aesthetics

Fremhæv din naturlige skønhed med vildt lanceringstilbud!

book din tid nu

Høj kvalitet, sikkerhed og naturlige resultater

Vi kan endelig dele SMOOTH Aesthetics med jer! 

NU kan du booke dine Aesthetics behandlinger.* 

Ved du allerede, hvilken behandling du skal have, kan du booke lige her. Ellers kan du læse mere om vores forskellige behandlinger her på siden.

Og så har vi selvfølgelig et lækkert lanceringstilbud til dig, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Book tid her

*Konsultationer og behandlinger ledige fra d. 17 juni. Husk at du SKAL have en konsultation hos SMOOTH, inden vi kan behandle dig.

Op til 40% billigere

Hos SMOOTH går vi op i at gøre kvalitetsbehandlinger tilgængelig for alle. Du kan derfor forvente, at vi er op til 40% billigere end de store kæder. Du finder vores prisliste her.

Innovative teknikker

For at sikre dig de bedste og mest naturlige resultater, er det afgørende, at vores behandlere er de dygtigste indenfor deres felt. Derfor er de altid opdateret på de nyeste teknikker og metoder indenfor kosmetiske behandlinger.

Holistisk tilgang

Alle ansigter er unikke! Vores behandlere tager udgangspunkt i dine naturlige ansigtstræk og dit ansigt som helhed. De vurderer altid på et individuelt plan, hvilken tilgang, der er bedst for at opnå dine ønskede resultater

lanceringstilbud

Du får 500 DKK💕

Vi kan ikke finde en bedre måde at fejre vores lancering på, end at dele glæden med dig. 

Du får derfor hele 500 DKK i SMOOTHie point!* 

Dine point bliver sat ind på din profil, når du har booket din gratis og lovpligtige konsultation. Det eneste du skal gøre er at beslutte, hvilken Aesthetics behandling, du vil bruge dine point på.

Book tid her

*De tildelte point kan kun anvendes til Aesthetics behandlinger og udløber d. 7/8 kl. 23.59, hvis de ikke er blevet brugt. Minimumsbeløb for brug af point er 1200 DKK.

Aesthetics

Aesthetics er vores kosmetiske behandlinger. Vores specialister hjælper dig med at fremhæve dine skønne, naturlige træk og at mindske dine gener og usikkerheder.

Botox

Fra 900 DKK

Botox er en muskelafslappende behandling og er derfor særligt effektiv til at fjerne begyndende og tydelige aldringstegn. Botox kan anvendes i forskellige doser og områder og kan også bruges til at skabe et løft i ansigtet.

Filler

Fra 1200 DKK

Restylane filler kan genskabe tabt volume og fylde, samt fremhæve dine ansigtstræk, så vi former et harmonisk og naturligt udseende. Filler er fantastisk til at udviske alderstegn og understrege din egen naturlige skønhed.

PRP/PRF

Fra 1700 DKK

PRP- og PRF behandlinger anvendes til at stimulere hudens naturlige helingsproces. Til behandlingerne anvender vi kundens eget plasma, som fremmer kollagenproduktionen. PRF indeholder også fibrinmatrix, som giver en gradvis og vedvarende frigivelse af vækstfaktorer.

Skinbooster

FRA 3000 DKK

Skinbooster giver dig en fantastisk glød og overall jævn hudstruktur. Det er behandlingen til dig, der ønsker øget vitalitet, hvor fine linjer minimeres, og hudens elasticitet samt fugtniveau forbedres.

NanoNeedling

Fra 1200 DKK

NanoNeedling er til dig, der ønsker en mere ensartet hud med en fornyet glød, men ikke er vild med at blive stukket. NanoNeedling stimulerer hudens kollagen- og elastinproduktion og genopbygger dit bindevæv – hvilket bidrager til en jævn hudstruktur.

Før & Efter

;
VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.