersiden eller ydersiden af huden, som er langt mere smertefuld.

Den permanente løsning du leder efter

Mange af os har brugt flere tusinde kroner på beroligende produkter, til brug efter man har været i gang med skraberen, men det er som om de aldrig rigtig har en effekt. Selvom vi følger alle de rigtige råd, så dukker de indgroede hår og røde knopper stadig frem. Så for at være ærlig, så er der ikke mange løsninger på de røde knopper og indgroede hår, i hvert fald ikke hvis det skal være permanent. Den eneste permanente måde, du kan forebygge og fjerne røde knopper, er med effektiv laserhårfjerning. Med permanent hårfjerning kan du også undgå indgroede hår, da laseren går ind og destruerer hårsækken permanent. Dog har vi mennesker +500 hårsække i kroppen, men ikke alle er aktive på samme tid. Derfor vil der med tiden komme nye hår frem, da laseren kun kan fange de aktive hår og vi som mennesker går igennem flere aktive vækstfaser i løbet af vores liv.

Hos SMOOTH anvender vi den nyeste og mest effektive teknologi, som er næsten dobbelt så stærk som andre maskiner på markedet. Den arbejder i en kombination af tre forskellige bølgelængder mellem 755 og 1065nm, der i synergi skaber markedets mest effektive behandling til permanent hårfjerning. Maskinerne har et medicinsk og maskinelt CE-mærke, så du kan være sikker på at sikkerheden er on top. Denne banebrydende teknologi giver mulighed for, at alle hud-og hårfarver kan behandles effektivt. Vores SMOOTH Operators får ovenikøbet dobbelt så lang oplæring som industriens standard, og de er eksperter til det de laver, da de gør det flere timer hver evig eneste dag. Så don’t worry babe – du er i de tryggeste hænder hele vejen igennem dit forløb!

Unik følelse af selvtillid og velvære

Hos SMOOTH er vores mission mere end blot at fjerne røde knopper og uønsket hår, vi ønsker også at give vores Laser Babes en unik følelse af selvtillid og velvære. Sammen har vi skabt et community som er fyldt med samvær og relationer, der er bygget på følelser, tryghed, ærlighed og kærlighed. Vi stræber efter at inspirere kvinder til at jagte deres drømme og opnå en bedre livskvalitet. Med vores hjælp kan du få den glatte og problemfri hud, du altid har drømt om, uden besværet med røde knopper og indgroede hår. SMOOTH giver dig rammerne til at leve dit bedste liv og slippe for bekymringerne, så du kan stråle som dit bedste jeg.

Gør som vores LaserBabes!

Vil du nyde følelsen af at være smooth året rundt og samtidig vinke farvel til røde knopper, indgroede hår og massere spildt tid brugt på barbering? Så gør som vores skønne Laser Babe Michelle og oplev resultater allerede efter din første behandling. Et smooth liv, er det bedste liv!

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!