Book en behandling (1 område) til 900 DKK

Vi anbefaler et forløb á 4 behandlinger på 14 dage

Supreme Trainer

En hurtig og effektiv opstramning af kroppen. Eller markering af f.eks. maven eller ballerne. Det lyder ikke dårligt, vel? Og det er faktisk lige præcis, hvad du får med Supreme Trainer, der er en ny og innovativ teknologi, der er specialiseret i fedtforbrænding og øget muskelvækst.

Du skal vælge Supreme Trainer, hvis du ønsker:

En tonet & markeret krop
Øget muskemasse
Reduceret fedtprocent
96% kundetilfredshed
Mest effektive løsning til opbygning af muskemasse
Reducere fedt med 19%
Øger muskemasse med 16%
Klinisk dokumenteret effekt
I gennemsnit reduceret talje 3.5cm
100% sikker uden risiko
Naturlig & skånsomt

Betalingsmuligheder:

MobilePay

Kontanter

Online betaling

Monique 24 år

"Stram og tonet! Min numse har aldrig set bedre ud. Jeg har fået en større numse og den er blevet helt stram. Jeg er så glad for mine behandlinger med Supreme Trainer. Jeg har anbefalet det til alle mine venner og veninder. Næste område bliver min mave."

Mira 23 år

"Jeg er blæst bagover resultaterne jeg har fået med Supreme Trainer. Mine mavemuskler samt mine baller, er blevet meget mere tonede end nogensinde før. Min krop havde lige brug for det sidste skub, til at blive lige som jeg har ønsket den."

Frederik 28 år

"Til dagligt dyrker jeg bodybuilding, som er min kæmpe passion. Jeg har ledt efter en behandling som kunne give mig det sidste touch inden jeg skulle til de danske mesterskaber. Supreme Trainer har givet mig det sidste jeg manglede! Stor anbefaling herfra."

Nora 36 år

"Jeg arbejder til dagligt mange timer af døgnet og har ikke tid til at holde min mave træning ved lige. Derfor har jeg valgt Supreme Trainer hos SHAPES! Efter kun 6 behandlinger, er min mave blevet markant markeret og nu er jeg klar til sommeren"

Afbetaling

Synes du at det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller vil du gerne have ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? 
Bare rolig, vi har løsningen til dig!

Du har nu mulighed for at få afbetaling hos SHAPES - helt rentefrit og uden gebyrer, dem tager vi os nemlig af. Del din betaling op i mindre bidder, og bliv den bedste version af dig selv for kun 499,- om måneden uanset behandling.

499,- om måneden

Uden renter & gebyrer

Gælder alle behandlinger

Hvad går behandlingen ud på?

Supreme Trainer  virker ved at pulsgivende applikatorer genererer et elektromagnetisk felt, hvor impulser giver tusindvis af sammentrækninger i musklerne i det behandlede område på kort tid. Derved aktiveret mange flere muskelfibre, end det er muligt ved en normal træning. Udover at få en mere tonet og stærk krop, giver behandlingen også et vægttab, da aktiviteten i muskelfibrene øger fedtforbrændingen omkring de behandlede områder.   

Kliniske studier viser, at Supreme Trainer kan øge muskelmassen op til 16 % og give en fedtreduktion med op til 19 % efter de anbefalede behandlinger. Ved en normal træning med vægte bruges musklen maksimalt op til 40 %, hvor en behandling med Supreme Trainer kræver 100 % af muskelfibrene. For at få energi til de mange muskelsammentrækninger nedbrydes de omkringliggende fedtceller ved hjælp af lipolyse. Kroppen vil efterfølgende skille sig helt naturligt af med de døde fedtceller.  

Ved en behandling opnås ca. 20.000 muskelsammentrækninger, hvilket svarer til 20.000 squats, hvis det er ballerne, der behandles eller 20.000 sit-ups, hvis det er maven! Der er ingen hvile imellem de mange muskelsammentrækninger, som der ville være under en normal træning, og det påvirker cellerne, så musklerne i endnu højere grad bliver større og stærkere. 

 Den perfekte løsning til dig med en travl hverdag, som ikke vil gå på kompromis med din krop!

Hvilke resultater kan du forvente?

Hvornår de endelige resultater af din behandling kan ses, varierer en smule. Vi oplever oftest, at de færdige resultater kan ses efter 2 ugers endt forløb. 

Én ting er dog sikkert: alle oplever synlige resultater, og resultatet vil være permanent.

Før behandlingen

Inden din første behandling skal du måles og vejes samt have taget et billede af området, så vi kan følge udviklingen undervejs samt se den store forskel efter forløbet.

Ved behandlingen påføres en eller to applikatorer afhængigt af områdets størrelse.

Der er opsyn og kommunikation under hele behandlingen, da den for nogle kan føles lidt ubehagelig, men den må ikke være smertefuld. Oplever du det, skal du sige det til din behandler, der så vil skrue ned for energistyrken.

Efter behandlingen

Har du en god grundform, vil du allerede se forbedringer efter en enkelt Supreme Trainer-behandling.

Efter de anbefalede fire behandlinger kan du se og mærke en øget muskelmasse samt en reduktion af fedt i det behandlede område.

Det endelige resultat af behandlingen vil først vise sig efter et par måneder, da musklerne skal bruge tid til at vokse samt nedbryde fedtcellerne.

Hvorfor vælge SMOOTH SHAPES ?

100% sikker uden risiko

Permanent resultat

Smertefri behandling

Hurtigt og effektivt

Revolutionerende behandlinger

Evidensbaseret teknologi

Certificeret & godkendt personale

Patenteret & banebrydende teknologi 

Dokumenteret effekt

F.A.Q

Hvor mange behandlinger er der i et fuldt forløb? 

Vi anbefaler et forløb på 4 behandlinger på 2 uger. Det er individuelt fra person til person, hvor hurtigt man kan se resultaterne. 

Gør behandlingen ondt? 

Nej. Supreme Trainer er en smertefri behandling. Det kan være individuelt fra person til person, hvordan det føles. Du ville kunne mærke følelsen af at spænde i kroppen, på det behandlede område, da maskinen går ind og skaber sammentrækninger i musklerne. 

Hvor lang tid tager en behandling? 

En behandling med Supreme Trainer tager 30 minutter. 

Hvilke bivirkninger er der med Supreme Trainer?

Behandlingen er 100% uden risiko. Efter behandlingen kan der opstå få bivirkninger ømhed på det behandlede område. Dette er meget normalt og vil forsvinde i løbet af 1-2 dage.

Book en gratis og uforpligtende konsultation, så du er sikker på at du får den rette behandling til netop dit problem. 

Kan jeg få Supreme Trainer efter min fødsel?

Supreme Trainer er den perfekte løsning til at fikse splittede mavemuskler, som mange kvinder døjer med efter deres graviditet. Vi anbefaler at der går ca. 3-6 måneder efter din fødsel og at du er færdig med at amme, før at du starter dit Supreme Trainer forløb hos os. Dette skyldes at kroppen har brug for tid til at hele og vokse sig stærk igen, da der sker mange forandringer i kroppen efter en fødsel.

Hvem kan ikke få Supreme Trainer? 

Hvis du er sund og rask, er der intet der forhindrer dig i at modtage behandlingen.  Du kan ikke få behandlingen hvis du er gravid, har hjerteproblemer, har for lav eller for høj BMI, har åbne ar eller infektioner i kroppen.  Kontakt os på Instagram eller mail, hvis du er i tvivl om du må få behandlingen. 

Book en gratis og uforpligtende konsultation, så du er sikker på at du får den rette behandling til netop dit problem. 

kontakt@shapescopenhagen.dk

Roarsvej 6, 2000 Frederiksberg

Skriv til os på Instagram! @smooth.shapes

Mandag-torsdag 08.00-20.00

Fredag 08.00-16.00

Lørdag 10.00-17.00