28/02/2024

Smooth Rosé Bar

Det hele startede med kampen mod uønsket hårvækst

Selima er en helt almindelig kvinde med et helt almindeligt problem, som hun ønsker at hjælpe andre med. Hun var træt af at bruge mange timer på barbering uden at få et holdbart resultat. De bløde ben var stikkende igen allerede samme aften, og det var tydeligt for Selima, at hun ikke var den eneste, som var træt af røde knopper, hudirritationer og uønsket hår.

Selima mente, og mener stadig i dag, at kvinder har mange bedre ting at bruge sin tid på end at stå en ekstra halv time med skraberen i badet hver eneste morgen. Som mor og forretningsejer kender Selima alt til en travl hverdag, hvor hver time prioriteres nøje. Selima er uddannet kosmetolog, og har altid gået op i beauty, velvære og kvinders udfordringer.

Selimas ønske har altid været at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke er tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

Lær mere om Selimas rejse

SMOOTH startede som en lille klinik på Østerbro og er nu et koncept, der går meget længere end permanent hårfjerning. SMOOTH er førende indenfor kosmetiske behandlinger og anvender altid de mest innovative teknikker og maskiner.

Afspil video

I dag er SMOOTH mere end permanent hårfjerning. SMOOTH er et community og livsstilsbrand.

Vores drøm hos SMOOTH er at blive de førende og fortrukne indenfor udvalgte kosmetiske behandlinger. Og vores formål er at give vores SMOOTHies den bedst mulige følelse – både i egen krop og i vores klinikker.

Vi tilbyder nøje udvalgte ydelser, som kan hjælpe vores SMOOTHies med forskellige ønsker og behov. Med de skarpeste behandlere og specialister i front – as usual.

Selimas ønske har altid været at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke er tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

Tag et kig ind i SMOOTH universet

Read more

Interested in working for smooth?

We’re always on the lookout for passionate individuals who share our dedication to enhancing natural beauty and boosting confidence. Explore our career opportunities and let’s write the next chapter in your beauty journey.

sticker-sparkle
;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.